A fájdalom, ami sosem múlik el. Dráma a GYODÁNÁL.


Amióta kedvenc Hörink behamizta a TV2-t, be kell vallanunk, hogy többet nézzük, mint amikor még a demokratikus kezekben volt. Ha elvonatkoztatunk a mosóporok szünetében erősödő Magyarországtól, a műsor egész jó, sőt csatornák egész sora kínálja a mennyei mannát. Van rajta Szultána, Fatmagül, és egy komplet csatorna indult Isaura TV néven, ahol napi 24 órában megy a dráma. Nem csoda, ha ilyen iszonyatosan kiélezett versenyben a haladó médiának is fel kell vennie a versenyt a vajnatévével, ezért szóltak is Földes Andrásnak, hogy az indexen überelje a török romantikát.

Kedvenc indekszünk legkedvesebb Földese tehát lement a déli határra, ahonnét drámai videóban jelentkezett, hiszen a Mocskos Szemétgeci Magyar Rendőr veri az ártatlan kis Ahmedet, de nem ám magyar területen, hanem átmerészkedve a szerbekhez. Ez a felütés máris izgibb, mint amikor a Szultánában kavarnak macák, mert itt van akció, vér és szenvedés is.

Most ugye abba ne menjünk bele, hogy ilyen-olyan magyarlakta területekkel, de azért nemzetállamok vannak itt egymás körül, és ha a Mocskos Magyar Rendőr Szerbiában grasszálna felfegyverezve migirit ölni, abból akkora diplomáciai botrány lenne, hogy Ahmed adná a másikat (extra-pikantéria a felfegyverzett határsértéshez: Trianon). A narratíva tehát szépen fel lett építve, a mocskos fasiszta rendőrállam átnyúl a határokon és kultúrákon, és már nem csupán saját demokratáit veri a rezsim, hanem az éhező migránsokat is.

A gond azonban az, hogy sajnos a történet fikciós jellege túlságosan is megmaradt, így bár a svéd és nyugati liberális franchise minden tagja igyekezett a történetet „based on true events” felirattal eladni, ez valahogy csak nem jött össze.

A probléma már az első vizuálnál megjelent, mert a mi Földesünk a kutyaharapást az alábbi képpel illusztrálta.

Most Andris vagy nem látott még kutyaharapást, vagy csak szőrivel. Azonban mi főleg azért, mert született rezsimbérencek vagyunk, fasiszta szokás szerint a totálisan elfogult „google” nevű szélsőjobboldali portálhoz folyamodtunk információért, mert ilyen formájú kutyaharapást még sehogy sem láttunk.

Ezután sem sikerült, pedig nagyon akarunk hinni a történetben.

Annál inkább hasonlított a seb egy késdöfésre, bár azt nehéz elképzelni, hogy a magyar rendőr a szolgálati fegyverét félredobva bocsátkozna karcpárbajba a vele szemben álló migrivel, annál valószínűbbnek tűnik, hogy a nevezett migrik unalmukban inkább egymást döfködik, amíg el nem jutnak a mesés Merkeliába, hogy ezt megtehessék másokkal is.

A történet persze folytatódik, és igazából mi már annyira szeretnénk, hogy legalább egy picit igaz legyen, amit a határok nélküli orvosok, migránsok, tátikások, soros és párhuzamos jogvédők sikoltoznak az éterbe a magyar brutalitásról, de akkor jön szembe ez.


Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve

– Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Ezt egy módon úszhatod meg, ha leszopsz.

A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint elmegy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve

– Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Ezt egy módon úszhatod meg, ha leszopsz.

Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap már semmit sem bíz a véletlenre, teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Beereszt 3 rakétát. Hatalmas dörrenés, a barlang teljesen összeomlik, óriási porfelhő.A vadász már épp elégedetten indulni készül, mikor a romok alól sértetlenül előmászik a medve a vállát porolgatva

– Vadász, vadász te szopni jársz ide…

Azonban miután ezen mondjuk így szétszakadtunk, Földes Andris nem engedett el minket, és a District 9 és egyéb poszt-apokaliptikus filmek ihletésére durván megtolta a sci-fi vonalat.

Életszerűség no.1: Vödröt. Vízzel. Vágod? Rohamrendőr, vödörrel, vízzel.

Életszerűség 2: EZT AMÚGY HOGY CSINÁLJÁK???? A csont felől ütnek? Rendőrösen téve fel a kérdést a Tisztelt Indexnek:  Hogy lehet úgy ütni, hogy az ne kivűlről menjen befelé, ha maga a támadó a megtámadott emberi lény testén kívül található? Miként lehet az izomkötegeihez történő hozzáférés egy bot által , ha az pusztán a bőr illetve egyéb, az izmok belső, csonthoz tapadó részét fedő egyéb külső emberrészeken keresztül közelíthető meg csupán?

Másik lehetőség amúgy a zsarufilmekből látott telefonkönyves megoldás, ez esetben a magyar rendőrök egyik kezükben egy vödörrel, a másikban egy telefonkönyvvel járőröznek, keresik a GYODÁN átmászó migriket, majd átkergetik őket Szerbiába, utánuk mennek, és úgy kapnak vizes-pufis kezelést.

Ez is kifejezetten életszerű, mint az első képen látható kutyaharapás.

Node a végén eljutottunk a csúcsra, amikor minden eddig szétcsúszott dramaturgiai kocka a helyére került, amikor zavarunk feloldódott, mert tényleg, pár percig azt hittük, hogy épp egy úgynevezett HÍRT olvasunk, vagy riportot nézünk, de a végefelé kiderült, hogy ez azért mégis jóval inkább Vajna Isaura TÉVÉJÉVEL akar versenyezni, és nem a Híradóval. Jött ugyanis ez a kép:

Valóban. Ezt mi soha nem fogjuk megérteni. Soha. Nem tudhatod milyen érzés ez. Amikor belül fáj legjobban………….. érted? Te könnyek nélkül sírsz. Hát nem értitek????? BELÜL!!!!! Ez a fájdalom olyan, amit nem tudsz elmondani. Ahmed ment magányosan át a határon. Egy szebb, jobb élet felé haladt ő. Svédbe, Merkeliába, ahol szőkék a nők és nincs rajtuk bugyi, ahol lakás van és szoctám és kaja ingyen. Odament hát a rendőrhöz, és szerelmesen ránézett: Ő Józsi, te vagy az Ígéret? Te vagy Nyugat? Te már ő vagy? Szeretlek Józsi, kérlek, fogadj be engem, ölelj meg…. és megkérte a kezét. De Józsi megvetőn ránézett. Még csak le se öntötte vízzel, a telefonkönyvet is hanyagolta, nézett, és ekkor megfogta a kezét mögötte Amirnak, és lelépett egy másik migránssal. A szeme láttára!!!! Kajánul el is mosolyodott, Ahmed meg állt leforrázva, felszarvazva a vajdasági barázdák közt. Hazája távol, és most megalázottan szipogott a hűvös keleti ég alatt. Ennek valóban nem marad úgy nyoma….. Az leírhatatlan, amikor, te, a magányos kicsi afgánszír LÁTOD ahogy valaki, akiben bíztál, akit szerettél, lelép egy mocskos szírpakival…. téged meg LESZAR. Még csak meg se üt. Még arra se méltat. Levegőnek néz.


  B. Boogieman

11 hozzászólás

  1. Idegenek érdekcsoportok által fizetett koholmány, rágalmazás a Magyarország határait és törvényeit védő és képviselő szervezetek lejáratására, meggyengítésére. És ezt a demokráciában lehet, ezt szabad, ezt tűrni kell!!?

  2. “engem meg gyíkká változtattak!
    de már elmúlt….”

  3. Ez a Mi Hazánk

    A multikulturalizmus alapja: ők jönnek, te tűrsz.

  4. Nagy Károly

    Minden napra kell egy ilyen írás, akkor talán valamikor elér a tudatukig azoknak, akiknek most még gondjuk van a szövegértéssel! Nagyon jó írás, élveztem, köszönöm!

  5. Mindenkit kerek szepen, hogy archivalja az index, a 444, stb. cikkeit, pld. az archive.org oldalan, es igy linkelje a targyalt darabokat, ellenkezo esetben a linkek nekik generalnak forgalmat!
    Koszonom!

  6. Ez tényleg egy késszúrás. Tekintve, hogy szorgalmasan késelik egymást (sajnos nem eléggé sikeresen) ezért soknak van ilyen hegy a hasán vagy az oldalán. A kutya a lábba harap, és mindig két soros a harapásnyom. Az is sajnálatos, hogy a határőreink PC korrekt kutyái nem harapnak. A magyar gazdák kutyái korcs kutyák kénytelenek a szép és jólképzett rendőrkutyák helyett harapni.

  7. Mikor láttam a videót, engem is hasonló nácifasiszta gondolatok kerítettek hatalmukba. Hogy lehet, hogy valaki ezeket a szövegeket beveszi? Kutyaharapás? Vödör és víz? Az izmok belső részén fáj?

    Ahogy az amerikaiak mondanák, bullshit.

    Az utolsó ponthoz meg megjegyezném, hogy meg lehet ütni valakit úgy, hogy fájjon, de ne látsszon, de az ilyen ütés viszont annyira nem erős, hogy felnőt férfiakat megállítson.

    Én azt gondolom, hogy ezek a migránsok nem direkt hazudnak, legalábbis egy részük nem. Őket tényleg jól elverték a rendőrök gumibottal, mikor megpróbáltak átkelni a határon, minthogy a rendőrnek az a dolga, hogy a határt védje, akár fegyverrel is. Nincs ezzel semmi baj, én mint magyar állampolgár elvárom, hogy a rendőr ne engedje át a határon az illegális határsértőt, és szükség esetén akár fegyverrel fordítsa vissza oda, ahonnan az jött. A kérdés itt csupán az, hogy a rendőrök részeltették-e a határsértőket válogatott kegyetlenkedésekben, vagy sem.

    És itt jön képbe az emberek történetmesélői önérzete. Ha kifogok egy hatkilós halat, de az egyik haverom elmeséli, hogy ő hétkilósat fogott, az én halam az elmesélt történetekben rövidesen “legalább nyolckilós” lesz. Ennek fényében valahogy így tudok elképzelni egy párbeszédet, ami két migráns és egy újságíró között zajlott le:

    • Az egyik migráns, amikor megpróbált – esőben – átkelni a határon, két rendőrrel és egy kutyával futott össze, utóbbi megugatta, ezért inkább önként visszafordult, a másik nem volt hajlandó visszafordulni, ezért kapott néhányat gumibottal, úgy dobták vissza a szerb oldalra, és még utána is kiabáltak, hogy meg ne lássák többet.

      Tehát a párbeszéd:
      ÚJSÁGÍRÓ: Ugye (!) titeket bántalmaztak a magyar rendőrök a határon?
      (Ahmednek eszébe jut a kutya, ami megugatta)
      AHMED: Igen, brutálisak, rámeresztették a kutyájukat, ami megharapott, itt, nézd! (és megmutatja a sebhelyet, amit másfél éve gyűjtött be egy törökországi menekülttáborban)
      (Ali nem akarja, hogy Ahmed “ellopja a show-t)
      ALI: Valóban rettenetesek. Engem gumibottal vertek.
      ÚJSÁGÍRÓ: Itt a kamera, meg tudod mutatni a nyomait?
      (az ütések nyomai már két napja nem látszanak, hiszen a verés nem volt brutális)
      ALI: Nem, mert ezek ügyesek ám, úgy verik az embert, hogy nyoma ne maradjon, de azért belül fájjon, az izmok belső oldalán.
      (Ahmed persze Ali fölé akar licitálni, és visszaemlékszik a kellemetlenül hideg márciusi esőre, amit a határon tapasztalt)
      AHMED: Ah, ez semmi. Amikor engem elkaptak, hoztak egy vödör hideg vizet, és a fejemet a víz alá nyomták, majdnem megfulladtam.
      ÚJSÁGÍRÓ: (szörnyülködik)
      (Ali visszaemlékszik, hogy a rendőrök utánakiabáltak)
      ALI: Képzeld, nem elég, hogy kidobtak, még utánamjöttek a szerb oldalra, és ott is vertek…

      És így tovább. Az áldozatszerepben mindenki szeret tetszelegni.

  8. Bocs, de nem tudom túltenni magam azon a képen, hogy magyar határvadászok, kezükben vödör vizet cipelve járőröznek.

    Vagy a határkerítés alatt kiépítettek egy vízvezeték rendszert is, 100 méterenként egy kerti csappal és egy illiberális vödörrel. Nanemár. Az Indexen röhögök egy órája.

  9. Átgondoltam.
    Most már értem, miért négyen járőröznek. Egyik viszi a kutyát, másik cipeli a vödröt, a harmadik a telefonkönyvet. A negyedik meg szalad a hátársértők után, egyedül elfogja mindet, és íme, ezért viszik vissza őket a a kerítéshez, mer’ ottmaradtak a 21.századi, fejlett elrettentő eszközök: egy vödör víz meg a telefonkönyv. Ez kéne a mexikói határon is.

    Apropó, sajtófotó, a ceutai ,több emelet magas határerődítményen átmászó migransok súlyos sérülései miér’ a normál ügymenet része? A nyílt törésekről, zúzódásokról, mentőautó érkezéséről miért nincsenek fotók? Ott asérülések dokumentáltan a kerítés megmászása közben történtek. De mi a vád alapja a magyar határvédők ellen? Egy gyógyult késheg a seggen? B+, Zindex !

  10. dr.Nagy Péter

    A kutyaharapással,mint ellátandó sérüléssel gyakorta találkozó orvosként mondom,hogy az a médiazsonglör,aki erröl a p.p. gyógyult – minden valószínüség szúrt – sebröl azt állítja,hogy harapástól származik,nos az vagy végtelenül ostoba ember és csapnivaló média-segédmunkás( firkász) vagy alávaló gazember…. Én az utóbbi lehetöségre voksolok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük