Nyugatra vándoroltak, beilleszkedtek, megbánták


 

Sokat küzdenek és nagyokat a menekültek azért, hogy ne kelljen beilleszkedniük az őket befogadó országba, gyakorlatilag éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy meggyűlöltessék magukat a befogadó ország őslakosaival. Az olyan jóléti és boldog társadalmakban, mint a dán is képesek kihúzni a gyufát olyan hülyeségekkel, hogy ha már ketten vannak, akkor tiltsák be a disznóhúst az üzemi étkezdékben. Tulajdonképpen ebben az apró hírben benne is van minden a bevándorlás-kérdésről. Nem multikultit akarnak, nem alternatív étkezést, hanem kizárólagosságot. Erre mondja azt a legbarátságosabb európai is, hogy akkor kapjátok be…

Arról a Libanonból Marylandbe költöző családról viszont senki nem beszél, akiknek legnagyobb rémálmuk vált valóra: sikeresen beilleszkedtek. Ők nem pusztán integrálódtak az amerikai társadalomba, hanem gyermekük rögtön példakép lett az kimkarashdianon és mileycyruson szocializálódott whitethrash ifjúság számára.

Ma már ő az egyik legismertebb név az interneten.

A családi tragédia akkor következett be, amikor a 21 éves Mia Khalifa – megrészegülve a fejlettnyugat által megcsillantott luxustól – pornózni kezdett. Innentől pedig nem volt megállás. A muszlim lány semmibe véve a szülői intelmeket egyre mélyebbre süllyedt a fogyasztói társadalom lélekveszőjével, olyannyira, hogy ma már ő a legkeresettebb pornószínész a neten.

A család meg bánkódik, hogy valaha is elindult egy jobb élet reményében nyugatra.

A fiatal lány egyébként egy Newsweeknek adott interjúban – nem linkeljük, mert fizetős (haha) – elmondta: hidegen hagyja a politika, de egyébként nagyon sajnálja, hogy szégyent hozott a családja nevére. Arra viszont már nem tudott válaszolni, hogy megérte-e a nyugati pornó miatt elveszíteni szüleit. A Louis Vutton azért természetesen kell.


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

Nincs hozzászólás

  1. Szabó Csaba

    Haha! Megvalósult álom.

  2. Szabó Csaba

    Haha! Megvalósult álom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük