Joint AFET/LIBE committee meeting. Progress report on the Implementation of the European Agenda on Migration COM(2018)0250 and annexes - Discussion with representatives from the EEAS, from the Commission and the Migration Policy Centre

Európa megmentése

 •  
 •  
 •  
 •   

Napi Quiz

Európa meg van mentve! Hosszú hetek hallgatása után előkerült végre Judith Sargentini, a holland baloldali fénylő csillag, 45 éves korában sajnálatosan korán visszavonult politikus, aki állítása szerint 2 hónapig Nigerben volt önkéntes, bár ezt a saját bevallásán kívül nem sok minden támasztja alá.

Szóval nevezett hölgy, az európai járvány tombolása közepette végre újra megjelent a nyilvánosságban és elmondta a véleményét.

A kérdésünk erre irányul, vajon mit mondhatott?

 1. A szülőhazájában, Hollandiában – ahol húszezer körül van a fertőzöttek és kétezer felett az elhunytak száma – mivel nagy a szükség, önkéntesnek állt be, így segítve az egészségügyi dolgozók és meggyötört országának heroikus küzdelmét.
 2. Felszólította az Európai Unió bölcs vezetőit, hogy mindent tegyenek meg a járvány megfékezéséért, juttassanak egészségügyi felszereléseket a legfertőzöttebb térségekbe, továbbá anyagilag is segítsenek a bajba került országoknak.
 3. Megint Magyarországgal foglalkozott, aggódva a Demokrácia, a fékek és ellensúlyok, a Sajtószabadság, az átláthatóság, bla-bla-bla továbbá stb. miatt, olyan Európa szerte elismert demokratákkal együtt, mint Hadházy Ákos.

 A helyes választ beküldők között hatvanezer Ft értékben ATV-s kézfertőtlenítőt sorsolunk ki.

Facebook hozzászólások

 •  
 •  
 •  
 •   

  tutiblog

tutiblog
A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

26 hozzászólás

 1. Avatar

  De kár hogy nem maradt Niger ben,kis
  szerencsével végleg.

  • Avatar

   Ez a szerencsétlen boglyafejű, nem segíteni ment, nem.
   Mivel szerintem az egész EU-ban a kutyának sem kell, így valószínűleg egy niger dákójával önmagán próbált segíteni, aztán mivel ott sem jött össze semmi, így vissza oroszkodott.

 2. Avatar

  Menjen a k…………….anyjába ez a z…….liba !

 3. Avatar

  Na, a képen egy Para Zita.

 4. Avatar

  “A helyes választ beküldők között hatvanezer Ft értékben ATV-s kézfertőtlenítőt sorsolunk ki.”

  ATV-s?!
  Isten ments!
  Tele lehet liberálmutáns vírusokkal.

 5. Avatar
  Molnár József

  Szerintem meg a nyakába kellene kötni a fékeket és az ellensúlyokat és belelökni valamelyik jó mély hollandiai csatornába. Nem hiányozna senkinek. Esetleg a niggernek akit eddig szopott!
  Milyen tényező is ő voltaképpen? Ezzel az erővel a Julis néni véleményével is foglalkozhatna a világsajtó.

 6. Avatar

  Én az Európai Unió miatt aggódom, mert ott még koronavírustól függetlenül sincs demokrácia, fékek és ellensúlyok, sajtószabadság és átláthatóság. Legalább 30 000 ember dolgozik a szervezetben, a legtöbbjükről gyakorlatilag semmit nem tudunk: ki kinek a főnöke, mit csinál általában, ki ellenőrzi, vannak-e fegyelmi problémák, visszaélések, korrupció.

  Hallott már valaki olyan korrupcióról, amit az EU-ban, mint szervezetben követtek el? Kétlem, hogy egy sok tízezer fős szervezetben ne lenne korrupció.

  Egy olyan szervezetnek vagyunk a tagjai, amiről gyakorlatilag semmit nem tudunk.

  • Avatar

   Nem dolgozik: Lebzsel a mi pénzünkön a rengeteg aktatologató! S amikor már halaszthatatlanná válik létjogosultságuk bizonyítása, meghatározzák az uborka görbületét, a paradicsomok megengedett és általuk helyesnek tartott diaméterét, a tyúkketrecek légköbméterét és a marhák vizelési ívét stb…A létező legkorruptabb banda eglsz Európában! Nagy ész nem kell ennek megértéséhez: a 44 000 eu – hvatalnokra 26 000 lobbista esik! A lobbista pedig = korrumpáló, megvesztegető. A protokoll pénzek úgy folynak, mintha a Dunán eresztenék le… Sok magas rangú tisztviselő lebukott már, erről ugyan kevés szó esik, de néha nem titkolható…Fejétől bűzlik a hal, jól mondja amagyar közmondás!

 7. Avatar

  Termeszetesen Magyarorszag pocskondiazasa a celja, folytatni kell amit az EU-ban ellenunk ugatott, hiszen a szaros gyuri bacsi penzeert meg kell dolgozni. Szar rohadek, ugy nez ki mint egy sarga kocos satan. Ne nagyon mutogassatok a ronda kepet mert a kisgyerekek megijednek tole. Tetves egy nosteny!

 8. Avatar
  rendületlenül

  Ez a szalmakazal tisztán mint az EU , szétesőben.

 9. Avatar

  Szerintem a harmadik. Na mit nyertem? Különben F0sné jobb lenne, ha felfordulna. Utálatos képződmény.

 10. Avatar

  Sokáig lehetett utána karanténban, mert jól lenőtt a gyönyörű szép haja.

 11. Avatar
  rúzsa bandi

  Kib…..tt komcsi lázító atv.. A fórumos nagyfülű jogász komcsi inkább takarodna el dolgozni!

 12. Avatar
  Moslékzabáló

  Ez nem is Sargentini, hanem Gene Wilder…

 13. Avatar

  A helyes válasz hiányzik, ez volt:
  “Most nem érek rá, menni kell fejni a bikát!”

 14. Avatar

  Nem aval kell foglalkozni hogy miket mond SZARGENTINI, hanem hogy kik fogatták itt Mországon ezt az ellenséget !!!!!!!!!!!!!!

 15. Avatar

  El kell neki küldeni azt a képet a Parlamntből, ahol látszik, h zokniházi lófütty ákos belógatja a biológiai ismereteiről bizonyságot tevő molinóját – de ne felejtsék el odaírni angolul, hollandul (hivatkozva a szótárra és annak oldalára, amiből a forditást tették) és erről írjon előbb véleményt. Vagy ő mint önkétes Afrikában ápoló, csak a négerfüttyöt ismeri?
  “Szép remények” /Charles Dickens/

 16. Avatar

  Èn is azt mondom Isten öriz, hogy az ATV.töl kapjunk valamit még benne lehet a Forum, a Napi hire, ATV start, Civil a pályán, Egyenes beszéd szelleme. Inkább osszák fel egymás között az ottani szerkesztök, müsorvezetök.

 17. Avatar

  A helyes válasz a 3-as. Remélem más nem pályázik az ATV-s kézfertőtlenítőre. 🙂

 18. Avatar

  Keressetek egy gazdag szponzort, annyi lesz a helyes megfejtő!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük