Szurikáták kristályéjszakája – újra hull a barna eső!


Kevesen voltunk, akik már 2006-ban értettük a reánk váró Orbán-rendszer fasisztoid jellegét. Persze napról napra kellett egyre többeknek ráébredniük: végig nekünk volt igazunk. De 2018 május 13-a mindenki számára kijózanító nap kell, hogy legyen.

A jobboldal által hirdetett szociáldarwinista erőszakkultusz végleg elszabadult. Egy iskolás gyermek, aki egy haladó liberális demokráciában már nem lenne tekintettel semmilyen faji különbségre, hanem gendersemleges játszótereken töltené felhőtlen gyermekkorát, feltüzelve az orbáni militáns retorika uszító szólamaitól különös kegyetlenséggel kivégzett egy ártatlan afrikai (!) kisállatot.

Nincs hova hátrálnunk, ez már a nyílt erőszak terepe, ez már polgárháború!

Minden Orbán Viktor szakdolgozatával kezdődött: „”Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben (A lengyel példa)”. Ilyen címmel mi másra is gondolhatnánk, mint a müncheni sörpuccs mintájára szerveződő lengyel fasiszták arcátlanul Szolidaritásnak csúfolt államellenes mozgalmára. Ha nem lett volna észnél Jaruzelski tábornok és az akkori Szovjetunió, a Falangista Lengyelország barnaingesei már vészkorszakba rángatták volna Európát.

Úgy tűnik, mindig kell egy külső nagyhatalom, amely féken tartja a velejéig soviniszta Kelet-Közép-Európát, hamar elszabadulna a pokol.

Még milyen szerencse, hogy az EU hamar átvette a szovjetek szerepét és a maga sajátos eszközeivel megpróbálja féken tartani Orbánt. Sajnos az új unióban nincs meg az a külpolitikai bátorság, mint ami a szovjeteknek megvolt ’56-ban. De ez messzire vezet…

Ilyen előzmények után nem csoda, hogy Orbán Viktor 2010 óta építi az erőszak kultuszát Magyarországon, amelynek egykori csírái már virágba borultak, sőt, termőre is fordultak. Kezdődött minden az oktatás átalakításával és az egészségügy szétzüllesztésével. A mindennapos testnevelés a Hitlerjugend szellemi örökségét támasztotta fel, a felesleges lexikális tudással agyonfrusztrált diákok megnövekedett testi erejüket használva vezetik le feszültségeiket. A kiéheztetett egészségügy pedig megtanította az embereknek a szociáldarwinizmus alaptételeit, a gyengét az út szélén hagyjuk, nem érdemli meg az életet.

Nincs miért meglepődni hát, amikor a csürhévé züllesztett iskoláshad lelkes Sturmbannführere a gyilkolás szándékával felvértezve, vérszomjasan lecsapott az idegen országból származó, bevándorló kis állatkára.

Gyengébb mint ő: „Nem érdemel életet.

És végképp ne szaporodjon! Több tiszteletet a magyaroknak!” A vérszomjas tömegnek a migránskampány és a Soros György ellen folytatott antiszemita hadjárat jelezte: eljött a cselekvés ideje. A fasiszták nem kérdeznek, ütnek.

Mint ahogy az éles szemű Pesti Bulvár ezt is kifigyelte, mindez Orbán Viktor érdekeit szolgálja. Amikor a nyílt erőszak így teret nyer magának és ennyire a mindennapok része lett, ott már a rendszer legitimációja végképp befejeződött. Egyetlen dologban reménykedhetünk, hogy az EU alkalmazza a Lisszaboni Szerződést ratifikáló bizottságának alelnökének 32454344/2006c elvi nyilatkozatát, és akkor ez az egész barnainges rendszer megbukik végre a picsába.


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

4 hozzászólás

  1. Nagyon ott van!
    A baj csak az, hogy az egyharmadnyi többség tényleg így éli meg a mindennapok híreit, eseményeit…

    • Nem baj, hogy így éli meg. Először is: így nem szaporodik- nem is akar, másodszor: a lelki teher alatt hamar megbetegszik, de a “példátlanul elmaradott” magyar egészségügybe vetett “bizalma” miatt ezt nem éli túl, harmadszor: végre létre jöhet egy olyan ellenzék is ami azon dolgozik, hogy mit lehetne jobban, milyen módon lehetne többet tenni a hazájáért, mint a jelenlegiek.

  2. bubuka_visszater

    ez jo! ez mar nem maro guny, hanem Alien-sav..
    szegeny haladarok, most 50 kemeny ev jon amikor a a valosag elveszti koztudottan baloldali jelleget

  3. Agygörcs fotoshoppal. A kecskeméti vadaspark igazgatója jól át van shoppolva Orbán Viktor képével, a szurikáta az rendben vel nincs semmi baj. A kretén cikkíró nem tudja, hogy orbánfóbiával csak a kretének közt lehet sikere, de azért próbálkozik, mint a kiskutyák, de az aktus elmarad.
    Bukott politikusnak nem fotoshopra, hanem tanulásra lenne szüksége, mert a törtekkel nem tud megbirkózni, ezért aztán kreált egy szintjének megfelelő cikket hamis bizonyítékkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük