A libnyaf sajtó pár hónapja alaposan felfújta az Áder alapította Környezeti Fenntarthatóság Igazgatósa kapcsán azt az eléggé elborult pletykát, ami szerint az államfő az ENSZ főtitkári székét próbálja maga alá ügyeskedni ezzel a kezdeményezéssel.Szórakoztató, ahogy az exkluzív hírekre mindig éhes belpolos újságírók rendre elhisznek minden hülyeséget, aztán később "sajtóban megjelent találgatásoknak" titulálva kell helyesbíteniük saját magukat.

Megint megdőlt egy hoax


Nem akar ENSZ-főtitkár lenni az államfő. A libnyaf sajtó pár hónapja alaposan felfújta az Áder alapította Környezeti Fenntarthatóság Igazgatósa kapcsán azt az eléggé elborult pletykát, ami szerint az államfő az ENSZ főtitkári székét próbálja maga alá ügyeskedni ezzel a kezdeményezéssel.Szórakoztató, ahogy az exkluzív hírekre mindig éhes belpolos újságírók rendre elhisznek minden hülyeséget, aztán később “sajtóban megjelent találgatásoknak” titulálva kell helyesbíteniük saját magukat.

Egyébként a Szijjártó által lecserélt volt külügyeseket nem érdemes “kormányzati munkára jól rálátó forrásnak” nevezni, mert sokadszorra derül ki, hogy pont annyira látnak bele, mint én a 30 évre titkosított paksi beruházásba. Tehát semennyire.


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük