Bayerzsolti harci üzemmódban mindig jókat ír. D. Horváth Gábort valóban az egyik legsúlyosabb moszkoviták egyiket, nem véletlenül KGB a beceneve. Stier Gábor meg a másik külpolitikai újságíró, amelyik rajta van pár oroszbarát szervezet fizetési listáján. Ha Simicska valóban az orosz-magyar viszony alakulása miatt balhézott volna össze Orbánnal, mint ahogy legújabban állítja, akkor ezt a két alkalmazottját "bassza ki" első lendületében.

Simicska és az oroszellenesség


“S. Lajos elkövető állítása szerint a kormány oroszbarátsága erősíti benne mindezt a gyanút, amelyet most Pallos őrnagy emlékének puha, lágy ölébe ülve előadott. Kérdés azonban, hogy S. Lajos elkövető értesítette-e minderről frissen kinevezett főszerkesztőjét, D. Horváth Gábort, ugyanis nála nagyobb oroszbarátot lámpással is nehéz lenne találni idehaza. DHG barátunk még Szeva bácsit is elhaló hangon tisztelte annak idején. Talán őt is Moszkvából zsarolják, Stier Gábor külpolitikai rovatvezetővel együtt?”

Bayerzsolti harci üzemmódban mindig jókat ír. D. Horváth Gábort valóban az egyik legsúlyosabb moszkoviták egyiket, nem véletlenül KGB a beceneve az MN szerkesztőségében. Stier Gábor meg a másik külpolitikai újságíró, amelyik – rossz nyelvek szerint –  rajta van pár oroszbarát szervezet fizetési listáján. Ha Simicska valóban az orosz-magyar viszony alakulása miatt balhézott volna össze Orbánnal, mint ahogy legújabban állítja, akkor ezt a két alkalmazottját “bassza ki” első lendületében.


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük