Ilyen lesz 2020 


Ilyenkor a legtöbben az elmúlt évet összegzik, pedig sokkal izgalmasabb kitalálni, vajon milyen váratlan húzásokkal lepi meg hazánk sokat látott és emiatt kellően tapasztalt népét a kiismerhetetlen magyarországi és/vagy külhoni ellenzéke. Tegyünk együtt néhány munkahipotézisnek beillő gondolatkísérletet ez ügyben!

Ismét elkúrják

Úristen, sosem gondoltuk volna ezt, amikor magunkra szavaztunk 2019 októberében! Ez iszonyúan kiábrándító! 🙁 Megint visszajött Draskovics Tibor, mert az újgenerációs momentumos fiatalok kicselezve a nagyon szar magyar közoktatást, már a megreformálása előtt megtanultak nem érteni mindenféle bonyolult szakszövegeket a polgármesteri hivatalban. Miért nem lehet ezek nélkül egyszerűen csak boldog és fideszmentes életet élni? MIÉRT??? Most megint összeomlott az egész. Elkúrtuk, nem értettünk hozzá. Meg kellett felelni külföldi partnereink igényeinek, különben azok leváltanak, vagy nem hívnak többé izgalmas külföldi junior-Bilderbergekre. Most elfogyott a pénz teljesen. Fidesz, lécci segíts! Neked olyan sok van, hogy csinálod? LopOL, a kurva anyádat! Add ide, ez nekünk JÁR!!! Mi művészek vagyunk!

Kijutunk a foci EB-re, a sok féreg megint átsunnyog magyarnak

Milyen kényelmes úgy érvelni minden sportra költött forintocska ellen, hogy nincsenek eredmények. Erre a csapataink vitézkednek a nemzetközi kupákban, miközben arról szakértettük végig a nyarat, hogy egy kört se mennek, a válogatott meg teltházak előtt játszik – néha kifejezetten élvezetes meccseket. Mi hiába fordítanánk sokkal többet magunkra, nemhogy nemzetközi, de hazai sikereket se tudunk felmutatni néhány önkormányzati győzelem kivételével. A színjátszásunk meg romokban, nemzetközi gálákra már csak azért hívnak, hogy délelőttönként lehessen a pöcsét mutogató, a 100 éves dadaizmust végre felfedező pesti rendezőkön röhögni. Ha a válogatott meg képes, és sót szór a lelki sebeinkbe azzal, hogy megint kijut az EB-re, akkor nekünk meg megint át kell állni és együtt vonulni a sok fasisztával a körúton, reménykedve abban, hogy elhiszik, most már tényleg oldalt váltottunk, a magyar válogatott mellett maradunk akkor is, ha a döntetlenért kell szurkolni. 

Rég látott olimpiai siker, természetesen nem Orbán miatt, hanem pont az ellenében

A TAO most fogja bizonyítani, hogy semmit sem ér, és Gyurcsány 2008-as, szenzációs eredményeit Orbán soha, de soha nem fogja tudni felülmúlni. Különben is, kit érdekel ez a szánalmas nemzeti pátosz. Tisztára 1936-ban, vagy 1952-ben érezzük magunkat. Egy nemzet nagyságát az mutatja meg a legjobban, hogyan fektet be a robotikába meg a startupokba, de már a nemzet nagyságára sem szabadna hivatkozni itt, a HVG-nél, hiszen az egész egy meghaladott, avítt fogalomkör. Kit érdekel, hány aranyat nyerünk? A tömegsportba kéne fektetni (Csak ne legyen napi testnevelés!) mert amúgy kibaszott költséges lehet most naponta sportolni, tehát igenis állami segítséggel kéne embereket levinni a crossfit-termekbe, mert maguktól sose találnának oda! Jómagamról liberális újságíróként elmondanám, hogy 250-nel húznék, ha 15 évesen nem sérül meg a térdem. Így azóta csak okoskodni, töpörödni, és Orbánt gyűlölni tudok a dohányhamus klaviatúrám árnyékából. 

Megindul a hetes-cikkely szerinti eljárás

Európa (horngyulásan: Erópa) végre (gönczárpádosan) segít! Megoldja tehetetlenségünket a külföld. A horvát elnökség végre nem lesz elnéző Hernádi Judit elsőszámú bújtatójával, mert HorvátHországban elképzelhetetlen lenne, hogy mindenféle hagymázas nemzetHY érzületre hivatkozva szimplán nacionalista okokból tényleg bűnös, akár háborús bűnöket elkövető bűnösöket rejtegessenek az Európai Értékekkel szemben! Igazi bezzegország. Úgy szeretem őket! Kivándorlás is alig van. Ők is nagyon szeretnek minket, főleg, ha sokat fizetünk nekik nyaraláskor, mert egyébként befújják a cigifüstöt a nemdohányzó kupénkba is, hadd tanulja meg a sok szarmagyar magyarkodó, hogy hol a helye, ez nagyon helyes!  Plusz a focijukat is nagyon szeretem, kivéve Pénztáros eszéki csapatát.

Káderhiány miatt újabb újságírók mennek el politikusnak

Kálmán Olga, Pikó András vagy Balogh Gábor példája bizonyítja, hogy aki a független médiában dolgozó független, objektívszakmai újságíró, az ettől még két perc alatt lehet lojális DK-MSZP-s baloldali politikus is akár. Csak rajta, meg az ütemérzékén, és a külső hatalom támogatásán múlik minden. Tiszta emberromániák ezek, úgyhogy nagyon reméljük, lesz még néhány töltet a csőben. Bulgár Gyuri bácsi például kiválóan alkalmas első ránézésre úgy mindennek. A vécét biztosan hamarabb megtalálja. Farkasházy Tivadar is helyettesíthetné külföldi útjai során Niedermüller Pétert a VII. kerület élén, hacsak nem ugyanaz a két személy már régóta. 


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

10 hozzászólás

  1. Azért ez a wudstokki kép igen találó-

  2. Úristen!
    Kinek a lottyadt.-fonnyadt, lógó seggét tetszenek mutogatni?
    Brrr…..

    • gyozo2018

      Annak a ma már – ha túlélte a túladagolást – dédnagyi korú virággyermekéét, aki ismerve a Hitlerjugend Naturista mozgalmát, az egyik első önmegvalósító, intellektuálisan felszabadult nő volt, a dugni akarok helyett, a szemérmes, PC, szerelem jeligére.

    • csakafidesz

      Egy lapos segg nem olyan lohasztó, mint egy pár lógó csöcs. Jobb is, hogy hátulról van fényképezve.

  3. “horngyulásan: Erópa”

    Bocs, de nem pontos: Ajró Púnió.

  4. “horngyulásan: Erópa”
    Én mintha “Ojrópa”-‘ra emlékeznék…

  5. csakafidesz

    Ilyen lesz 2020..
    Nos, a Liget mellett még egy dolog ami miatt jobb, hogy Tarlós elhúzott a fenébe:
    https://infostart.hu/belfold/2020/01/03/kivontak-a-forgalombol-az-elsokent-felujitott-hat-orosz-metrokocsit
    Már akkor minden fórumon leírtam, hogy a szar bármilyen színű festés után is csak szar marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük