A Facebook cenzori algoritmusa rendes bolsevikként a sajátjait is nekiállt irtani, de a libsi újságíró tudatáig ez még nem jutott el


Mit csinál a libsi újságíró, ha beleesik a saját maga és elvtársai által ásott csapdába? Nekiáll nyafogni és buta összeesküvés-elméleteket faragni a jobboldali elnyomásról.

Történt, hogy az átlátszó.hu blogjában Bodoky Tamás elregélte, hogy őt bizony letiltotta a gaz Facebook. Gondolatrendőrség: kitiltott a Facebook, mert a nemzeti önbecsüléssel vicceltem címmel írta meg panaszlevelét. Ennek még hírértéke van a haladó baloldalon, ami arra utal, náluk azért mégsem a átlagos hétköznapok része, amikor fiókról fiókra haladva számolgatja a derék jobboldali skribler a 30 napokat, amiket a sztalinizmusig hülyített algoritmus és az önmagukat demokratikusnak hazudó pártok aktivistahálózatának feljelentései miatt szabnak ki.

Bodokyt természetesen nem a házmester-hálózat űzte a virtuális gulágra, hanem az idióta elvtársainak kiprivatizált Facebook-cenzúra algoritmusa, ahova a magyar kifejezések és szóösszetételek egy szabad szemmel is észlelhető hányadát töltötték fel, mint bizonyítékot a fasizmusra, ami automatikus tiltást von maga után. Hogy ne kelljen az önsajnáltató fogalmazásra kattintani: Bodoky Tamást az “egészséges fejbőr” szóösszetétel miatt tette el az algoritmus, nem azért, mert a “nemzeti önbecsüléssel viccelt”, de még ahhoz is hülye volt, hogy erre magától rájöjjön, inkább nekiállt mindenféle jobbos összeesküvésekről delirálni, mely szerint a fiókját a Századvég tavalyi törvénymódosítási kezdeményezése miatt zárolták, ami pont az ilyen kommunista túlkapások ellen született. 

A magyar nyelvű cenzúrát ugyanis a CEU és Polyák Gábor köre szervezi. A haverjai. Az elvtársai. Ők azok, akik vadásznak a jobboldali tartalmakra, listázzák, színekkel jelölik és árnyékbanra teszik azokat, hogy ezzel vegyék vissza a kezdeményezést az online térben. Ha nem cenzúráznák a jobboldali tartalmakat, akkor a végén egyenlő felek között zajlana a politikai verseny, ők meg a nekik kedvező széljárásban is alig-alig versenyképesek, szóval ezt nem szeretnék. Nem szeretnék a közös dolgainkat demokratikus keretek között intézni, mert ők csak szavakban demokraták, a valóságban egytől egyig súlyosan elmebeteg bolsevikok.

Öröm az ürömben, hogy a súlyosan elmebeteg bolsevikok a sajátjaikra is veszélyesek, így most Bodoky Tamást lőtték ki, mert kontextustól függetlenül gondolatbűnnek ítélték az “egészséges fejbőr” szóösszetétel leírását a gép, elvégre Egészséges Fejbőr néven egy szélsőjobbos zenekar is fut, arra meg nem szabad gondolni.

A gondolat meg akkor is lehet bűn, ha az elkövető nem arra gondolt.

A Facebook magyar nyelvű cenzorai finoman szólva is túltolták a bringát. Számtalan olyan esetről hallhattunk, amikor azért róttak ki büntetéseket, mert valaki leírta, hogy cserépedény, és az általuk betanított algoritmus ezt rejtett buzizásnak értékelte. Mit lehet tenni, a gépeknek nemcsak humorérzéke nincs, hanem agya sincs, így pont úgy működnek, mint a készítői. Ha a tanítói, gondozói, fejlesztői humortalan, agyatlan, szélsőséges bolsevikok, akkor a gépi intelligencia és humortalan, agyatlan, szélsőséges bolsevik lesz.

Bodoky meg az elvtársainak magyarázzon legközelebb!


  Nyilvánvaló Kapitány

8 hozzászólás

  1. Cserép edény. 🙂
    No lám,no lám. Igazából a k.csögöt helyettesíti,amit amúgy is KÜNTSÜGNEK írunk,hiszen a török bagázstól vettük át. Igaz ők is edénynek gondolják és nem b.zinak.
    De bármit is csinálnak ezek a f@szbukos mohamedek,fel fogják ezeket rúgni a tehenek.
    Pont a MAGYAR NYELV olyan,hogy ne tudjunk közölni tiltott tartalmakat? Világéletünkben mindig kerülgetni kellett a cenzorokat.
    Szóval?

    • Ja-ja, mi egész életünkben gyakoroltuk a sorok közötti olvasást, és a virágnyelven írást. Ha-ha-ha. Ezek a tornából, és gondolkodásból felmentett nyeretlen kétévesek akarnak okosabbnak lenni nálunk?
      Pont ez a baja velünk kelet-európai normális többséggel a Soroséknak: a ballibsiket, meg a jólétben kormány-hatalomhívővé kényeztetett nyugat évtizedeken át hozzájuthatott igaz újságírásokhoz és valódi tényfeltáró cikkekhez, és most nincs meg az a képessége, hogy mindenben kételkedjen, készpénznek veszi amit mondanak neki.

      Mi viszont megtanultunk felfigyelni ellentmondásokra, szünetekre, hiányzó muszlim késelő, buszsofőr agyonrugdosó elkövető nevekre, és megtanultunk körülírni, újat költeni oly szavak helyett, amit nem szeret a mindenkori hatalom. S bennünket akarnak legyőzni? Ti, ballibsik nem okosak vagytok, nem igazat, írtok, nem vagytok tehetségesek. Egyszerűen korlátlanul azt hazudhattok, ami a szátokon kifér, és ezt tévesztitek össze az ésszel…

  2. Ehetetlen Odó

    Hehehe.
    Amikor a bolsevik fagyi visszanyal.

  3. Haha, az egészséges fejbőrű tserép kötsögök.

  4. kanabe andras

    Ki nem a libsik kedvének ( balliberált cenzor ) meg felelő véleményt írnak azonnal letiltják , akkor is ha nem uszítanak és morálisan elfogadható stílusban fejtik ki véleményük !
    Engem is letiltott , már nem is tudom hanyadszor , mert le mertem írni a balllibsi ellenzéki katyvasz elleni véleményem !
    EZT HÍVNÁK VÉLEMÉNY NYILVÁNYITÁSI SZABADSÁGNAK !
    A balliberátorok a fideszesek Andrásy úti lámpavasra való akasztásra való uszítását azt nem tiltják le !

  5. Tudományos libsizmus

    Majd jön a sorok közé rejtett értelmezés és a duplafenekű beszéd, mint a Kádár rendszerben. Soha nem gondoltam volna, hogy a bolsevizmus egyszer még nyugatról fog támadni.

  6. Polyák Gábor nevét azért megjegyezzük.

  7. Szerintem megizzaszthatnánk az algoritmus készítőit. Hála Istennek, a magyar nyelv annyira gazdag kifejezésekben, hogy az allegóriák gazdag tárházát kínálja. Ha a jobboldali-nemzeti-konzervatív-keresztény oldal megtanulja, hogyan tudja magát metaforákkal, rébuszokkal kifejezni, amit egy sima, mezei gondolatfejvadász algoritmus képtelen kihámozni a szövegből, mivel nem tud a sorok között olvasni, akkor el is mehetnek kapálni a FB cenzorai. Mert vagy olyan bonyolult algoritmust kénytelenek írni, ami már a baloldalon is tömegpusztító fegyverré válik, vagy kénytelenek lesznek drága pénzen hús-vér embereket alkalmazni, akik akkor sem lesznek annyira hatékonyak, mint egy számítógépes program, ha a szemük kifolyik a sok olvasástól, és vödörszámra kénytelenek a szemükbe csepegtetni a műkönnyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük