Utópia helyett a pusztulásba tart Svédország – mert korlátlanul befogadtak mindenkit


Svédország az elmúlt években több migránst fogadott be, mint bármely más európai ország, ezzel pedig kivívták maguknak a tolerancia érdemrend arany fokozatát babérkoszorúval, a liberális vitézi keresztet és minden egyéb díjat, amit a nemzetközi tátikákon osztanak gender és marcizmus szakokon. Csakhogy a titulusoknak ára is van, amolyan kockázatok és mellékhatások módon: előzékenységére és nagyvonalúságára a svéd állam éppen a létével fizet rá.

Bubu Woodcutter

A CBN közzé tett egy videót nemrég, amelyet ugyan nagyon kevesen láttak (mi is a jewsnews.co-n találtuk) mégis elsöprő erejű… épp úgy, mint az Európába érkező menekültáradat, amely jelenleg valahol a budapesti köztereknél nyeli el az általunk ismert világot, mint Indiana Joneszt a futóhomok. Mert hagyjuk és mert nem tudunk egyszerre humánus és a megmaradásunkat is biztosító válaszokat adni, ahogy Svédországban sem. Ott a menekültkérdést nem vitatják nyílt színen, mert félnek a politika korrektség bunkósbotjától. Mert bárki, aki a liberális előírások helyett a rendelkezésre álló, szabad szemmel is látható tényekből indulna ki, akkor ki lehetne mondani, hogy a bevándorlók nem tesznek jót a gazdaságnak, nem ők fogják kipótolni az elöregedő társadalmak nyugdíjkasszáját, nem képzettek, éveket kell eltölteni azzal is, hogy a legalacsonyabb státuszú munkaköröket betöltsék. Ez túl sok lenne egyszerre, így inkább mindenki kussol. És igen, még a szakadék szélén táncolva is erősebb a szociális igazság tévképzete a valódi igazságnál egy olyan világban, ahol közben a világ legnagyobb gazdasági hatalma legalizálja az abortált gyermekek szerveiből való profitszerzést, miközben minket oktat jóérzésre

Ki kellene mondani végre dolgokat: például azt, hogy a Svédországba érkező menekültek többsége muszlim. Hogy bevándorlásuk következtében elsőként zsidó lakosság menekül, aztán menekülnek a keresztények, a liberális ateisták meg maradnak, ameddig le nem nyiszálják a buta kis fejüket. A svéd az iskolák már nem képesek biztosítani a legalapvetőbb oktatást Svédországban akkora mértékben növekszik a bevételek és a migránsok miatti kiadások közötti szakadék. A svéd a szólásszabadság is köhécsel, a gazdaság meg egyre gyengébb, a szegregáció pedig a skandinávokra jellemző vendégszeretet és kiegyenlítő mechanizmusok ellenére növekszik.

Ez még csak a kezdet, lassan mi is téptünk sorszámot. Ha Nyugat megtelik, mi következünk.

 

(a nyitókép a forrásoldalon SwedenSucks-Link1-1024×5351 néven fut)


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

6 hozzászólás

  1. Csak megerősítésként, ismerős óvónőként dolgozik Svédországban. Mesélte, hogy a csoportjában 21 gyerek 17 nyelven beszél. Gondolhatjuk, hogy így az óvoda minden óvodai funkcióját, feladatát elveszítette. Marad a gyerekmegőrzés.Nem annyira vicces a dolog tényleg.

  2. Hahaha. Szeretnék én úgy pusztulni, ahogy a svédek…

  3. Gipsz Jakab

    Szegény dekadens és hanyatló Nyugat. Hogy irigyelhetik a mi boldog, multikultimentes orbánisztáni hétköznapjainkat!

  4. NEM TÉPTÜNK sorszámot. amik beléptettek a szar közepébe,na azok téptek MAGUKNAK sorszámot. Mi pedig maradtunk az általuk csinált trutymák közepén, és ebből kívánjuk kiverekedni magunkat,de ez sok gazdag embert sért. Szóval a seggfejek ismét alul kalkulálták a Magyarokat,ahogy ezt már láttuk eddig is.
    azt sem bánom,ha ismét kirekesztőek lennének a gondolataim.
    Valaki kalkulált már azzal a pénzzel,amit eddig nem tudtak lenyúlni a nyálkás tetű multik? (NEM CSAK az üzletláncokra gondoltam.)
    Valaki felmérte már hogy a táncos komikus idiótáék mennyi pénz lopattak ki Magyarországról,ha a jelenlegi is lop (a tolvajok szerint) és mégis helyén van a költségvetés,nagyjából 200 000 rezsiköltség(családonként) nem távozott az országból,SŐT van aki elmehetett nyaralni ezen a pénzen. (nem! buzikáim,nem a Zorbán)
    És van akit a baj széléről rángatott vissza a valuta izé. Nem kellett havi 75000 forintot fizetnie,mert a bank mostanában,”véletlenül” 15000 is beéri.

  5. szabolcs szarka

    Svédországot le lehet húzni a retyón. Valószínű hogy kirúgnak az SFI ből mert olyat szóltam ami sérti a szegény muslimokat. A szólásszabadság teljes hiánya van Itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük