Boldog Karácsonyt, kedves Budapest!


Szeretnénk, ha nem így lenne, de így lesz. El fogják kúrni. Ezt onnan lehet tudni, hogy a haladó médiában egy percet nem késlekedtek, már a budapesti győzelmük másnapján nekiálltak a kármentésnek. Jegyáremelések, állóháború, kiszárítás, harc – ezeket a hívószavakat táplálják most olvasóik tudatába. A szavak a kormányra, Orbánra mutatnak, de a szavak mögött ott a pőre igazság: ismerik magukat, ismerik imádott politikusaikat és legfőképpen tisztában vannak imádott politikusaik vágyaival, képességeivel.

Részünkről nyugodtan, távolságtartóan, leginkább borzongással vegyes kíváncsisággal várjuk KariGeri következő öt évét, amiből – ha leszámítjuk az egyéb ambícióiból következő országos kampányokat és a lokális elalvásokat – nettó három évet biztos Budapest élén fog tölteni. (Ha el nem ássák, de a szövetségi politika csak rájuk tartozik.) Kajánkodni azért nem érdemes, mégis csak Budapest Magyarország fővárosa, hogy egy kicsit szegényebb, mocskosabb és szétlopottabb lesz, az senkinek nem fog örömet okozni.

Hogy szinte a teljes Budapestet elvitték, az semmiképpen nem nevezhető tragédiának. A nagyvárosok, a fővárosok pláne, mindig és mindenhol tobzódnak a hülyeségben és a liberalizmusban. Hogy ez valami természeti törvény, vagy a sors ránk mért csapása, arra senkinek nincs válasza, mindenesetre adottságként kell kezelni. Az biztos, hogy a kényelem és a gazdagság, valamint a hülyeség terjedése között szignifikáns kapcsolat van. Ám mivel rendkívül fontos európai érték a szubszidiaritás és az önkormányzatiság, ezért kifejezetten kedvünkre van, ha a hülyék magukat kormányozzák.

Nincs is jobb, mint mikor a nemes elméleteik a saját kontójukra valósulnak meg.

Tarlós főpolgármestersége egy átmeneti anomália volt. Borkai pucér segge csak gyorsította azt a folyamatot, aminek a végén ott áll Budapest, mint egy színes, boldog, liberális skanzen, ahol lehetőleg semmi nem működik, de rendkívül jó emberek lakják. És ehhez a döntéshez – ismerjük el! – minden joguk meg is volt. Budapest nem egy Berlin-féle kommunista kísérlet, nem fogyasztja az ország által megtermelt jövedelmet, hanem jelentős részben termeli. Hogy a lakói a pénzükért cserébe morált és gesztuspolitikát akarnak kapni szolgáltatások helyett, az a szuverén választásuk. Nyilván lehet sopánkodni azon, hogy a budapestiek jelentős része mennyire el van idegenedve saját hazájától, nyugati multinál melóznak jó fizetését, a globális értékláncok termékeit fogyasztják, hazaérve pedig a tengerentúli álomgyárak indoktrinálják őket, de teljesen felesleges. Ez is egy adottság.

A következő években végre lesz minden, ami simogatja a liberális lelkeket: gesztuspolitika, szivárványos zászló, gettósodás, hippinegyed, csövesek és drogosok mindenhol, lepattant tömegközlekedés és retekben úszó, ám szépen szétgraffitizett közterek. És ezek többsége csak addig csodálatosak, amíg csak autóból kell látni, az autómentes(ebb) Budapest, ami az egész kampány egyetlen olyan témája volt, amit érdemes volna fontolóra venni, sosem fog megvalósulni.

De majd ráfogják Orbánra azt is… 😉

Ami biztos, se szabadabb, se zöldebb nem lesz Budapest, de örüljünk neki, hogy a liberális elit megint megmutathatja, a bírálaton és a pofátlan kútmérgezésen kívül semmihez nem ért. Bár tény, hogy szerencsésebb volna, ha nemes elméleteiket inkább Ukrajna valamelyik tartományában próbálnák ki ismét, azért akkor tragédia nem történt. Ja, és a kormánytól nem kapunk pénzt, azért úszunk a retekben szöveget már most érdemes elfelejteni. Dobrev Klárika megígérte, egyenesen az Unióból hozza a pénzt, ha KariGerire szavaznak a budapestiek. 😉


  Nyilvánvaló Kapitány

57 hozzászólás

  1. A slusszpoén (Dobrev K. hozza az uniós pénzt) tökéletes. Én egyet kívánok: addig álljanak féllábon amig a lóvé Budapestre nem ér!

  2. “Húsvétig tart a Karácsony”?
    Meddig lehet úgy tenni, mintha dolgoznának? Egyátalán lehet-e dolgozni elvtelenül? Hogy is mondta a bábrendezője, Gyurcsány?

  3. Most viszont mi tüntethetünk mindenért meg az ellenkezője ellen is Budapesten. Remélem nem hagyjuk ki a lehetőséget és megtanítjuk nekik milyen az igazi néhány tízezres elégedetlen tömeg.

  4. Kolarik Gyula

    Káposzt#ásmegyeren is tartottak külföldieknek gyülést. WZs megbukott, 14 év körzetben Momentum győzelem. Kit választottunk? Déri Tibor mpmentumpsz. De itt képvisel bennünket Varnyú Régebben néhai Kiss Péter meg az MSZMP korábban.

  5. csakafidesz

    ” Budapest Magyarország fővárosa, hogy egy kicsit szegényebb, mocskosabb és szétlopottabb lesz, az senkinek nem fog örömet okozni.”
    Nem kicsit, hanem nagyon..

  6. Erősen az olvasók figyelmébe ajánlom azt a pár sort, amelyet bizonyos Bakácsné Orbán Marianna (fb) Győrből adott közre, és főként nekünk, Pestieknek adresszált!

    • Tarlós 20 000-el több szavazatot kapott, mint 2014-ben, Kósa semmit érő kampánya ellenére.

      Viszont, még mindig nem olvastam, hogy mely kerületekben hány külföldi szavazott és összesen hány kérte névjegyzékbe vételét.

      Impotensek az újságírók?

      • Karácsony Márta

        Azt sem olvastuk és nem is fogjuk, hogy a budapesti zsidók hány %-a szavazott a moslékkoalicióra… Korábban még többen irták, hogy a 90 %-uk kormányellenes és úgy is szavaz. Erről már nincs szó, mert nulla tolerancia van. Bayer Zsolt legújabb véleménye szerint a népi-urbánus ellentét már nem faji.. hanem életviteli, felfogásbeli, stb eltérés… aztán meg a budapestiekhez szeretettel és alázattal kell közeledni..

        • Magyarországon a zsidók nem nemzeti kisebbség, magyar nemzetiségűek – megjegyzem a többség úgy is viselkedik – hanem egyenjogú, szabad vallási felekezet, egyház.

          Heisler András izraeli állampolgár a Mazsihisz elnöke szeretné a hitüket tartó zsidókat nemzeti alapon leválasztani és elkülöníteni a magyarságról.

          Azért próbálja a kormányzatokat az antiszemitizmussal, holokauszttal zsarolgatni, hogy legyen pénzügyi alapja az irányzatához csatlakozók részére többlet juttatásokat biztosítani, mivel az ehhez szükséges összeget nem fizetnék be neki az önkéntes un. egyházi adóban.

          Heisler András egy szarzsák, – még mindig nem határolódott el a héber hitben nevelkedett, népellenes rémtetteket elkövető kommunistáktól – ne kövesse példáját, a zsidók magyarok, saját döntésük alapján.

      • Nem kellett kérniük .Ha már 30 napja ott laktak automatikusan rákerültek a névjegyzékbe. https://www.facebook.com/votelocalHungary/posts/120750355987338

    • Lupus – Nem találom. Egyszerűbb lett volna idézni.

    • Igaza van a holgynek.
      Mindenki nezzen magába!
      Ne mastól várja a mozgósítást, hanem a maximum FÉL ÓRÁT a szavazásra fordítsa.
      13 órán belül meg lehet találni a mefelelő időpontot.

  7. Orbán hozza egyértelműen karácsony tudtára, hogy úgy gazdálkodjon, hogy többé a költségvetésből nincs támogatás! Nehogy megforduljon a fejében, hogy a támogatásért cserébe kistafírozza a háttérben állókat, és az ország adófizetői majd finanszírozzák a keletkező hiányt. Nagyon hangoztatták, micsoda szakértelemmel bír ez az ember! Bizonyítsa be, és ha hibázik, viselje a következményeket! Lám már a bukott őrült demszky bejelentkezett kéretlen tanácsával, hányan fognak még felbukkanni a múltból? Ha pénz kell, menjen gyuri bácsihoz,gyurcsányékhoz, azokhoz, akik támogatták!

  8. Két dolgot tetszik elfelejteni:
    1. Alig néhány százaléknyi a különbség.
    2. Budapest Magyarország fővárosa, s ha lerombolják, Magyarország legnagyobb kulturális, közlekedési, közigazgatási és egyéb központját pusztítják le, mely messzemenően ki fog hatni a vidékre is.
    A kettő amúgy három:
    Gyakorlatikag csalással taroltak.
    Amúgy meg, aki azt mantrázza, hogy igen, a fejét, kezét, lábát levágták, de akkor is ő győzött, az komplett hülye, s jó lenne, ha nem néznék hülyének a jobboldali szavazókat a pökhendi Kósák, Gulyások.
    Ne akarjanak altatni minket!
    Sürgős változásokra van szükség, összezárásra, a kakukkmadarak kirúgdosására.
    És még valami.
    A Demokratában Gyémánt László könyörgött múlt héten zsidó testvéreihez, hogy ne hagyják cserben a fővárost, Tarlóst, a kormányt, hiszen biztonságban, védettségben élnek, sőt, a minap kapták meg a kiemelt státuszt.
    Ne áltassuk magunkat!
    Amit akartak, elérték. Kihátráltak a kormány, a főváros mögül.
    Lepaktáltak Gyurcsányékkal, mint ahogy szinte biztos, hogy a HitGyüli is.
    A szavazóturizmus csak bónusz.

    • A bal oldali jelöltek ott nyertek a legnagyobb fölénnyel, ahol hitelesen – az érdekeltek szavaiból, büntető ítéletekből – kiderültek pénzügyi visszaéléseik, sikkasztásaik, közösségi vagyon elkótyavetyéléseik, egyéni gazdagodásuk. (Szeged, Kispest, Zugló, Karácsony, stb)

      Ez valami sakál mentalitás, a hiénák levadásznak egy öreg kaffer bivalyt és a sakálok gyűlnek a koncra?

      Ezért vett fel a Dobrev Klán annyi köztörvényes, vagy azzal gyanúsítható új tagot?

      • A fazv Czeglédy is bejutott. “Hátapám”…

      • Dobrev is az, csak “véletlenül elégtek” a dokumentumok.
        Hát még wiszkis butykos Fletó.

      • Szerinted ezek PS-t , Magyar Nemzetet, MaHírt olvasnak, M1-et, HírTV-t néznek?
        Frászt!
        Nem tudnak a maffiáról, de amúgy a kúlvárosi és belpesti újprolikat nem is érdekli. Vállat von. Sőt, azt mondja: lopott, akoor jól teszi.

  9. Pusztai Pál

    Elég volt a siránkozásból! Káprázatos győzelmet arattunk, ideje ünnepelni!

  10. POROSZLAI RÓBERT

    pesten már karácsony van …és nincs karácsony gyurcsány nélkül….egészségükre!

  11. Nahát, a rendőri körözés miatt Izralebe szökött doktor dánielpétert is ideette a fene? 😀
    Magyarul már nem is meri használni a nevét a FB-n, mert mindenki csak okádott tőle.

  12. A Szegedi választás végeredménye is óriási csalódás! Tudom nem mindenkinek. Pedig itt volt a lehetőség a fejlődésre !

  13. A harigeri máris megtagadta egyik – vélhetően igen sok szavazatot szerző – ígéretét: Ma este nagy nyilvánosság előtt bejelentette, hogy egyelőre szó sem lehet a 14 év alattiak ingyenes villamosoztatásáról; jó, ha egyetlen évfolyamra (a hatévesekre) ezt képesek megtenni, tekintettel az elképesztően magas költségvonzat miatt.
    …és még csak két nap telt el, és még jogilag nem is főpolgármester, csak ún. megválasztott főpolgármester!
    Mi jöhet még?!

  14. Érdekes éveknek nézünk elébe. Gyurcsány és Fekete-Győr egymásnak fognak esni, hogy ki legyen a győztes 2022-ben. Én a tenyésztésileg is alapból Soros ügynökre teszek, mert az ha lehet az aljasságot fokozni, ő a legalkalmasabb. Tehát lesz ez a meccs.
    Amivel pedig ezek nyerni akarnak, az lesz, hogy amit nem tudnak lenyúlni, azt direkt hazavágják, mert azt akarják bizonyítani, hogy a Fidesz nem ad bosszúból pénzt, és CSAK ezért züllik le Budapest.
    Erre hivatkozva kell nyerniük a Soros ukáz szerint.
    Csakhogy ha résen vagyunk, akkor megfordítjuk, és a következő években az égvilágon minden hibát összehasonlítunk a Tarlós ideje alatti eredményekkel. Ha lerobban egy busz, akkor azt kell mondanunk, hogy Karácsony miatt (mennyi szójáték, mém fog születni Budapest karácsonyi ajándékáról!), de bezzeg Tarlós alatt…
    Mikroszkóppal kell figyelnünk a lenyúlásokat, korrupciót, hátbatámadásokat, a piszkos tereket, hajléktalan-vacokokat lefotózni, de főleg figyelni a muszlim “látogatókra”, és minden lehetőséget kihasználni, hogy a Karácsony korszak mennyire hasonlít a Gyurcsány-bajnai lepusztulásra, bezzeg Tarlós idején ez is más volt.
    Támadni, támadni, folyamatosan a Karácsony féle oktatásegészségüggyel, hogy a fagyi visszanyaljon.

    • Az első a Lánchd és a pesti-budai hdfő rehabilitásának a költségvetése lesz.
      Tarlós visszavágta, megmondta, hogy amg nem lesz reális a költségvetés, addig coki!
      Na, az lesz a első, hogy még jól megfejelik és gyorsan elfogadják, s megcsapolják a főváros pénzét.
      Tarlós Orbán Viktor főtanácsadója lesz főváros ügyben, úgyhogy jobb, ha felkötik a gatyájukat a Haramiageriék.

      • Itt az a bizonyos pont :

        A Miniszterelnok kegyetlenul be fogja hajtani Karacsonyon az osszes be nem tartott igeretet es hibat,sot a kispesti cajg is figyelon lesz az egesz momentum/parbeszed/dk vonallal egyutt.
        Tarlos Istvan mint Fotanacsado,a legjobb amit el lehet erni a valasztasi bukas utan. Ezert van meg ennek a gergonek mindig olyan beszari pofaja,mert tudja: egyet botlik – mar mutogatni fognak ra mint a szerencsetlen bohocra.

    • fürgerókalábak

      Hát igen. Gyurcsevvel még lehet alkudozni kellene. De a Schwarz-Győrgy Andris még tapasztalatlan, de ideológiailag megfelelően képzett. Tökéletes a feladatra (Magyarország leláncolása a globalogazdi lábához). Nem beszélve a botmixeres különítményről és a többi kis CIA/OSF minyonról.

    • Maximálisan egyetértek.

    • Naprózsa,

      Gyanítom, hogy a FB köröket és szavazó szervezést a Momentum szervezte és hozta ezzel a fővárost.

      Igen kíváncsi vagyok az elnyert önkormányzatok első kifizetéseire, mire és mennyi.

      Gyanítom:
      Az utolsó kampánykifizetések az önkormányzatoktól fognak történni.
      A kampánykassza maradékát meg szétosztják egymás között.

      A MÁK-nak erősen oda kellene figyelnie ezekre a pénzekre.

    • csakafidesz

      Szerencsére a sorosgyörgy már kitömésre érett múmiává aszalódótt. Demszky is kitömésre érettnek néz ki a legutóbbbi képeken

  15. Kíváncsi vagyok, hogy ki, milyen bizottságban kap helyet.
    Mindenütt a körmükre kell nézni.

  16. Az ellenzéki kínlódásból háttérhatalami kavarással koalíció lett. Ennyi a lényeg.

    A bizonyítást pedig úgy lehet elvégezni, ha megnézzük mikor hol törnek előre. Szép (ráadaásul leplezett) ív bontakozik ki. Budaörs-Kispest-Győr a drog-szex-buli vonalon. Budapest-Szombathely-Pécs-Dunaújváros-Szeged-Hódmezővásárhely-Miskolc-Eger- a másik vonalon. Levadászós BULI.

    A gondolkodásuk elemzésével is csak “kommunista módra szőtt háló” látható.

  17. “Kivívták”! Pestiesen! Hát “élvezzék”!

  18. Azt értem, hogy savanyú a szőlő, de talán meg kellene adni a lehetőséget a bizonyításra az új vezetésnek és nem az apokalipszist előre vetíteni. Ha jól csinálják meg kell tartani őket, ha nem akkor elbúcsúzni tőlük, ennyi a lényeg. Egyébként nem tudom milyen médiát olvas a tisztelt blogger de én ezeket a címszavakat nem olvastam (elnézését: a kormányközeli médiában hasonlókat többször is :).

  19. Butapest ezt elbasztátok ! Úgy ötévere,meg az országot is.

    • Tarlós 20 000-el több szavazatot kapott, mint 2014-ben, tőlünk Budapestiektől.

      Kérdezze Kósát – azt az alkalmas embert – oda figyelt-e a FB szerveződésre!

  20. BUTAPEST,BUTAPEST DUNA GYÖNGYE !
    Karácsony lett októberben úgy ötévre!

  21. Azert hogy ez megtortenhetett egy csipetnyi felelosseg a tutiblogot is terheli mert nem lattam egy “Ki Borkaival a soraink kozul” c. cikket sem….

    • zolatiguszti

      Hagyjuk már a Borkais témát! Tényleg kell nekünk egy Rajk per? Borjai hozott nem vitt.Győrt.Még függetelnként is. Ezért nem is mondott le most se a kilépés után. Akkor csak egy szoci képviselő lett volna a választható és tuti szoci lesz Győr. Ezt már eljátszották talán Mohácson egy haláleset kapcsán.
      Meghalt a Fideszes, a választások idején.Maradt az MSZP-s.Felszólították, hogy ne induljon el mert ez nem demokratikus hogy a másik oldalnak nincs jelöltje.Erre a faszi elindult és persze “győzött”.
      Borkai ettől mentette meg Győrt.Tarlós meg elbukta tetszik nem tetszik.Kiváló városvezető szar politkus vagy szar a stábja aki a választásra felkészítette.Akár tetszik akár nem a végén a választás matek.És Borkai a pucér segge ellenére is +-os Tarlós meg 16 kerület pedig –os.És a mínuszok miatt buktunk el nem Borkai +-a miatt.
      Azokat kell elővenni akik elbaszták és nem azokat akik mentették amit lehet.
      A videója tényleg szar volt hogy kijött, de Győrt láthatóan nem érdekelte.

      • fürgerókalábak

        Érdekelte őket,csak úgy voltak vele hogy sokkal rosszabb lenne ha Győrt a komcsik kezére játszanák. Úgyhogy befogott orral Borkaira szavaztak. De azt viszont elvárták hogy ezután lemondjon. Bár erre tudtommal csak fél év után van lehetőség.

    • Namond 2019-10-15 : 20:38

      A bal oldali jelöltek ott nyertek a legnagyobb fölénnyel, ahol hitelesen – az érdekeltek szavaiból, büntető ítéletekből – kiderültek pénzügyi visszaéléseik, sikkasztásaik, közösségi vagyon elkótyavetyéléseik, egyéni gazdagodásuk. (Szeged, Kispest, Zugló, Karácsony, stb)

      Ez valami sakál mentalitás, a hiénák levadásznak egy öreg kaffer bivalyt és a sakálok gyűlnek a koncra?

      Ezért vett fel a Dobrev Klán annyi köztörvényes, vagy azzal gyanúsítható új tagot?

      Hogy is van az ellenzéki oldal megszokott bűnöző mentalitása, vajon hogy osztoznak a koncon, ki is lesz kinek a zsebében, ki kit zsarol, hány videó fog készülni?

  22. Szőnyi László

    Hazudni csak nagyon szépen szabad. Geri átvette Gyurcsány stilusát,valószinű irányítása alatt áll
    Hazudik reggel,délbe este,szellent és rögtön másra mutat.

  23. Most, hogy Budapesten és jó néhány vidéki nagyvárosban ők vannak hatalmon, minden jobboldalinak (szuverenistának) fontos lenne, hogy a ballibek legkisebb szösszenete mögött is korrupciót sejtessen, a „lőrincezés” pandantjára „leisztingerezzen” – sajnos, hogy idáig kellett süllyedni – O1G helyett K1G-zzen, ahogy a fake news médiájukban (Index, 444., 24.hu, hvg, RetekKlub, stb) ők szokták…. A fiatalabbak, meg Greta Thunberg kedvéért: egy kicsit „klímahisztizzen” (pl: milyen vészhelyzet az, amire, talán, öt év múlva lesz is intézkedés, miféle főpolgármester az, aki csak akkor biciklizik, ha fényképezik, stb) Saját tapasztalásunk okán is megállapítható, hogy ezek a témák azok, amelyekkel a legnagyobb zavart lehet okozni a soraikban, és a választóikat leginkább el lehet bizonytalanítani! Ha ezekért az „utcán heverő” témákért nem „hajolunk le”, akkor 2022-ben a ballibek agresszív, bosszúszomjas csőcseléke, pár tollvonással trianoni léptékű nemzetvesztést fog elkövetni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük