A baloldali tisztesség


Azt eddig is tudtuk, hogy a teljes magyar ellenzék hihetetlen alapos és sokrétű stratégiával rendelkezik a fasiszta hordák által megtizedelt, jajgató és nyöszörgő Magyarország talpra állításának érdekében. Ehhez a nemes és embert próbáló feladathoz becsületes és önfeláldozó politikusok tömegeit tudják felvonultatni, hogy meggyőzzék a bizonytalan választópolgárokat. “Igen, megcsináljuk”, hangoztatta Feri is, most pedig újra izzik a baloldali parázs a sötét orbánista csizmák által letaposott hamu alatt.

Nem sorolom a biztos ítéletű és a korrupciót villámló szemekkel elítélő baloldali-liberális massza külön egyedeit, emeljük most ki csupán Czeglédy Csabát, a friss erővel támadó egyesültegységesdemokratikusbaloldal gyöngyszemét, aki Botka és Fletó ügyvédje is mellékesen. A több mint 6 milliárdos, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsított politikus nyolc és fél hónapja tartó előzetes letartóztatását most szüntette meg az ügyészség.

Persze nem azért, mert kiderült a patyolatnál is tisztább úriember ártatlansága.

A szabadulással kapcsolatban az apró tintapaca Czeglédy fehér gallérján csupán az, hogy mivel a börtönben összegyűjtötte a képviselőjelöltséghez szükséges aláírásokat, ezáltal szerzett mentelmi jogot. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat, a 6 milliárd forintos csalást ráérünk tovább vizsgálni később is. Pofátlan módon azért kijelentette, hogy természetesen nem azért gyűjtötte össze az induláshoz szükséges aláírásokat, hogy kijöjjön a börtönből, csak ugye a tisztesség, a választópolgárok és a többi.

Tekintsük tehát koncepciós per áldozatának Czeglédyt, akit csak a jog mentett most meg időlegesen. Az a jog, amely egyébként nem létezik Magyarországon, mert nem csak itthon, hanem szerte a “demokratikus” világban ezt harsogják. Csak mi, sötétben tapogatózó birkák nem vesszük ezt észre. Mindenesetre nem tökéletes még a fideszes elnyomás, így Czeglédy kikerült a börtönből, ahol nyolc és fél hónapja üldögélt és tisztességes emberhez méltóan kezdte el gyűjteni a jelöltséghez szükséges aláírásokat.

Hova megy ilyenkor a meghurcolt ügyvéd elvtárs? Persze, hogy egyenesen a demokratikus média egyik fellegvárába, az Hírtévébe, ahol a függetlenobjektív Kálmán Olga kérdezte ki Csabikát az elszenvedett borzalmakról. A könnyfakasztó részeket fájó szívvel túl részletesen nem is taglalom, de mindenki el tudja képzelni, hogy a dohos várbörtön pincéjében, horogkeresztes karszalagban masírozó smasszerek között milyen nehéz dolga lehetett szegénynek. Állítása szerint nem vallatták, ami ugyancsak kényszervallatásnak számít véleménye szerint. Ez a logika lehet, hogy a bezártságnak köszönhető.

Az már sokkal viccesebb, hogy egy teljesen középkori képet fest elénk, szinte látom, ahogy a pribékek csuklyával a fejükön gyakorolnak rá nyomást és a kivégzésre készül. Ennek némileg ellentmond az a kijelentése, hogy minden nap futott és edzett és még a zárkatársai is jó arcok voltak.

Elmondása szerint próbálták kicsikarni, hogy Gyurcsányra, Botkára, MSZP-re, DK-ra valljon. Most akkor vallatták vagy nem?

Azt viszont tudjuk, hogy a fent említett baloldali urak olyan tiszták, akár a bolsevik pufajka május 1-én. Egyenes gerincű demokrata ilyenkor mit tehet? Nem is vall rájuk, pedig már otthon lehetne és felügyelhetné, hogy a diákmunka után minden adó befolyjon a zsebébe az állam kasszájába.

Itt van tehát Csabi, aki most ismét képviselőjelölt lesz ezzel a múlttal.

2003-ban őt már elítélték és felfüggesztett börtönbüntetést kapott hasonló ügy miatt. Akkor 8 millió forintos számla mögött nem volt teljesítés, azóta láthatóan sokat tanult. Az egész azért elgondolkodtató, mert azok, akik reggeltől estig a Fidesz korrupcióját, rendszerszintű lopást, a szegények kizsákmányolását emlegetik, tele vannak Czeglédyhez, Simon Gáborhoz, Zuschlaghoz, Hagyóhoz, Hunvaldhoz hasonló kétes személyekkel.

Olyan emberek és pártok hangoztatják a tisztességet, akik tökéletesen lejáratták már magukat, államcsőd közelébe vitték az országot, loptak, csaltak, hazudtak, be is vallották, ahogy Fletó tette a híres szemkilövető ősz felvezetéseként.

Ők beszélnek Magyarország megtisztításáról, rendről és tisztességről?

Egy picit emlékezzetek, emberek, és ne akarjatok még egyszer a szocialista-liberális béklyót, mert azt már megszenvedte mindenki. Azt mondják, a csapból is Soros folyik, de azt nem veszik észre, hogy elmebeteg kampányfilmjeikben egy kádárista, sötét korrupciót és félelmekkel teli társadalmat vizionálnak hamisan és ezt sulykolják az emberek fejébe minden fronton. Folyik abból a csapból tehát más is. Nem lehet megnyitni úgy egy youtube videót, hogy ne az MSZP 70-es éveket idéző fideszvilág videója vagy Szigetvári Viktorék demagóg baromsága ugorjon föl reklámként.

Na igen, ilyen a cenzúra…

Az ügyészség pedig ezzel köszön el ideiglenesen Czeglédy elvtárstól: “a megalapozott gyanú, az eljárás meghiúsításának veszélye, a szökés veszélye és a bűnismétlés veszélye továbbra is változatlan tartalommal fennállnak.”” Mit is mondhatnánk erre: sok sikert, képviselőjelölt úr!


  Doktor Spider

3 hozzászólás

  1. A baloldali tisztesség olyan,mint a szocialista erkölcs. Aki még emlékszik a szocialista ,fosztóképző volt ! Most a baloldali lett az.

  2. homoródkarácsonyfalváért

    oximoron

  3. Rabló Idő

    A büntetőeljárásról szóló törvény alapján ugyanabban az ügyben még egyszer nem lehet senkit sem őrizetbe venni

    Czeglédy mentelmi jogát péntek délután függesztette fel a választási bizottság. … a korábbi gyanúval összefüggő, de MÁSIK bűncselekményre hivatkozva vitték vissza Szegedre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük