Miért szégyen az, ha Soros ügynöke vagy?


 

Ez a kérdés motoszkál ma a fejünkben. Hogy milyen megfejtések vannak arra, hogy ezek szerint Ujj Petiéknek kínos a nyilvánvaló. A Manccsal együtt immár – cáfolhatatlanul – ők a magyar sajtó kis sorosista minyonjai. Tudjuk, a világromboló, new word orderes, torontói bilderberges-paplanos főgonosz emberei.

[rule style=”rule-dotted” ]

Ha a világ dolgait ugyanis egy film+-os thriller szinopszisára redukáljuk, akkor tényleg Soros az ügyeletes főgonosz. A reggelt a Planned Parenthoodtól beszerzett csecsemőturmixszal indítja, nehogy mestertervének végjátéka előtt elhalálozzon a természet gonosz tréfájaként, majd azon filózik, hogy miként építse meg a Hold sötét oldalán az emberiséget méregzöld színű buzisugárral kiirtó telepet. Illetve gondolkozott ezen, aztán rájött, a Hold sötét oldalára kurva drága bázist építeni, az emberiséget egyszerűbb elpusztítani a kortárs ötödik hadoszlop segítségével, azaz a minden országban jelenlévő hiszteroliberális idióták megvásárlásával és bevetésével.

Ők film+-os gyíkemberkommandó, amelyiknek élén ott figyel a kis szőrmók minyon, Ujj Peti, aki a Világpusztítás Hatalmas gépezetének kis hipszter láncszeme, a TASZ-szal, Schilling Árpival, Fischerivánkával és a Manccsal együtt.

Nekik kéne itt felbootolni az Ujj-világrendet (haha), de valahogy mintha akadozna a projekt, mivel csak valahogy nem akaródzik itt kitörni a jól bevált kis Majdan, és nem nagyon találják a megfelelő Hungarosanderst sem, akivel okkupájni lehetne meg romalájf medörözni. Hiába, a káoszhoz olyan kedves baller elnökpajti is kell, mint Gyuribá házinégere, a kis Barack, aki miután kisikálta a gazdi cipőjét reggel, készségesen asszisztál Amerikában a transzklotyós liberális vágyálom megvalósításához meg a kereszténybashinghez.

Itt a langyos Orbánisztánban akadozik a térerő, csak arra fussa, hogy olyan fostaligákkal borzolják a kedélyeket, mint a Kettős Mérce, a Mancs meg a 444, melyeket minden erőteljes facebookos rásegítés ellenére sem akar bekajolni az Y generáció. Inkább lesznek azok is jobbikosok meg semmilyenek, hogy a fene enné meg a belüket, de csak nem akarnak milliós tömegekben sírni a madarak és bálnák egyenlőségéért. Meg hogy minden plázában legyen egy bonsai-fa is a klotyók mellett, hogy a transzkutyák azt hugyozhassák le.

Manapság ezzel a dumával már csajozni sem olyan sikk, mint rég volt, a peckesen álló arab kukik árnyékában már nem menő a löttyedt metroszexuális hipszter stílus, az meg pláne, ha az idézőjeles férfiember a randi hatodik percében elsírja magát a létező egyenlőtlenségen egy kéregető láttán, és a csaj helyett inkább azt viszi haza. Kezd visszajönni a divatba az old school ciszheteró, és a csajok is inkább szeretnének klasszik mód elnyomva lenni, semhogy tömegesen zabálnák be Hermione Granger feminista bullshitjét.

Változik a világ, Gyuribá meg egyre jobban hajaz Palpatine-ra (kinézetben és az eredetire), és bár azért elég erősen tolja a New World Ordert, de valahogy ez a mindennapok rögvalójában már csak fonnyadt tátikásokkal való lagymatag fröccsözésekre elegendő, nincs benne akkora szufla, mint rég volt.

 

Egy minap megjelent tanulmány szerint például az Iszlám igencsak hódít nyugaton a „növekedési pályára állított szekularizáció” farvizein. A vallás nélkül felnőtt fiatalság körében egyre népszerűbb Mohamed tanítása, mert ott a férfiak férfiak, a nők meg nők lehetnek, még ha sokkal durvábban és primitívebben, mint az számunkra ideális és követendő volna. De ugye amiatt a Hermione hülyeségén norvégalapozó kis csírák már annyit sikoltoztak, tünciztek és petícióztak, hogy egy kabátlesegítés letöltendőt ér a fejlettnyugaton, a fagyi meg visszanyal, ha az európai férfiasság nem kellett, akkor jön a keleti, meg az a hierarchia, ahol a teve is magasabban van, mint a nő.

Ujj Peti „leleplezése” nem is akkora haditett, bár ha egyszer összejön a mi kis házioligarchánk egységfrontja Gyurcsánytól Vonáig, még lehet olyan kis zavarosban halászósdit játszani, ami igazából ezeknek a most pangó orgánumoknak az igazi terep. Ha tehát esetleg ez a Kettős Mércés csapat valami minisztériumban lesz független civil, akkor legalább tudni fogjuk, hogy csak a Valóságtól a Józan Észtől, meg a mi alapvető érdekeinktől függetlenek, mert egyébiránt felállnának a legmagasabb épületre, mint a Függetlenség Napjában az idióták, hátha őket találja el elsőként a buzisugár. Aztán lehetnek liberálisok egy liberális világban, ami kb. akkora élvezet, mint kommunistának lenni a Szovjetunióban, ugyanakkor kevésbé rakhatják magukra a laza lázadó arculatot, Ujj Petinek meg lehet a szakállát is le kell borotválnia, mert az minimum ciszheteró, de mindenképpen kultúra-kisajátítás.

A Monty Pyton tagjainak közéleti életútjával ezt úgy lehetne magyarázni, hogy az ember nem véletlenül érzi jobban magát liberálisként egy konzervatív világban, mint konzervatívként egy liberálisban. De – ezt már Ujj Petiéknek mondjuk – liberálisként egy liberálisban meg nemcsak szar, de még felesleges is.

És ezt ráadásul a gazdi is tudni fogja…


  B. Boogieman

7 hozzászólás

  1. Ez tényleg zseniális volt:)

  2. Fácsés Béla és Paul majdnem helyettesíti Laciszabót, bár még túl nagy szókincsük van

  3. Soros a saját pénzét költi TI meg a miénket, amire senki nem hatalmazott fel benneteket!!!

    • zabtalan
      Mi szeretnénk a ti pénzeteket költeni,de rendszerint offshore cégekben tartjátok. Sőt az adóengedmények miatt sem akartátok legalizálni. Ezért gondolom,hogy nem jó szándékkal van az ott.
      Sőt van egy gondolatom,hogy leginkább bűnös szándékkal,hiszen a tulajdonlása is az.

    • zabos, vesztésre áll a szénád:) Kár a sorospénz belétek. Inkább adja a gazdád lélegeztető gépekre és gumikesztyűre. Akár nektek is szükség lehet még rájuk:)

  4. Talán vannak Akik a simor ciprusi pénzeire is emlékszenek?
    Talán vannak,Akik a simon xxx országok béli számláiról tudnak?
    A mai napig nem tudjuk az “úszópápa” érdekeltsége folytán,hogy ki volt az a gyurcsányi? Ja? A zemplényi nevű esetén nemtudták a hatóságok kideríteni. Mielőtt a gyárfásira terelődne a szó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük