Nehéz 300 millió fasisztával prezidenciális köztársaságot csinálni!!!


A hülyeség-olimpia folytatódik! Miközben mi azon pörgünk, hogy a Kisknédli elkúrta a migránsmaca pancsikolását a kegyelemszektorban, az Angszocunió következő főtitkár-asszonya keményen beleállt a nemzetközi libnyafba. A mi kis Kettősmércés- Ligetvédős-Puklis civilszféránk a (városligeti) fasorban sincs az amcsi libbantakhoz képest.

Történt ugyanis, hogy Amerika kb. az első napon megnyerte az első aranyérmét is, és mily meglepő: lövészetből. A 19 éves, szőke, déli, republikánus, NRA-tag kiscsaj nyolcéves kora óta lődöz sörösüvegekre, lévén arrafelé, ahol mindenki olyan szőke és kékszemű, mint ő és templomba is jár, jóformán ez népszokás. De Hillary utálja ezeket az embereket, és hát a kampánygépezetbe se illene bele egy “gratulálok kicsim”, hisz megakasztaná a Demokraták egyéb iránt alkotmányellenes nyomulását, amivel le akarják fegyverezni az amerikai civilszférát.

Ezért – igazából a Kettősmércét az egekig maxolva – konkrétan elhallgatta az eseményt, és nem gratulált. Értjük? A leendő elnök NEM gratulál az olimpiai bajnoknak, mert az nem az ő politikai “családjába”‘ tartozik! Ez még semmi, mert konkrétan várt a gratulációval addig, amíg egy Ibtihaj Muhammad nevű amcsimuszlim csaj hijabban nem lépett pályára a vívópáston, hogy kb. ez a tény legyen az év sporteseménye.

Vágjuk? A libsiknek az, hogy egy amcsi sportoló ment egy kört hijabban, ezzel ő egy hős lett. Ez TÖBBET jelent, nagyobb esemény, minthogy egy 19 éves csaj megnyeri az országuknak az első olimpiai aranyérmet. Lassan ott tartunk, hogy meg kell tapsolnunk a mohamedánokat, ha meglátjuk az utcán, mert mohamedánnak lenni nagyobb teljesítmény, mint Olimpiát nyerni. Hillary szerint. Na szóval ez a nő akar elnök lenni….

Pontosabban LESZ az elnök nagy valószínűség szerint, ha Trump a levesébe nem köp. És ez a “szellemiség” fogja belengni az egész kibaszott Föld golyóbist….


  B. Boogieman

Egy hozzászólás van

  1. Hát igen. Egyetértek, azzal apró megjegyzéssel,ohgy már most belengi a sárgolyót ezeknek a libbantaknak bűzös ideológiája… (lehelete)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük