Rovar kapitány megmenti a bolygót?


Gyakorlatilag nem telik el úgy egy hét, hogy a Gyurkabácsi zsebében haladó média ne értekezne a rovarevés szépségeiről. Sima, egyszerű hüllőpropaganda a rovarevésért, vagy egyéb, mögöttes szándékok és célok is vezérlik őket?

Tényként kezelik és hivatkoznak rá, de természetesen nem igaz, hogy a rovarevés a Föld lakossága negyede számára mindennapos és természetes volna. A Távol-Keleten tényleg tartanak a menün skorpiót, tücsköt, de legfőképpen a teljesen idióta nyugati turisták számára, hogy otthon is tudjanak valami egzotikusat kínálni nekik, miután a multikulturális nagyvárosokban a világ összes népének összes étele ismert, kedvelt és rendszeresen fogyasztott. Talán innen és ezért indult világhódító útjára az rovarevés elmebetegsége, ami a többi elmebetegséghez és devianciához hasonlóan egyszer népszerűbb az elmebeteg és deviáns nyugaton. Sorra nyílnak a rovartelepek, ahonnan a rovarliszet meg a szárított hüllőcsemegéket viszik az áruházláncok polcaira, egyúttal a tökéletesen hülye nyugati fogyasztó asztalára.

És mindezt azért, mert azt hiszik, ezzel mentik meg a bolygót. Csak hát ebben, mint megannyi haladó hazugságban, megint nincs egy cseppnyi igazság sem.

A haladók úgy tekintenek a Földre, mint egy egységes világra. „One World!” – ordibálják felajzott állapotban a buta hiedelmeket és ostoba babonákat terjesztő egyetemeiken, hogy aztán ezeket a buta hiedelmeket és ostoba babonákat Gyurkabácsi finanszírozta agitációs termékeikben terjesszék tovább, azt állítva, hogy Afrika és Közel-Kelet túlnépesedése következtében kialakult ivóvíz és élelmiszerhiányt úgy tudjuk kezelni, ha a fenntarthatóságra, a környezetvédelemre és a jólétre berendezkedő nyugati világban nekiállunk rovarokat fogyasztani.

Mert más népek idióta, önsorsrontó faszkalapok, ezért én büntessem magamat az ostoba és hiábavaló puritánsággal?

Lesz attól több víz a Szaharában, ha én nem mosok lábat páratlan napokon? Lesz étel a darfuri kisfiú asztalán attól, ha én lemondok a húsról és bogarat eszem? Vagy inkább tegyük fel azt a kérdést, hogy vajon tényleg létrejött a homo sorosensus, az identitás és kultúra mentes konzumidióta, akivel mindent – szó szerint mindent – meg lehet etetni?

A valóság az, hogy néhány éve a teljes „bogárbiznisz” egy néhány milliós turisztikai ágazat volt, aztán a haladók kedvencei, a Szilícium-völgyi kommunista befektetők meglátták benne a lehetőséget. És természetesen Gyurkabácsi is, akinek szintén rengeteg becsületesen (hehe) szerzett dollárocskája fekszik ebben teljesen felesleges, de csodálatos bolygóvédelmemnek hazudott programban. Mert nem az. Felesleges önkitolás, egy morális pánikra alapozott üzleti modell végtermékeként.

A nyugati világ hiába bünteti magát a világ primitívebb népeinek önsorsrontása miatt.

Felesleges a morális pánik, a mi rovarevésünk miatt ők még ugyanúgy felégetik az országukat és szétcseszik a környezetüket. A mi életünk meg velük szemben a logikán, a tapasztalaton, a tudományon, a hagyományokon és a kultúrán alapul, és – mit tesz Isten – kényelmes és boldog életet képes biztosítani remek ételekkel és kristálytiszta vízzel. Nálunk a rovarnak is megvan a helye a táplálékláncban, mivel felfalja a kacsa, mi meg felfaljuk a kacsát. Kicsit lassabb, kicsit bonyolultabb, viszont sokkal finomabb, mintha mi kutatnánk a kertben rovarok után, hogy azokat mohón magunkba tömjük. Az ilyesmivel foglalkozzanak az állatok, elvégre mi emberek vagyunk.

Gyurkabácsi és a Szilícium-völgy kommunista milliárdosai viszont meglátták az üzletet és nekiálltak a legképtelenebb hazugságok terjesztésének annak érdekében, hogy a hagyományos termelői ágazatokat kinyírva az ő bogárpempőiket vásárolják a nagyvárosok bamba homo sorosensusai. Ezek a bamba homo sorosensusok pedig vásárolják is, mivel azt hiszik, hogy amennyiben azt a kis rovarfehérjét ők horribilis pénzért ők megvásárolják, akkor már megint magasabb rendű lények, mint tegnap voltak, hiszen már a bolygóért is tettek. Minden nap jobb emberré lehet és kell válni, akkor is, ha semmi értelme: ugyanazt a fehérjét sokkal olcsóbban, mondjuk egy grillcsirke keretében is magukhoz vehetnék. Eszik a rovarburgert a szélkerekek hajtotta kézműves burgerezőkben és meg vannak győződve róla, hogy megint jó emberek voltak.

Pedig csak tökkelütött idióták.


  Nyilvánvaló Kapitány

10 hozzászólás

  1. Szívemből szólt a cikk!

  2. A lényeget írta meg, gratulálok! Korunk fiatal felnőtt nemzedéke, nemcsak naiv, befolyásolható, hanem felületes tudású is. A tradíciók, a valóság ismeretének, és a józan gondolkodásnak a hiánya, még sok problémát okoz majd nekik életük során.

  3. Kétszínű, hazug álhumanisták. Ide vezet amikor nemzedékek sora azért dolgoztak szeretetből, hogy nekik már ne kelljen megküzdeniük semmiért, hogy jólétben éljenek. Erre megkövetelve szüleiktől, nagyszüleiktől a teljes ellátást, a tanulás nélküli CEU és egyéb áldiplomákat, munka nélküli anyagi jólétet, szerelem nélküli korlátlan elfajzott szexet, gyereknevelés nélküli életet, toleranciát mindenkitől, miközben ők megvetnek mindenki mást, legfőképpen a tudást, munkát és normalitást, kimennek tüntetni a perverzitásért és gyilkos hódítók iránti öngyilkos vonzalomból, s ha valaki mer az ő védelmükben fellépni, netán tüntetni a gyilkosok importja ellen, akkor még meg is verik a tiszta humánum nevében a saját szüleiket, nagyszüleiket mintegy az antifasizmus antirasszizmus nevében.
    De sebaj, kedveskéim! Most még nagyképű gőgötökben a mi keserves munkánkkal, banki rablókamatokkal megszerzett pénzünkön méregdrága hobbi rovarburgert vásárolhattok, de a felelőtlenségetek miatt nemsokára kirobbanó USA, Európa polgár-vallásháborúk utáni új Mad Max világotokban már magatok kotorászhattok a szemétben – és már korántsem kivagyiságból – egy egy ízletesebb kövér csótányért, hogy legyen valami az elfajzott üres gyomrotokban túlélni a holnapig!

  4. Az a gyanúm, bár nem tudom adatokkal alátámasztani, hogy a népek kollektív tapasztalata vezetett a nagyobb testű állatok fogyasztásához, ugyanis ezek biztonságos tartása és tenyésztése (vagy elejtése) sokkal
    kevesebb energiát igényel, így hatékonyabb élelemforrás, mint a rovarok begyűjtése (vagy tenyésztése). Persze vannak mostoha vidékek, ahol a kevéske fehérjeszükségletet csak néhány rovarfajta tudja biztosítani, de szerintem az ott élők is átállnának a csirkehúsra, ha módjukban állna.

    • Azt hiszem, hogy a nagyobb testü állatok esetében az az elöny, hogy azoknál jobb viszony áll fenn a fogyasztható, megemészthetö és a nem megemészthetö részek mennyisége között, mint az a rovaroknál vagy ilyesféléknél. Meg valahogy a bánásmód is egyszerübb pl. öt tehénnel mint ezer tücsökkel, akkor is ha munkaigényes. A tücskökkel szemben még Bodri kutya is tehetetlen.

  5. Elöször is nem írnám le azt, hogy Gyurkabácsi, mintha közülünk való volna, már az is sok, hogy itt született. De még zsenge fiatalkorában elvitte innen a -majd mondtam valamit, hogy ki- s miután öreg korára kirúgták mindenhonnan, most itt aljaskodik. Nekem ö George Szorosz és az sem segítene már ha feldobná a talpát, van elég követöje ahhoz, hogy tovább nyomorítsák a világot. A Szaharában van állítólag, víz de mélyen és költséges hozzájutni. Akkor pedig nem fektet be a világmegváltó atlanti szövetség , mert nem lesz abból haszna.
    Étel meg úgy lesz a darfuri kisfiú asztalán, ha az európai sáskát eszik. Megfizeti a sáskát, nem szed adót azoktól a multikulti cégektöl amelyek a rovarokat termelik szintén Európában, majd megfizeti öket azért is hogy repülön odaszállítsák neki. A repülö azért kell, hogy a szállított poloska frissen maradjon; a környezetvédelem s a repülöbenzin odakerülnek a humanitás kontójára. Boldog lehet a külföldi autók mai magyar összeszerelöje ha a “megálmodott” jövöben ügyesebben rögzíti a pókok mind a nyolc lábát, mint valaki máshol. Merthogy a nem nyolc lábú selejtes áru.
    Persze hogy…, a kozmopolita sznobok, miközben telerakják szélmalommal az egész magyar pusztát, felássák a mélyen futó vezetékek miatt. A határra meg nem jut rendör s katona, hiszen azokat a vezetékeket örizni kell. Legalább az elsö években amíg elkészülnek köröttük a védö kerítések. A szélmalmokat Németo.-tól vesszük, hogy minket szeressenek s ne mást.

  6. Ez baromság, úgy ahogy van. Pl. Mexicoban teljesen természetes, hogy utcai árusok piritott rovarokat árulnak és a nép úgy eszi, mint mi a szotyit. És nem azért, hogy megmentsék a világot., és azért sem, mert gyurka bácsi mondta nekik. Aki ilyet ír, annak nagyon alacsony a horizontja, nem lát felcsútnál tovább.

    • Hmm.
      Senki sem tiltja meg, hogy pókot egyél, vagy svábbogarat, de pl.finom lehet a csótány is!
      Jó étvágyat!
      Böööh!

    • Szerintem nem éppen akkora baromság az az úgy ahogy van.
      Mert Mexicóban ist azt esznek ami van. Miért ennék én valami mást, ha azt ehetem ami itt van.
      Az a baromság hogy mindegyre megjelenik valamilyen tényleges újítási javaslat Európában a bevezetendö új szokások tekintetében: amely újításnak a tárgya is baromság.
      Még egy igazi baromság abban is áll, hogy bár mindennek semmi köze nincs Felcsúthoz, mégis Felcsút s az odatartozók jutnak a barom eszébe, ha Anglia elkezd rántott rovarokat exportálni.

      További baromság abban áll, ha nem lehetett még felfogni, hogy:
      a folyamatban lévö világfelfordítást kidolgozták ott ahol, a végrehejtását, annak föleg európai végrehajtását ez a Soros nevü bünözö vállalta. A szétágazó szervezetein keresztül viteti végbe, NEM SAJÁTKEZÜLEG. Nem lehet ezeket mindegyre pontosan és külön külön megnevezni. “Soros ” lett a világunk rosszakaratú felbomlasztáa teljesítésének a szimbóluma is !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük