Vegánhipszterfasizmus

Ismeritek a viccet, hogy honnan tudod, ha valaki vegán? Onnan, hogy elmondja. A vicc azóta fejlődött, már onnan tudod, hogy kiveri a kezedből a csirkecombot, miközben azzal vádol, hogy elpusztítod a bolygót. És még ahhoz is hülye, hogy rájöjjön, ő teszi tönkre a mi (még) élhető világunkat.

Az oltásellenes elmebetegek után talán a legszörnyűbb társaság a vegánhipszterfasisztáké. Nekik nem elég, ha ők nem esznek húst, és semmi másról nem lehet velük beszélgetni, csak az étrendjükről, hanem mindenki mást is meg akarnak téríteni. Illetve, miután meggyőzéssel korlátozottan terjed a hülye hobbijuk, erőszakhoz nyúlnak. Szétverik a hentesboltokat, kiverik a kezedből a hamburgert, de békésebb pillanataikban is üvöltenek, tüntetnek, petíciókat fogalmaznak és lejárató kampányokat szerveznek.

A veganizmus egy kikényszerítendő normarendszerré vált a nyugaton.

A húsevés a sok elmebeteg szemében nagyobb bűn, mint az emberölés. Sőt, embert ölni tulajdonképpen helyes, amennyiben még nem született meg. Vagy esetleg már öreg és felesleges. Vagy bal lábbal kelt fel és rossz a közérzete, mert olyankor eutanáziát ír fel neki a képzett lélekgyógyász. Csak bűnözőket nem szabad kivégezni és állatokat enni – ezek a modern civilizáció aranyszabályai. De legfőképpen állatokat enni tilos, mert kivégezni mégis csak lehet embereket, amennyiben mondjuk nem pártolják a bevándorlást. Vagy esetleg nem hiszik el, hogy egy kasztrációval nőt lehet gyártani férfiakból. Vagy húst esznek.

A haladók között amúgy is divat minden jó és helyes lépést a hitleri Németországgal párhuzamba állítani, játsszuk mi is ezt. Mindenki tudja, hogy a világ első környezetvédője Hitler volt, sokkal jobban szerette a fákat, mint az embereket. Védte a természetet, szívesen tett hosszú sétákat az erdőben, legtöbbször a saját gyermekeként imádott tündéri németjuhász kutyájával. Ezenkívül természetesen vegán is volt, mélyen megvetette a húsevőket. Kártékonyabbnak tartotta őket, mint a cseheket. Olyannyira elkötelezett volt a békés, agressziómentes táplálkozás iránt, hogy még a Földközi-tenger helyére is búzával, kukoricával, szójával bevetett gazdag termőföldeket képzelt. Nemes elképzelése szerint a Gibraltári-szorosban építendő, tiszta energiát termelő gát és vízerőmű szárította volna ki az Afrika és Európa között húzódó, megannyi csodálatos barna szempár sajnálatos halálát okozó vízzel teli mélyedést, hogy ott boldog európaiak az Örömódát énekelve arathassanak. Nem csak az állatokat mentette volna meg a felesleges szenvedéstől, hanem a kontinenseket is összekötötte volna. Hitler tudta, hogy nem kerítést kell építeni, hanem hidakat, illetve hidak helyett termőföldeket.

Ami a Harmadik Birodalomnak nem sikerült, az sikerülhet a Negyediknek!

A teljes nyugati világ percekre van a teljes megőrüléstől. Gyakorlatilag saját, jól megszokott, kényelmes életmódunkat számoljuk fel értelmetlen etikai elvárások és indokolatlan lelkiismeretfurdalások miatt. Állítólag azért kell nekünk, európaiaknak lemondani a húsevésről, mert a világ túlnépesedik, túl sokat finganak a marhák, akik túl sok vizet is isznak a fingás mellett. Állításaikat azzal magyarázzák, hogy egy kg hús előállításához több vízre van szükség, mint ugyanennyi kukoricához, csak éppen ennek a tételnek az égadta világon semmi értelme nincs. Európában, Magyarországon van elég víz. És vannak olyan földjeink, ahol legeltetni érdemes, nem kukoricát termeszteni. Annyian vagyunk, amennyien, kényelmesen és jól elférünk. Jókat eszünk, jókat iszunk, és ha mindenről lemondunk, a világ többi részének akkor se fordul jobbra a sorsa. Nem lesznek kevésbé csórók az olaj nélküli sivatagban élő arabok, nem lesz több víz Nyasszaföldön és nem fognak kevésbé túlnépesedni az élhetetlen országaikban.

Európa jó hely, maradjon is meg ilyennek! Puritán meg legyen az, akinek nincs más választása!

Facebook hozzászólások

  Nyilvánvaló Kapitány

Avatar

16 hozzászólás

 1. Avatar

  A vegan az egy torz elmeagyszüleményű hóbort. A vegetarianizmus az teljesen rendben van. Két külön világ. A vegetáriánusok nem esznek húst ( tegyük hozzá: Indiában és környékén bámulatba ejtően bőséges zöldségféle kínálat van, bőséggel van miből válogatni. Európai ember el tud képzelni százféle lencsét ? Ott több van. Nem hülyék.) A vegan meg egy nem tudok mivel kitünni idióta marhaság. Mondja ezt egy kajához elég jól értő ember. Viszonylagosan. Tolerálok természetesen sok érzékenységet ( mily érdekes: valahogy évek alatt kigyógyulgatnak az emberek az ilyen-olyan féle ételallargiából, aki öt éve hihetelen fájdalmakkal jött ki a vécéről a tej miatt, az ma két pofára zabálja a túrót-sajtot, elmondása szerint ” meggyógyult”. A vegan meg úgy , ahogyan van: divatmajmoló barom.

 2. Avatar

  A húsevés tagadása nem egyéb mint kisebbrendűség egyik túlkompenzálása. Mi “dögevők” tehát (szerintük) alacsonyabbrendűek vagyunk mint ők, akik meg tudják tartóztatni magukat a húsevéstől. A legtöbbjük akár bevallja, akár nem, valahol a lelke mélyén kudarcokkal terhelt, s ezt kompenzálja, mikor társaságban látványosan hangoztatja az ő hóbortját, és sokunkban szándékosan bűntudatot akar kelteni.
  S az a vicces, hogy bele is megyünk a játékaikba, még minekünk kell magyarázkodnunk. Az az érv nem hatja meg őket, hogy a malac, csirke meg se születhetett volna, ha nem mi neveljük (természetesen valóban humánus tenyésztésről beszélek) és ha akkor se biztos, hogy hosszabb lenne az élete, ha ragadozóktól kellene folyamatosan rettegnie és a természetben állandóan az élelem megkeresésével volna elfoglalva. Mi ehelyett felkínáljuk az állatainknak a kényelmet és biztonságot.
  A vegetáriánus hóbort valószínűleg egy tőről fakad a többi mostanival, mint buziság, migránssajnáltatás, adrenalinhiányos veszélykeresés. Vagyis kitöltése valami belső ürességnek, és unaloműzés.

  De van egy olyan egyre erősödő érzésem, hogy mindezek a jólét keltette hóbortok, sőt az európai népesség csökkenésének idejének rövidesen vége. Ahogy a jólétnek, kényelemnek és ennek következtében csinált álproblémáknak is.
  Abban a pillanatban – mindig megfigyelhető volt a homo sapiens történelmében – ahogy elkezdünk életünket féltve harcolni saját földrészünk megtartásáért, huss eltűnik a vegánizmus, hisz örülni fognak eme divatmajmok, ha ételt rakhatnak a gyomrukba, s belső kényszert fognak érezni az ellenkező neművel a gyerekcsinálásra is.
  Hogy ezt mire lehet alapozni? Pont Afrikára és Arábiára. Ők biológiai késztetést éreznek a túlszaporodásra, mert nem biztos különben a fajuk fennmaradása, s számukra a húsevés maga a túlélés.
  Amikor megkezdődik nyugaton a vallási polgárháború, figyeljük meg, e sok agysorvadt hóbort is felszívódik.
  Csak azért nem kellett volna idáig eljutnunk, mert lehet, hogy odaát a Lajtán túliak sokaságának máris késő lesz észhez térni…

  • Avatar

   Kedves Naprózsa!
   A vegetárizmus nem hülyeség, jól elvannak ők a tejjel, sajttal, tojással. Nagy valószínűséggel abból az sok évezredes tapasztalatból ered, hogy azon a vidéken a leölt állat húsa néhány órán belül már mérgező ( hol volt akkor még hűtéstechnika?). Húsevő vagyok magam is ( valamelyik popénekes mondta, hogy imádom a disznót, mert intelligens és finom a sonkája). A hinduizmus környékén nagyon finomakat lehet enni, pláne, hogy kézzel: még a tapintás is fokozza az élvezetet.( Már , ha valaki szeret enni:-). Engem egy tamil keresztény tanított erre: esznek ők esetleg húst, csak egyszerűen nem szeretik. Olyan választék mellé nem is kell. Mi európaiak el sem tudjuk képzelni, hogy milyen hatalmas arrafelé a növények választéka, bőséges fehérje repertoárral. A vegán meg egy baromság. Étellel foglakozok, messze Magyarországtól, mindent tolerálok a kósertől a halalon át a halevőkig, de vegánt nem, pedig tényleg a kajából élek, azok divatmajmoló barmok.

   • Avatar

    Nekem tényleg kajából van a pénzem, de a vegánt makacsul nem vállalom be. bukjak rajta bármennyit is. Holnap meg a pedofíliát kellene imádnom. A hülyeségnek is van határa.

 3. Avatar

  Ha azt mondanák, hogy hetente 3-4 alkalommal elegendő húst fogyasztani, akkor azt mondom, oké.
  De ez így megint egy szélsőséges eszmerendszer propagálása.

  • Avatar
   ReuseRefuseRecycleRestaurate

   Vegetarianus vagyok viszont nem divatbol teszem, hanem egeszsegem megorzese erdekeben. Jobban is vagyok azota, jobban alszom, energikusabbnak erzem magam, bekesebb eletet elek. Az elso nehany het volt nehez, utana es azota pedig egyre jobban ereztem, erzem magamat. A huseves is egyfajta fuggoseg, megszokott beidegzodes, ami valtoztathato. Erdemes kiprobalni husmentes honapot akar, azutan mindenki maganak eldontheti, hogy mit gondol errol. Proba nelkul viszont velemenyt leirni szamomra nem meggyozo, ez keves! Viszont, en nem varom el senkitol sem azt, hogy jobba tegyek sajat eletuket! Hat egyenek hust hussal, ha azt akarnak, kit erdekel!? Itt viszont mostmar a lo tuloldalara esnek at a tisztelt hozzaszolok. Ha mar keresztenydemokracia, a 10 parancsolatban is benne van a ne olj. Miert kellene attol rosszul ereznem magam, hogy jo peldaval igyekszem elol jarni, es bekesen elek? Itelkezni konnyu ismeret nelkul, valoszinuleg olyanok irjak ezt akik meg soha nem probaltak meg hus nelkul egy ideig. Ha emiatt kirekesztenek az Onok kozossegebol, akkor az pontosan megmutatja azt, hogy Onok milyen eletet elnek, ez nem rolam szegenysegi bizonyitvany. Ez a baj a magyarorszagi kozossegi elettel egyebkent, hogy egy ido utan mindig a sajat feljodesuket kezdik el korlatozni es maguktol elidegeniteni olyanokat, akik ezert nem tettek meg semmit, csupan mernek valamiben maskent gondolkodni es cselekedni, mint Onok! Tovabbi sok sikert az ilyen keresztenydemokraciajukhoz, de szamomra a egeszseg es a belso bekem megorzese marad tovabbra is az egyik elsoszamu ertek! Amely nem idegen a keresztenydemokraciatol, annak valodi ertelmezese szerint, igy tehat gondolom hogy ebben egyet erthetunk, hogy vegetarianusoknak is van helye ebben a kozossegben! Nyilvan a harcos vegan csoportok ellen szolt a hozzaszolasuk, azonban nem erdemes mindenkit egy kalap ala venni veluk, szamomra is nagyon visszataszito bozonyos vegan csoportok eroszakossaga. Ne hagyjuk hogy a vegetarianizmust kisajatitsa a masik oldal, mint ahogy teszik ezt a kulturaval es sok mas terulettel! A keresztenydemokracia sem csak husevokbol all! Arrol, hogy a huseves keresztenydemokrata ertek volna, nem tudok, igy ezt az ervelest inkabb hagyjuk, es beszeljunk inkabb egyes vegan csoportok provokativ akcioirol, de ne rekesszunk ki senkit sem magunk kozul, en azt javasolom!

 4. Avatar

  Hülyék paradicsoma.
  Majd később mindenki pokla.
  Mert hagytuk az emberi hülyeséget kiteljesedni.
  A túlérzékenységet. Az infantilizmust.

 5. Avatar

  Látjuk, Ön is a súlyosan fogyatékosok kategóriájába tartozik, muszlim Kara úr. Csak az elmebetegek nem veszik észre, ha valahol feleslegesek. Ha már ilyen mérhetetlenül gyűlöli Magyarországot és kompletten az egész európai kontinenst, ahol ily végtelen türelemmel hagyjuk, hogy a debilek minket kioktassanak és csak sokára “szakad el a cérnánk”. Ne várja meg, mint Önöknél mindennapos primitív szokásként egyszer mégis “kap a pofájára”.
  Az ősei világa való csak Önnek, ergo fáradjon vissza oda ahol nincs is “értelmiség, ami olyan mint a trágya”. A mi európai értelmi szintünk láthatóan túl magas Önnek. S ezt mondatot is Leninnek tulajdonítjuk, aki maga is értelmiségi volt, s mivel már majd száz éve halott, úgyse tudja hát cáfolni.

 6. Avatar

  Kedves Péter, semmi gond azzal ha valaki nem szereti a húst. A húsundor is egy ugyanolyan ízlési eltérés, mintha valaki nem bírja például a káposztát vagy utálja a mondjuk a rizst. Ezzel nem lenne semmi gond. Pont az a gyönyörű a világban, hogy nem vagyunk egyformák.
  Közelről ismerek vegákat és pont ezért erős az egész hozzáállásuk elleni nemtetszésem. A szemtelenség az, amikor ebből az ízlelési különbségből sokan magukat piedesztálra emelik és minket kioktatnak. Persze nemcsak a vegák, de a fitnesztébolyban egész nap a maguk testével foglalkozó felsőbbrendűségét hangoztatók is beleértendők ebbe a kellemetlenkedő körbe.
  Az, hogy valaki mit nem szeret, legyen magánügy, de az egyéb okból önbizalomhiányban szenvedők ne képzeljék ettől magukat másoknál értékesebbnek, s ezen az alapon ne oktassanak bennünket ki.
  Pusztán ez az ami irritál minket a vegaterroristákban.

 7. Avatar

  Értelmiség!? Az az egész banda, aki az ELTÉN-én végzett, agyilag nem fogj(ly)a, hogy aki a hó 3.ától 28.-ig él /mert akkor itt elfogyott a pénz/ az
  proletár. Így írjatok a “prolikról”

 8. Avatar
  Molnár József

  Néhány gondolat:
  Kretének mindig is voltak. Emlékszem néhány évtizeddel ezelőtt valaki kitalálta, hogy a vaj egészségtelen és margarint kell enni. Erről könyvet is írt, amiből jól meggazdagodott. A sok kretén meg elhitte és követte az útmutatásait.
  Most megint írt egy könyvet, hogy a margarin egészségtelen, mert kőolajszármazék, ezért együnk inkább vajat. Ezt a könyvét is vették mint a cukrot és ebből is nagy pénzt szakított.
  Ha pl a tejet nézem, akkor előbb elhitették a maflákkal, hogy az alacsonyabb zsírtartalmú tej egészségesebb, ezután pedig pénzért adják el nekik a tartályok kiöblítésére használt vizet.

 9. Avatar

  Namost mialatt ezekről az agyalágyultakról olvasok, betoltam egy szép nagy adag kocsonyát. Saját főzés! Összetevők: fej, farok, köröm, csülök, kiegészítésként egy kis plusz orr. Mindebből kb. 40 százalék füstölt. Mindezt vízzel nyakönöntöm, fokhagyma, hagyma, kis zöldség, babérlevél. Mindeni körbenyalta a fejét utána.
  Ez az én válaszom a vegánhippszterfasizmusra.

 10. Avatar
  ruszkik haza

  a KGB megveszi a hazánkat. ti meg néhány buzi vegával foglalkoztok.

  • Avatar
   fürgerókalábak

   Nem veheti meg, azon egyszerű oknál fogva már vagy negyven éve a City of London-é, meg a Goldman Sachs-é.

 11. Avatar

  Nagyon frappáns riposzt, telitalálat, kedves Fürgerókalábak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük