Amikor az irónia nem vicces


 

Pár napja attól volt hangos a sajtó, hogy az angol szurkolók csatatérré változtatták Marseille utcáit a ruszkikkal, nagy egyetértésben a meccsek szüneteit azzal ütik el, hogy péppé verik egymást. A „különösen intelligens” Vágó István, a gyurcsányizmus lángoszlopa úgy gondolta, ír egy ironikus posztot arról, hogy lám-lám Európa igazából „ezt védi meg” úgymond a szegény aranyos migránsokkal szemben.

[rule style=”rule-dotted” ]

A francia rendőrség brutálisan támadt a keresztény európai kultúrát és hagyományokat ápoló angol szövetségeseinkre és orosz barátainkra, hogy megakadályozzák közös, békés ünnepségüket!

Ne engedjük, hogy a miénktől idegen iszlám szokások megfertőzzék a mi magasabb rendű civilizációnkat!

Pár órával korábban még így humorizálgatott a marseille-i eseményeken Vágó, vezércikkében a Népszabi is hasonló szellemben adta a mérvet. Az kurvára nem érdekli ezeket az agyatlan libsikomcsikat, hogy azért nincs iszlám-balhé, mert a francia rendfenntartók kb. félmillió rendőrrel és katonával vannak jelen mindenhol. Ezért verekedhetnek az angolok és a ruszkik nyugodtan. Szóval egész eddig ment a szokásos baller baromság.

Aztán jött a hír: Orlando.

Ne legyenek illúzióink: nem az angol szurkolók „hívására” jelent meg az iszlám terror. Amiben tényleg nem a szervezet neve számít, mert ez most épp nem az ISIS, hanem egy magányos tálibán volt. Végül is egy kutya füle a kettő: Omar Mateen ugyanis belga, francia, norvég amerikai volt, aki egész véletlenül, mintegy spontán került kapcsolatba az iszlám fundamentalizmussal vallási gyökereinek „újrafelfedezése” közben. Neofita hevületében pedig  – hasonszőrű „belga” kortársához, Salah Abdeslamhoz – úgy döntött, hogy megöl pár hitetlent Allah nevében, hisz azok elég nyíltan gyakorolják „Lót Bűneit” amiért ugye szülőhazájában Afganisztánban fejjel lefele szokás ledobálni az emberkéket magasabb épületek tetejéről. Vagyis ameddig azok az épületek tatarozás hiányában össze nem omlottak, mivel erről a tevékenységről nem ír bővebben a vallásuk alapítója, így nem is gyakorolják derék mohamedánjaink. Marad hát a lefejezés vagy megkövezés vagy kivéreztetés…. Ebben a helyi népszokások már megoszlanak.

Omar, mint igazi amerikai hazafi az „assault rifle” műfaját választotta, ami kétségtelenül bevált már a KKK-nak is, tehát kellő tisztelettel alkalmazkodott szülőhelye és befogadó kultúrája helyi szokásaihoz.

És végrehajtotta Amerika történetének legnagyobb tömegmészárlását.

Igazából már csak idő kérdése volt, mikor következik be egy ilyen történet, és ezúttal üzennénk Vágó Istvánnak is, meg az összes hozzá hasonló agyilag elmaradott dékás nyuggernek: Kvízmester! Logikalovag! Kurvaokos bácsi! Mi a közös egy molenbeeki piti bűnöző és egy floridai piti bűnöző között, akik egy „hirtelen ötlettől vezérelve” tömeggyilkosságokat csinálnak a világ eltérő pontjain.

busis

A helyzet az, hogy csapathatja Vágó meg Paprikakinga meg a többi seggfej Obamával és a HuffingtonPostos barom cimboráival együtt világszinten a noborder és refjúdzsízvelkam faszságot, a dolog úgy áll, hogy az ISIS (aki időközben mégis bevállalta „az amerikai történelem legnagyobb mészárlását”) igenis globális civilizációs harcot folytat. És mielőtt megkapnánk megint, hogy mi biztos „iszlamofóbok” vagyunk, azért mi is tudunk különbséget tenni Rumi költészete meg Avicenna és az ISIS „assassinjai” között.

De erre már akkor képesek voltunk, amikor az IRA robbantgatásait kellett leválasztanunk hasonló módon a „katolicizmusról”.

Ez nem gátol meg minket abban ugyanakkor, hogy lássuk: a terrorizmus mögött bizony csendes tömegek kellenek, passzív, „mérsékelt” tömegek, akik nem vetik el magukból az ilyen megoldásokat. Kellett anno a komplett „béketábor” ahhoz, hogy a RAF lövöldözzön, és bizony kell az „ír nemzet” egysége is ahhoz, hogy a IRA felrobbanthasson londoni áruházakat. Kellett az is, hogy a KGB és a Szovjetunió szállítsa a SEMTEX-et a „kapitalista világrendet aláásó” mozgalmakhoz, és most is ott van az épp a Nyugat által felhízlalt szektaállam, Szaud Arábia, aki taligával tolja a dohányt ezeknek a terroristáknak, és nem történik mégse semmi.

Ezen túl most is adott a „csendes tömeg”, mert bizony nincs az a liberális aktivista, aki kompenzálhatná azt a gyűlöletet, amit a komplett iszlám civilizáció érez a Nyugat iránt.

busis01Ők, igen a muzulmán világ több milliárd embere képezi a csendes hátországot ahhoz, hogy most az EB közepén arról kelljen beszélni, hogy Floridában melegeket mészárolnak, nem Brüsszelben meg Párizsban turistákat. Az ő „iszlám” civilizációjuk áll szemben a mi „keresztény” civilizációnkkal, amelynek – köszönhetően pont az ilyen elmebeteg faszfejeknek, mint Vágó és társaik – megérezte a gyengeségét egy radikális csoport, és úgy érzi bármit megtehet bármikor. Pont az van, hogy mivel a nyugati civilizáció épp döglődik, ők meg épp emelkednek, megengedhetik maguknak ezeket a radikális akciókat, melyekkel szemben pont olyan sablonos elhatárolódásokat láthatunk részükről, mint amilyen semmitmondó faszságnak a liberálisok érzékenyítő akciói tűnnek.

És az ISIS és az iszlám radikálisok nagyon nem hülyék.

Hisz érzi, és ismerik az „új világot”, ők is a részét képezik, tudják, hogy a háborút a Facebook news feedjében vívják. Majd hülyék lesznek Párizsban lövöldözni, ahol minden sarkon áll egy rendőr vagy katona. Elmennek Obama-Clinton Amerikájába, ahol fullon pörög a „béke vallása” meg a Trump-ellenes propaganda, és ahol a legnagyobb gond a transzklotyó és az, hogy milyen osztagba osszák a leszbikusokat a katonaságban. Nincs is jobb célpont tehát, mint Amerika, és tádámm: meg is kapjuk tőlük az aktuális mészárlást.

Hisz más cél egy civilizációs háborúban nincs, minthogy mindig a leggyengébb ponton érje a támadás a Célpontot.

busis02Mivel ez a Célpont igenis egy komplett civilizáció (ami fogalmat szerintem Vágó és a magát okosnak tartó, ám segghülye fajtája nem is ért) ezért igazából az, hogy ez hol történik, tök másodlagos, ha az eredmény az, hogy két kontinensnyi ember retteg minden reggel, ha metróra szál. Vagy elmegy mulatni egy buzibárba vagy metál-koncertre, mert a logikai kapcsolat az Eagles of Death Metal bulija és az orlandoi melegparti között sokkal szorosabb, mint az, hogy épp ki és hogyan gyilkolt és mennyit. A cél a megfélemlítés: nem sokáig fogtok ti itt tivornyázni kedves nyugatiak, mert jövünk.

Úton vagyunk. Növekedünk. Szaporodunk. We shall overcome.

És e tekintetben az üzenet pont az, mint az északíreké volt 1972-ben. „Elnyomhattok egy darabig, de túl lesztek szaporodva, és ha ez megtörténik, pár évtized, és miénk lesz az egész kóceráj.” Erre kéne válaszolni valahogy, de a szélsőjobb hőbörgés pont annyira lesz célravezető, mint Vágó struccpolitikája. Védekezni kéne, de az így nem fog menni. Főleg nem úgy, hogy az olyan kártékony faszokkal kell foglalkozni civilizációs szinten, mint Amerikában Obama és a libsik, Angliában a szélsőbalos Munkáspárt, Európában az elmebeteg Zöldek, nálunk meg a Vágó – Paprika- Soros vonal, akik már deklaráltan inkább látnának itt minél több muszlimot, mintsem a hozzánk hasonlókat. Ők már a „csendes hátországhoz” tartoznak, és ahogy tőlük lazán robbantgathat meg olaszliszkázhat Izraelben napi szinten a Hamasz, úgy sosem fogjuk az igazságot hallani tőlük akkor, amikor az „iszlám terror” egyre mindennaposabb fenyegetést fog jelenteni az elkövetkező évtizedekben.

Obama persze, a baller médiával karöltve sikeresen múlta alul magát a sajtótájékoztatón: miközben nem ejtette ki a száján egyetlen percig sem az „iszlám” szót, se a „terrorista” szót. Mindezt képes volt úgy csinálni, hogy a CNN-en más se pörgött, minthogy miként fogadott hűséget Omar az ISIS-nek.

A libnyafi komolyan olyan, mint egyszeri pornószínésznő, aki zavarba jön egy hármaspartinál.

Nagyon nehéz egyszerre szeretni egy iszlám terroristák melegeket célzó szervezett akciójának kellős közepén az iszlám terroristákat és a melegeket. A sajtótájékoztató utáni percekben jött az újabb hír: egy robbanóanyaggal és fegyverekkel megrakott furgont kapcsolt le az FBI Los Angeles határában, amivel az ott épp folyamatban lévő Pride fesztivált akarták a levegőbe repíteni.

33732Tehát, hogy értsük: Amerika most azon van joggal leakadva, hogy Obama „magányos merénylő tette, a dolognak semmi köze az iszlámhoz, be kell tiltani a fegyverviselést” sablonlibsi kampánybeszéde után nettó 5 perccel írta felül a valóság a propagandát. Konkrétan a reklámblokk végére lett felejtős a magányos elmebeteg narratíva, aki itt csinálja fincsit, pedig mindenki szereti egymást és kurvára dúl Amerikában a liberálpisz meg a világbéke.

Ezt a világbékét, csak hogy nyugodtan alhassunk, pont maga a Clintonpicsa fogja garantálni a libsik szerint azután, hogy ezt az egész Iszlámterrort sikeresen csúcsra járatta az „Arab Tavasz” nevű demokratizálós projekttel, ami miatt ki is alakult a „csendes, nyugatgyűlölő muszlim hátország” amelynek egy jelentős része épp Röszkénél rázza a GYODÁ-t, ha épp nem valami csónakon hánykolódik Olaszország felé.

Szóval Trump, durranthatod a pezsit.

r.masterphillopeVágó. Majdnem el is feledkeztünk róla. Igen, van mit megvédeni tőlük. A mellékelt ábra bizonyítja: a ma betelepített mohamedánok egy generáción belül radikalizálódnak, csak ők nem kommunizmust csinálnak, mint a mi korábbi bevándorlóink, ha elirigyelik a vagyonunkat, hanem tömegmészárlásokat rendeznek. És igen, a prájdozó buzikat is meg kell védeni, mert pont attól vagyunk Európa, hogy nem csak a rajongó szeretet és a lincselés között tudunk választani embertársainkkal kapcsolatban. Meg a focihuligánokat is meg kell védeni, aztán ha nem egymást verik, akkor oda kell rendelni egy szakasz rendőrt le lepofozásokat foganatosítani – így, rendőrpasszívban. Meg a te szaros szivacsos agyadat is meg kell, mert ha ilyen ütemben toljátok Európa-szerte a migrilávcsizós elmebajt, akkor egy emberöltőn belül mehetsz a szomszéd buzibárhoz vért adni.

Ja, és azt is leszarjuk, ha most jön az iszlamofób marhaság meg a szokásos retardált szöveg, hogy ezzel is csak a jobboldal erősödik. Igenis, iszlám terror alatt van az a mi civilizációnk, amit Floridától Brüsszelig kell MEGVÉDENI.

Beleértve a latin partin mulatozó buzikat Floridában, a Brüsszelben metrózó óvónőt és reptereken várakozó norvég backpackereket, akiket ezek az elmebetegek azért lőnek le, mert ők is úgy tudják, hogy harcban állnak a mi civilizációnkkal. Azzal, amiben sajnálatos módon túl sok ilyen ostoba, kényeskedő pöcs van, mint te, Vágó, akik képtelenek felfogni, hogy attól, ha nem lövünk vissza, még nem lesz béke és a neofita mohamedánok nem fognak virágot tűzni a fülük mögé és öreg buzikat ápolni az otthonokban társadalmi munka keretében.

De ne fossál, azon túl, hogy esetleg zoknit tömünk a vén pofádba, a „mi iszlamofób-homofób fajtánk” meg fogja azt védeni a te agyalágyult fejedet is. Mert mi nem vagyunk olyan hülyék, mint te meg a Paprikakinga.


  B. Boogieman

6 hozzászólás

 1. heroes_never_die

  Chapeau Boogieman (Y) A V. I. + a többségében már kiöregedett, lepukkant egykori “média kedvencek” csoportja nem igazán mérvadó se Magyarországon, de föleg nem az amerikai elnökválasztásnál. Tudom, nem kedveli Mr. Trump-ot, de azért érdemes az ö kommentárját elolvasni az eseményekhez. Megjegyzem az elkövetöt 2013-ban hallgatták ki, de valahogy mégsem lett aztán veszélyes, dacára a youtube-ra feltöltött videóinak, söt, egy érzékeny biztonsági szervezetnél dolgozhatott. Az IS jún. 6-án közölte, hogy merényletre készül az USA-ban. Picit visszaolvasgatva a Breitbart-ot, rengeteg újabb infóra lehet találni.

  Trump eleménye, valamint a legnépszerübb kommentek ehhez:

  https://web.facebook.com/DonaldTrump/posts/10157160462435725

  • heroes_never_die

   Kiegészités: a tök szenilis, ámde annál nárcisztikusabb Vágó zéró (0!!!) sort sem ejtett el a saját oldalán az egész világot megrázó terrorcselekményröl, helyette inkább rogánozik egyet, meg saját, még a bronzkorszakból megmaradt képét rakta ki az oldalára.

   Tipikus eset, nem a “white trash” tömeggyilkolt, ezért kussban kell lenni és azon merengeni, hogyan lehet ezt a merényletet mégis a keresztény, fehér amerikaiak számlájára elkönyvelni… Az egész Vágó-club annyira hülye, más nem lehet erre mondani, hogy azt nem fogják fel ésszel, hogy pont ök lennének az elsök, vagy a másodikak, akiket a radikális migránsok elövennének. A valóságban nem a kártyákról szokták leolvasni a helyes válaszokat.

 2. ” sajtótájékoztató utáni percekben jött az újabb hír: egy robbanóanyaggal és fegyverekkel megrakott furgont kapcsolt le az FBI Los Angeles határában, amivel az ott épp folyamatban lévő Pride fesztivált akarták a levegőbe repíteni.”
  ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————
  A homoszexuális beállítottság magánügy! Évek óta mondjuk! Sőt kérjük is a tisztelt mele-, akarom mondani buzikat, hogy odahaza a négy fal között, de ne nyilvánosan csinálják a dolgot. Nos, ha azértis pávatollat tűznek a seggükbe és “büszkén” riszálják magukat, hát akkor ők azok akik felhívják a figyelmét ezeknek az elvakult iszlámhívőknek. Magukra vessenek, nem kellene annyit ugrálniuk..

 3. Robert Radics

  Ilyen primitiv, logikatlan, rasszista, ostoba cikket ritkan olvasni. Gratulalok!

 4. “Orlando massacre gunman’s wife knew of plans — and did nothing”

  amennyiben rola van szo, nem hiszem, hogy meleg lenne (aki elofordul melegbarban meg lehet hideg is).

 5. Fábián Ferenc

  Egy kis adalék: “De a paradicsom nem lenne unalmas olyan muszlimok számára sem, akik másfajta hajlammal rendelkeznek. Allah azt is megígérte nekik, hogy a Paradicsomban „a szolgálatukra elrendelt ifjak járnak körbe közöttük, akik olyanok, mint a jól elrejtett gyöngyök. ”(Korán 52:24), „örökifjú fiúk” (Korán 56:17), „ha látnád őket, szétszórt gyöngyöknek vélnéd őket. ”(Korán 76:19)A Paradicsom gyöngyszem-szerű ifjai az iszlámban furcsa kettősséget hoztak létre a
  homoszexualitással kapcsolatban. A nagy költő, Abu Nuwas nyíltan dicsőítette a homoszexualitást, közismert költeményében, az Illatos Kertben: Ó a szodómia gyönyöre! Tehát legyetek szodómiát gyakorlók, ti arabok. Ne forduljatok el ettől, mivel ebben csodálatos gyönyör lakozik. Szerezzetek néhány
  szerény ifjút, kiknek a halántékán fodros tincsek vannak és lovagoljatok rajtuk miközben úgy állnak, mint ahogy a gazella áll a társának. Egy ifjút, akit mindenki karddal és szíjjal körülövezve láthat, nem pedig olyat, mint a szukád, aki csak fátyolban járhat. Induljatok el a finom arcú fiúk felé és tegyetek meg mindent, hogy meghágjátok őket, a nőknek ott van az ördög hátaslova! Ebédidőben ennyi talán elég is az emelkedettebb teológiából és poézisból. Legalábbis nekünk, ebhitű, mucsai gyauroknak. Libnyaf íkú-harcosok! Egyáltalán nem a saját buziság vallási gyűlölete húzta meg a ravaszt. Az igaz hit mártír-harcosainak paradicsomában Allah teremtett egy buzi-sarkot is az ő véghetetlen irgalmában és szeretetében. Nem az ébresztőhöz, hanem a riadóhoz szántam ezt a néhány taktust a Fehér Európai számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.