Internet leányai! Liberális nők! Ti mind! Ne szüljetek gyereket!


Tényleg ne! Nem kell a terhességi tesztes dolog, felháborodni se kell! Egyszerűen NE szüljetek! Tényleg, minket is felbosszantott Kövér László, hisz mit képzel? Mit kezdenénk a ti gyerekeitekkel ugyanis?

Elsősorban biztos, hogy apa nélkül nőne fel, hisz magatok se tudjátok ki az. Szexuálisan olyan emancipáltak vagytok, feminizmusban meg annyira élen jártok, hogy a “férfi” fogalmát kizárólag úgy tudjátok értelmezni, mint egy hangyakirálynő. Van is ezért épp elég pasitok a negyven éves korotokig a vagyonokból fenntartott, tinilány kinézetű testetek mellé.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Ne szüljetek gyereket, bontakoztassátok ki magatokat![/title]

Legyetek beszáradt, elviselhetetlen, férfi alkalmazottait egzecíroztató főnökpicsák, akik otthon, magányosan bebaszva posztolgatnak Coelho idézeteket és a meleg barátaiknak zokognak öles posztokon arról, hogy mennyire egyedül vannak.

Ne, könyörgöm, ti ne szüljetek gyereket, mert ha megszülitek, valószínűleg úgy fogjátok “szeretni” hogy abba belehal. Mint egy pincsit, mint egy macskát, mint egy tárgyat, amire jogotok van. Amibe összes feminista frusztrációitokat bele tudjátok ölni, amitől egy lelki nyomorék lesz kamasz korára, hogy aztán maga is a ti szánalmas szar életeteket élje szinte önkéntelenül, örökölve a ti teljesen beteg gondolkodásotokat.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Ne szüljetek egyáltalán, ne házasodjatok, legfőképpen ne éljetek családban! Teljesítsétek ki magatokat úgy, ahogy a média meg a szar propagandátok mondja![/title]

Kísérletezzetek a bi- és homoszexualitással, váltogassátok partnereiteket, dolgozzatok multicégeknél, keressetek jobban, mint egy családfenntartó férfi, hogy aztán – gyerek helyett – azt a rengeteg pénzt költésetek egzotikus utazásokra, sminkre, ruhákra, parfümökre, autóra és egyéb marhaságokra! A végén meg egy vagyont arra, hogy a spermabankból mesterségesen legyártsanak nektek lombikban egy gyereket valami kósza egyetemista spermájából, hogy aztán saját nyomorotokat átültethessétek bele.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Hajrá Internet leányai, csapassátok! De könyörgöm… NE SZÜLJETEK GYEREKET![/title]


  B. Boogieman

12 hozzászólás

  1. Igazából belőlük is lehetne ember. Őket a liberálisok nevelik állattá.

  2. Nem tudhatjuk,ki miért nem akar vagy tud családot alapítani.Szeretet nélkül nem is fogjuk megtudni.Sokan menekülnek azelől a felelősség elől amit egy megszületett élet kíván,mert nem hiszik el,hogy Isten nem véletlenül bízta rájuk a másikat.A legnagyobb valuta a bizalom , anélkül nincs boldogság.Nekünk hét gyermekünk van és most várjuk a tizenharmadik kisonokát nagy szeretettel. Ha átöleli az Isten szeretete az embereket,megértik a ne féljetek tartalmát ,akkor jobb lesz a világ.Ne bántsuk egymást,Isten selejtet nem termtett!!!!!

  3. Semmi kétség, hogy ezt egy sértett férfi írta…

  4. Marhaság. Akkor meg sem születtél volna…

  5. Peter Karoly

    Kérdésem:Most itt a Fidesz és a feministák harca kezd kibontakozni? Nem vagyok egyik oldal elkötelezettje sem, de azért megkérdezném: Akkor ezentúl a férfiak szüljenek, a nők pedig viseljék az élet nehéz dolgait? Nagy itt a baj! Alaposan át kellene gondolni, miért érzi egy hölgy a gyermekszülés örömét ilyen megaláztatásnak?! Szerintem úgy látszik nem érdemli meg mindenki a nagy NŐ érzését! Gondolja át mégegyszer mindkét oldal az egymás szemére vetett kirohanásokat! No bocs de ez kikívánkozott. Sok sikert az egyeztetéshez!

  6. Kutyafüle,neked! Mi az,hogy a diktatűra szól bele,a hålószoba titkokba.
    Na mēg ezt talåljåtok ki,ugyan is a semmiből vårat êpítettetek. Egy
    kijelentésből,ami nem sêrtett senkit,lubbalmot fújtatok!
    Olyanok vagytok,mint a pók,âllandóan szövögetitek a mocskos hålóito
    kat.Balnyif szokås! Nem élhettek intrika nêlkûl!

  7. Plósz György

    Ahoz, hogy gyermeket vállaljon egy család, minimum megélhetési biztonság kell, nem milliós képviselői járandóság, hanem munkabér 1-5,6 évre biztositva. Már ha tervezve van, ha csak, úgy bejött, az más ! Nem kell ide keverni Balnyif,, vagy sima libsi marhaságokat. Tudom mi is felnőttünk, a mai értékrend szerint mérhetetlen szegénysében, de ezt nem kivánhatja vissza senki.

    • Van két vesztes világháború mögöttünk. Akkor miért született sok magyar gyerek? Egy családban 4-10 körüli volt a létszám gyerekből. Vajon,miben bíztak,hittek az emberek,hiszen az akkori szegénység,a maival nem is hasonló? És nem kívánom vissza,de amikor sokan voltunk gyerekek(Ratkó miatt) Akkor sem volt dúskálás. (Nem ehettük meg az aranytojást tojó tyúkot. S a tojását sem láthattuk) Mégis voltak gyerekek. Hat hetet (42 napot kaptak)szülési szabi címen,se GYES-GYED nem járt a dolgozó(és uralkodó) osztálynak.

  8. Ha a kormányt tényleg a demográfiai mutatók javítása motiválná, akkor nagybani lopás, jogbizonytalanság, a szociális és oktatási rendszer szétbarmolása és a középosztály elszegényítése helyett élhető országot csinálnának.

    • Biztosan rossz a látása. Menjen sürgősen idegorvoshoz,mert súlyosbodni fog. És a látása is sérülhet.

  9. Aki ezt a hülyeséget összehordta, semmit nem tud a nőkről és egészen biztosan sohasem próbált egyet sem megérteni.
    Belemehetnék h a gyerekvállaláshoz 2 ember kell, hogy gyakran férfiak sem akarnak gyereket vagy nem is lehet biológiai okokból kifolyólag. Hogy a párok későn találnam egymásra vagy korán elválnak…vagy nem elég korán és akkor meg ott van mégiscsak az a gyerek. Ezekért nem lehet csak a nőket hibáztatni. Ott van a sok macsó, akik nem hajlandóak a saját tányérjukat se elmosogatni például, nemhogy gyereket pelenkázni..
    Bekemehetünk de aki ilyen cikket ír, annak az ész érvek úgysem jutnak el az agyáig..
    Nyilván kirúgta egy női vezető vagy hasonló kudarcok érték és frusztrációját olcsó általánosításban vezeti le – ahelyett hogy magában keresné a hibát.
    Esetleg a bunkó ősbarom cikk kapcsán óhajt némi reflektorfényre szert tenni és elismerő összeröffenéseket bezsebelni hadonlóan korlátolt mélymagyar férfi kollégáitól.

    Szerencsére uraim önökből egyre kevesebb van. ?

    A liberális hölgyek pedig – csak szólok – ugyanúgy lehetnek családosak több gyermekkel, mert a kettő nem függ össze.
    Dehát efféle tévedésektől amúgyis hemzseg az ‘írás’.

  10. Jól van, jól van, nem kell szülni, jaj de jó, al-Baghdadi is lájkolja ezt 🙂 Lehet macskásszinglinek lenni, promiszkuis életet éln, és dizájnercuccra költeni a kamumunkával megkeresett százezreket, mint a Szex és New Yorkban láttad. Majd a következő rendszerben szar lesz nektek, vagy az ismerőseitek gyerekeinek, hála a kibaszott önző természeteteknek…

    http://www.youtube.com/watch?v=XkxgVi-gCyI

    http://www.ferfihang.hu/2012/10/08/fekete-gyula-vereim-magyar-kannibalok-1/

    Ajánlok egy könyvet, a címe Buchanan, Pat – The Death of the West, magyarul is megjelent “A nyugat halála” címmel, de angolul itt letölthető:

    http://docdro.id/4zLfAw3

    “Az átlagemberek tömege hajlamos a nyugati népességcsökkenést kizárólag gazdasági, pénzügyi okokkal magyarázni, de szem elől téveszti, hogy Európa egyik leggazdagabb országának, Németországnak a népessége katasztrofálisan csökken, s ugyanakkor a harmadik világ számos, igen szegény országának népessége ugrásszerűen növekszik, és ez mindennél fényesebben bizonyítja, hogy ez a jelenség gazdasági-pénzügyi okokkal nem magyarázható. Ezzel szemben Buchanan a legmélyebb okot a Marcuse által propagált és a hatvanas-hetvenes évek óta széleskörűen elterjedt élvezeti elvben látja. Nem arról van szó, mintha az élvezet igenlése önmagában rossz lenne. Aquinói Szent Tamás A teológia foglalata című főművében kimutatja, hogy a szomorúság az ember lelki, erkölcsi életét legjobban veszélyeztető érzelmi állapot, amelynek ellenszeréül többek között éppen az élvezetet ajánlja, amely, mint gyönyörködtető jó, a hasznos jónál magasabb értékű. A hasznos jó nem öncél, csak eszköz; az élvezet már öncél, de nem végső cél; az erkölcsi jó követése teszi egyedül lehetővé, hogy az ember elérje a végső célját, és ezzel annak meg nem szűnő élvezetét is. Ha az élvezetet tekintik legfőbb és végső értéknek, ahogy ezt Marcuse sugallja, értelmetlenné válik minden áldozatvállalás, minden olyan kötelességteljesítés, ami fáradsággal, erőfeszítéssel, olykor lemondással jár.
    Buchanan helyesen mutat rá, hogy az élvezeti elv csúcsértékké minősítése nagymértékben hozzájárult az abortusz, a homoszexualitás és az eutanázia nagymértékű elterjedéséhez, és ez a három már közvetlen kihatással van a Nyugat tragikus népességcsökkenésére. De ugyanennek vannak közvetett okai is, és ezek közül kiemelkedik kettő. Az egyik a kényszerű női munkavállalás, amely a monogám család halálával fenyeget. A hangsúly viszont a kényszerű női munkavállaláson van Buchanan-nél, és ezt fontos szem előtt tartanunk, ugyanis semmi negatív következménnyel nem jár, ha az a nő, aki hivatást érez tudományos, vagy művészi munkára, vagy küldetésének érzi, hogy például gyermekorvos, óvónő, esetleg bölcsődei gondozónő legyen, önként, anyagi kényszertől mentesen ilyen munkát vállal, hiszen ez női mivoltának és a férfihoz való viszonyának nem eltorzulását, hanem kiteljesedését eredményezi. De a kényszerű munkavállalás hosszú távon feltétlenül árt a monogám családnak és előrevetíti a Nyugat halálát.
    Buchanan a Nyugat halálának másik közvetett okát a feminizmus kultuszában látja. Ez az irányzat valójában nem a nők igazi értékét védi, hanem valódi célja a nőket a férfiak ellen uszítani, és ezáltal a legmélyebb emberi kapcsolatnak, a férfi-nő kapcsolatnak, és ezen keresztül a legkisebb, de legalapvetőbb emberi közösségnek, a családnak bomlasztása, elsorvasztása, s ezáltal a társadalom atomizálása, izolált egyedekre való szétzúzása, hogy ezzel helyet készítsen egy nem-keresztény alapon nyugvó „új társadalom” számára.”

    “A Jewish World Review-ban azt írja egy feminista: „Minthogy a házasság alkotmányosan rabszolgává teszi a nőt, világos, hogy a női mozgalmaknak ezen intézmény támadására kell koncentrálniuk A nők szabadsága nem valósítható meg a házasság eltörlése nélkül.” A feminista ideológia ostromában ezer százalékkal nőtt – az 1970-es 523 000-ról mára 5,5 millióra – a házasság nélkül együtt élő párok száma. Az egyedülállók háztartásának száma az USA-ban ma már nagyobb arányú (26%), mint a hagyományos családé. A populáris kultúra értékrendjében a szex rangja magasan felülmúlja az anyaság rangját; a női magazinok, a romantikus lektür és a tévé főműsoridőben ünneplik a szexet, a karriert, a szinglit. A gyermek a nagymamára marad. „A burjánzó szabadszerelem és az általánossá vált válások, a pornográfia térnyerése és a Playboy-filozófia fő irányzattá válása, az adódollárokból történő abortusztámogatás, az, hogy Amerika megérte azt a napot, amikor arról olvas, hogy tinédzser korú lányok kukákba dobják újszülött babáikat, és kint hagyják őket a havon […] Valóban, az új világ a hajdani pogány Róma értékrendjét teszi magáévá, ahol a nem kívánatos gyermekeket kitették egy domboldalra, hogy ott pusztuljanak el.” A szociális kultúrát és az adórendszert a feminizmus és az ellenkultúra értékrendszere, itatja át. Szabad társadalom nem kényszerítheti a nőket gyermekvállalásra, de egészséges társadalom megjutalmazhatja fenntartóit, az anyákat.

    Nem kis részben a Frankfurti Iskola destrukciói nyomán „az apa, az anya, a gyermek családmodell ma az amerikai háztartások kevesebb mint egynegyedét képviseli. A nők felszabadítása a hagyományos feleség és anyaszerep alól, amelyben kétségkívül az iskolák voltak a bajnokok, azt eredményezte, hogy ezen szerepek elveszítették jelentésüket, és eltűnőben vannak az amerikai társadalomból.” A feministák házassággal és anyasággal szemben tanúsított ellenséges beállítottságában a nyugati nők milliói osztoznak, nem áll szándékukban férjhez menni, s még kevésbé gyermeket szülni. Azonosulásuk Marcuse Élvezet Elvével és a szexuális forradalommal a folytatás megtagadását jelenti. „A fogamzásgátlás, a sterilizáció, az abortusz és az eutanázia a »halál kultúrájának« négy lovasa […] A tabletta és a koton lett a kulturális forradalom sarlója és kalapácsa.””

    “A családok szétverésének eszközei: a nők “egyenjogúságának” olyan irányba fordítása, hogy a nő megszűnjön családanya lenni, és először karriert, később meg már az önmagába zárt egyéni boldogágát keresse. A mai, “modern” szinglik nem attól lesznek boldogok, hogy három-négy gyerek, 10-15 unoka veszi őket körül. A pisis pelenka fárasztó és kicsinyes holmi, a szülésektől ellazuló has és lógó mell pedig abszolút ellentmond a reklámok idealizált húszéves, karcsú, ránctalan cicababáinak. Ma a szex már abszolút öncél, és több könyv, videó és egyéb jelenik meg az élvezeti technikákról, mint a gyereknevelésről. A buzik intenzív támogatása is ennek a taktikának a része – Buchanan kitért arra is, hogy miképp kényszerítették ki a WHO ezzel kapcsolatos masszívan politikai döntését az amerikai pszichiátriai társaság kőkemény befolyásolásával.
    A család megsemmisítéséhez hozzájárul az abortusz liberalizálása is. Az utóbbi évtizedekben csak az USA-ban 40 millió abortuszt végeztek el.Magyarországon a helyzet még ennél is rosszabb, ha a megszületett és méhben megölt csecsemők arányát nézzük. Az abortusz szabadsága talán a legkeményebb csapás a keresztény egyház abszolút élettiszteletére: ugyanis következik belőle, hogy az életet máshol sem tekinti prioritásnak a harcias kultúrmarxizmus, és támogatja az eutanáziát, az öngyilkosság szabadságát.Félelmetes, hogy amikor Európában a népességi válság az aktív korúak megfogyásakor és a nyugdíjasok számának megkettőződésekor – úgy 2050 táján – vajon milyen liberális áramlat várható? A ma eltűrt, sőt, egyre inkább orvosi segítséggel is támogatott öngyilkosságok esetleg elvárt magatartássá válnak majd az eltartandó öregektől???”

    http://mek.oszk.hu/06800/06897/html/0410.htm Drábik János: A szex és az új világrend

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük