A baloldal kampánya április 7-én kezdődik


Nagyon nagy a csönd a baloldal háza táján, olyannyira, hogy az ember azt gondolná, hogy ezek hülyék. Kijött a Tárki legújabb felmérése is, ami az Összefogást a béka segge alatt mérte, miközben a magyar vizsla kölykökkel kampányoló Vonagabi trollikja meg jön fel, mint a csőtöréskor a szennyvíz a körúton.

Ezek azok a pillanatok, amikor a toronyházban az egyszemélyes konteo osztag (én) idegesen szívja a trafikmutyival beszerzett Cohiba szivarokat, miközben Piréz és Mongúz szőke bikinis ukrán demokratáknak magyarázza a fékek és egyensúlyok európai normarendszerét a toronyház legfelső szintjén a Közgép által épített penthouse apartman pezsgőfürdőjében. Egyértelműen lankad a kampány-üzemmód, unott cikkecskék arról, hogy Gyurcsány elmebeteg, meg hogy őszödi böszme, és ennyi kb.
Nem értjük: vajon miért nem kampányol a baloldal, hogy ezzel szállítsa nekünk az Öt Perc Gyűlölet mesteri megkomponálásához szükséges poszt-alapanyagot. Hol vannak a flashmobok, a népfelség elve, Paks, és egyebek, ők is bőszen őszödöznek, de miután mélyen a szívünkbe néztünk, szinte semmi kreatív muníciót nem találtunk ahhoz, hogy most mit is lehetne hozzátenni ahhoz, hogy Fletó egy féreg. Mesterházy sehol, Gordonka átment sleep üzemmódba, Timcsi fotósoppol (ebben mi is segítettünk neki egy picit a minap) és nem történik tulajdonképpen semmi. Egyszerűen eltűntek. Néha felmászik egy-egy HaHás valami homlokzatra, ami kb. annyira elég, hogy az ember tudja, hogy nem a tavaszi ifjúsági napok közelegnek, hanem valami választás féle.
A stadionozás, trafikmutyizás, simicskázás, közgépezés is csak épp úgy búvópatakként csörgedezik, hogy ne felejtsük el, de mintha elhallgattak volna ezek a hangok is, és a baloldal még csak kísérletet sem tesz tematizálni a közbeszédet, egyszerűen mintha belenyugodni látszanának összefogva és külön-külön is az elkerülhetetlen vereségbe. De ez így sehogy sincs rendjén, hisz idehívták Minden Idők Legdörzsöltebb Ronwerberét, a Gyűlölet Karmesterét, A Kampányszakma Rottweilerét, aki nem lehet ennyire béna. Ennek azonban csak egy oka lehet: a baloldal kampánya április 7-én fogja kezdetét venni, és amire ők gyúrnak nem más, mint az „előrehozott választások”.
Néhány hete sporadikusan, a különböző hírek alatti részen feltünedeznek apró kis morzsácskák, amiknek a jelentősége általában hónapokkal később szokott kiderülni. Nos. Először Mesterházy elmegy Amerikába Gordonkával, és elmondják, hogy ez egy mocskos banda, átszabták a választási rendszert, stb. Válaszában az amcsi professzor azt nyilatkozza, hogy „számtalan egyéb eszköz van a demokrácia megteremtésére, végső soron ott a polgárháború”. Egy hónappal később kitört a „forradalom” Ukrajnában. Mint kiderült, az amerikai nagykövetség, McCain, Clinton és az összes létező titkosszolgálat saját teáspultot üzemeltetett a Majdanon, és külön casting volt demokrata csajokból, hogy ki sikoltozza el viralban, hogy ők mennyire demokráciát akarnak a tyrannosszal szemben.
Következő hír szerint Mesterházy és az MSZP összevesznek azon, hogy jöjjenek-e ENSZ megfigyelők megnézni a közelgő választások tisztaságát, de a vita épp azért tör ki, hogy az ENSZ megfigyelők jelenélte inkább legitimizálná, vagy gyengítené- e a közelgő, és immár tényként kezelt gigantikus csalást. Aztán Gyurcsány Feri egy fórumon közli „ezektől nem várható fair és tisztességes eljárás, csalni fognak.” Gordon rögvest közli, hogy ő miniszterelnök lesz, meg mindenféle, és annak ellenére, hogy szemmel láthatóan vesztes ügy az Összefogás, mégsem győznek rá felkapaszkodni a múlt sötét árnyai, szadeszosok, bokrosok, akárkik. Nem érthető, hisz ezen a ponton már annak lenne értelme, hogy a „vesztes brigáddal” szemben fogalmazzák meg önmagukat, nem pedig annak, hogy egy süllyedő tutajra akarjanak felkapaszkodni.
Következő a helyzet tehát: lefolynak az április hatodikai választások szépen rendben, és valószínű, hogy a Fidesz egy újabb kétharmadot szerez. De ezen a ponton el fogják kezdeni az újjászámlálásos, mari nénit kocsival a közmunkásokkal a szavazófülkébe szállító fideszes polgármesteres és egyéb ügyeket. Bajai videók sorai fognak terjedni viralban, nem is ügyelve immár a látszatra sem, és a létező összes nemzetközi fórumon meg lesz támadva a választás, miközben az akcióhahások „elcsalták tőlünk a demokráciát” transzparensekkel a Lánchídhoz fogják kötözni magukat. Az amcsi nagykövet, a keleti alapítványaiba már Amerikában is feltűnő módon rengeteg milliárdot átcsoportosító Soros, gordonka minden haverja, a New York Times fog tudósítani és beszélni a „kijevi gyorsról” ami megérkezik a Putyin seggéből kilógó másik oligarcha: Orbán leváltására.
Április 7-e után annak is örülhetünk, ha nem fognak lövöldözni,  feljelenteni, szaladgálni, mint pók a falon, lóbálva mindenféle koholt papírokat arról, miként lökdösték be az árokba őket a fideszesek Tápióalsótökmagpusztán az ovi előtt. Innentől kezdve a demokrácia-félés, a szabadságszeretet, a rendőrterrorista Orbán-Pintér diktatúra forgatókönyvet totálon pörgetve fogják illegetimizálni a 2014-es választások közelgő eredményét. Igyekszenek majd kizsarolni egy olyan előrehozott választást, melyen a most leosztott Szivárvány Koalíciójuk forgatókönyve alapján nem 25%-nyi szavazaton alapuló pár helyecskét, hanem saját „demokratikus újjáépítős” kétharmadot osztogathatnak és ahol Németh Sándorné helyét már be is melegítették Bokros Lajosnak, aki most a teljesen értelmetlen összefogósdival igazából csak annyit jelzett, hogy „veletek vagyok, majd gondoljatok rám, ha eljön a ti napotok!”
Ez a vihar előtti csend ugyanis több mint gyanús, hisz semmi értelme nem lenne annak, hogy ilyen kontraproduktív módon menjen bele a teljes baloldal szemmel létható vesztébe, ami igazából számukra egy újabb vereséget követően a totális megsemmisülés első lépcsője kéne legyen a normális logika alapján. Mivel ezt a forgatókönyvet egyszer már kipróbálták, csak akkor épp nem jött be a székházfoglalósdi: rendőrattak helyett lett sütiosztogató Kocsis Máté és Selmeczi Gabriella. Ezt a történetet azonban immár majdani méretekre növelve, esetleg jobbikosokkal szintén megtámogatva, ráerősítve az „Orbánjanukovics versus Demokratikusellenzék” dologra, akár lángba is boríthatják Budapestet, hi
sz az amcsi prof pár hónapja elmondta, hogy végső soron egy kierőszakolt polgárháború is megengedhető eszköz, ha Felsőbb Cél lebeg a demokrata szeme előtt.
Reméljük ezúttal nem lesz igazunk, mert akkor a java még csak most kezdődik, és lehet, hogy mindannyiunk előtt kemény napok állnak, akik minimálisan is reménykedünk abban, hogy ez a társaság egyszer csak eltűnik a magyar politikai életből mindannyiunk örömére.

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük