A 444 szerint Trianon egy ünnep


A 444 elmés cikke szerint ma ünnepli az ország Trianont, amivel az a baj, hogy rendszeresen vannak nemzeti tragédiákhoz köthető “ünnepeink”, mint az araditizenháromé, és ez már országimázs. Hát mondjuk meglepne egy hasonló írás mondjuk a Holokauszt emléknappal kapcsolatban, de ezt most engedjük el, mert hülye irányba mennénk vele.

A valóságban ma van a trianoni békediktátum aláírásának napja. Azért emlékszünk rá, mert meglepő módon nem döglött meg rögtön az a sok feleslegessé vált magyar ott a határokon túl, sőt bárhogy igyekeztek 444-ék nagyszülei, mi nem feledkeztünk meg róluk. Sőt, bárhogy igyekeztek a határon túli 444-esek határon túli nagyszülei, a kisebbségi magyarok sem feledkeztek meg önmagukról. Hát ezt ünnepeljük ma. Az ünnep neve az, hogy nemzeti összetartozás napja. Azért ez a neve, mert az ormótlan történelmi beavatkozás ellenére még mindig sokan vagyunk, a határokon túl is, és ezt sikerként, győzelemként kell elkönyvelni. Azért öltözünk szép ruhába, mert örülünk egymásnak.

Mi a tökömet nem lehet ezen érteni magyarként??!!?444?!!?! Mármint minek írod le magyarul, minek élsz itt és minek beszéled ezt a nyelvet ???!?!444?!?!! Meg kinek írod ??!!?!444?!!???!

 


  Zsuzsanna Bori

2 hozzászólás

  1. Hülye! A szuverén magyar államiság Szent István államalapításával jött létre és az, hogy a Habsburgok voltak egy ideig az ország királyai, az nem jelentette az állam szuverenitásnak a megszűnését, sőt, a Habsburgok mindent megtettek azért, hogy a Magyar Királyság szuverén maradjon.
    Persze egy elfogult liberális nem tudja a történelmet a saját idejében értékelni. A hülye liberális csak a 21. századi felfogásból tudja a múltat megítélni.

  2. Hülye! A szuverén magyar államiság Szent István államalapításával jött létre és az, hogy a Habsburgok voltak egy ideig az ország királyai, az nem jelentette az állam szuverenitásnak a megszűnését, sőt, a Habsburgok mindent megtettek azért, hogy a Magyar Királyság szuverén maradjon.
    Persze egy elfogult liberális nem tudja a történelmet a saját idejében értékelni. A hülye liberális csak a 21. századi felfogásból tudja a múltat megítélni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük