A nap, amikor a valóság megszűnt számítani Európában


A nagy változások persze sosem egyik percről a másikra történnek. A felfedezések és az európai kirajzás kora sem úgy kezdődött, hogy Kolumbusz belebotlott az amerikai kontinensbe 1492-ben, azt megelőzte az afrikai kikötők létesítése, az törökök által meghódított Közel-Keletet megkerülő indiai kereskedelem fellendülése és úgy általában az európai hajózás fejlődése. Mégis, Európa halálát talán a mai naphoz fogják kötni leszármazottaink, amikor elemzik, hogyan sikerült a legfejlettebb és legboldogabb kontinensből egy frusztrált, szegény tébolydát csinálni.

Az Európai Bíróság döntött, méghozzá a nyitóképen szereplő logika mentén. Nem számít a valóság, csak az ideológia. Beérett a nyílt társadalom elmeháborodott társadalommérnök híveinek évtizedes aknamunkája, az egyetemek, a kultúra és a bíróságok megszállása. Ahogy nem számít, hogy kinek mi van a lába között, akkor is nő, ha fasza van, úgy az Európai Bíróság tagjainak sem számít, hogy egy kerítés nem lehet börtön annak, aki kint van.

Az Európai Bíróság szerint ugyanis az, ha valakit nem engedünk be az országba, de ő lekuporodik a sarokba, nem megy sehova, az őrizetbe vételnek számít.

Európa eljutott odáig, hogy már a saját szemének sem hisz, hanem megkérdezi egy illetékes elmebeteget arról, hogy mit kell látni. Ha az illetékes elmebeteg azt mondja a kerítésre, hogy ez egy szoba, akkor a bíró úgy ítél, hogy az egy szoba, ahova embereket bezártak.

Európát a nyílt társadalom diktatúrája fogja megölni, amikor már semmit nem lehet annak látni és annak leírni, ami. Megszűnt a valóság számítani abban az Európában, amelyik elsőként hirdette ki a racionális ész primátusát a hiedelmek felett. Visszatértünk a középkorba, de az egyház méltósága és műveltsége nélkül, pusztán néhány önmagát liberálisnak hazudó elmebetegnek engedelmeskedve.


  Nyilvánvaló Kapitány

28 hozzászólás

  1. csakafidesz

    Nos, ha sehogy sem lehet elzavarni akkor majd jönnek a ténylegesen fasiszta megoldások. Elássák az illetőt és akkor többé nem kerül pénzbe az ellátása. Nagyon nem szeretném, hogy idáig elfajulnának a dolgok.

  2. De kár, hogy nem rendelkezünk tengerparttal. Azoknak most könnyebb. Kialakíthatnak a tengerrel határos zónát, ahol beadhatják a kérelmüket a kiskorú tökigszakállas kísérő nélküli menekült dzsihadistáknak, és ha a szomszédos ország, ahonnan sikeresen idefáradtak, nem engedi vissza, még mindig szabad az út a tenger felé.
    Nálunk meg ezután nem kell egy percig sem eltartani többé ezeket a kis kedveskéket, hanem nyitunk egy pénztárablakot a kerítésen és akiknek kedve van, majd Szerbiából benyújtva adja be a kérelmét és lekuporodva odakinn meg is várhatja az elbírálását.
    Innentől kiharcolták, hogy nem kell tranzitzónát se pazarolnunk a saját költségünkre, elvégre még mindig nem vagyunk határosak egyetlen muzulmán háborús országgal sem.

    • Kocajogász

      2015-ben, ha jól csalódom, valami SZÁZNÉGY országból adták be itt a kérelmet, Banglades, HAWAII!!! Én m ár akkor mondtam, h. nettó baromság a tranzit, mert nyugati külképviselet még a jobb menekülttáborokban is van – azt pedig valami ellenzéki kamerájába belemondta az illegál migrinc, h, azért jön illegál, mert SEMMILYEN LEGÁLIS MÓDON be nem tehetné a lábát. Hát akkor??? Akkor el sem kezdem vizsgálni!!! NEmááá, nekem egy rohadt keresetlevelet úgy vágnak vissza idézés kibocsátása nélkül, ha nincs megfelően kitöltve a blanketta, hogy namég – olyat meg a közelmúltig nem is hallottam, h. valaki valakinek hazudja magát (?), nekem meg ezt AZ Ő JOGAIRA TEKINTETTEL el kell hinnem?!!!!

    • Valószínűleg, hogy ez egy ésszerű megoldás.
      Ausztráliai példa!
      Ez a helyzet elérte az öngyulladás állapotát.
      Remélhetőleg a tenger is lassan feltámad, mégha csak Pannon is, de nem azért, hogy oltás a tüzet, sőt!

  3. Ahogy Virág elvtárs már régen megmondta: “A saját szemével látta? Mit számít az? Amit a vaksi szemével lát? Amit s süket fülével hall? Amit a tompa agyával gondol? Azt hiszi, hogy felér a mi nagy céljaink igazságához?”

  4. Nem kell tranzit zónát fenntartani és ott szállást és ellátást biztosítani.

    Elég a kérelmet átvenni, bármelyik pl: belgrádi nagykövetségen, akár a határon, az elbírálásról pedig majd levélben, megadott címen értesítést kap a kérelmező.

    • Igen, én is úgy vélem, hogy az Európai Bíróság nem kötelezte Magyarországot arra, hogy tranzitzónát tartson fenn, csak azt mondták ki, hogy ha van tranzitzóna, arra milyen szabályok vonatkoznak.
      Másik: ha mégis ragaszkodnak a tranzitzónához, azt miért nem lehet valahol Hegyeshalom környékén kialakítani. Azok az afgánok, akik átjöttek 6-8 országon keresztül, meg se kottyan még két másik országon keresztül csörtetni. Ha már ugye mindenképpen kis hazánkat választják.

      • csakafidesz

        Nem kell tranzitzóna. Kell egy postaláda-féle a kerítésre ahová bedobhatja a kérelmét. Rá is írjuk, hogy ürítése jövő hónapban, kiskedden lesz. Utána alaposan tanulmányozzuk a kérelmet, majd egy megafonba bemondjuk, hogy Ali XXVII. bejöhet az országba, a többi pedig elmehet kutyaszarospusztára.

    • Sőt! Még egy sáv kerítést kell húzni, körbe -körbe. sokkal erősebbet és sokkal magasabban,
      összefogva a V4-ekkel.
      Ezek még a NATO-t is ránk küldik.

    • Kocajogász

      ÉN már akkor sikítófrászt kaptam, amikor a főni eltörölte a menekültügyi őrizetet, uniós nyomásra, és befogadó táborokat kezdett építeni géppuskafészkek helyett. Versenyt üvöltöttem Toróval fél évig. Aztán rájött, h. ja, akkor kerítünk + tranzit. Mondom, figyejjjémááá, nincs papirgya, nem tom mit akar, IDE BE NEM GYÜN azé, hogy ezt elmutogassa nekünk. Debejön. Denemjön. Debejön. Most itt tartunk. Pedig a főni elég értelmesen elmondta: SCHENGEN, iratokkal, munkaidőben.

      Azt azért mesélje már el valaki, hogy Nyavganyésztánból és Iránból hogy kerül valaki IRATOK NÉLKÜL a tranzitba. Arra gondolt valaki, hogy NEKEM milyen esélyem lenne az adott országok határain papír nélkül? Kb. mint a hintalónak az Epsom Derbyn.

      • csakafidesz

        No ez a másik! Hogyan lehet hét határon átjönni íratok nélkül, és akkor miért nekem kell őt (be)fogadnom. Miért sért jogot, ha jól seggberúgom, hogy menjen a fenébe, mert ez az én országom, én lakok itt, és nem hívtam őt ide se vendégnek, se albérlőnek.

        • Mert csak. Ők megmondták.

        • Semmi másról nem szól a dolog, mint minden eszközzel folyamatos nyomás alatt tartani Magyarországot a migráns-kérdést illetően / is /. A Magasságos eu-t semmilyen észérvvel nem lehet meggyőzni. Nekem az az érzésem, rá akarnak kényszeríteni minket a HUXIT-re, kavics vagyunk a cipőjükben.

  5. Én kírnám a határkerítésre angolul (kukacírással miért, úgyis analfabéta a 4/5-e) hogy mától csak a szabadkai konzulátuson lehet menekültkérelmet benyújtani. De mivel az jogilag külföld, megkövetelhetem, hogy kizárólag érvényes útlevéllel léphet be.
    Na erre varrjon valaki gombot!

  6. Igen. Ehhez a cikkhez nincs mit hozzátenni.

  7. Ha nem lennénk tagja az úniónak és schengennek,nem taposnák egymás lábát a kerítésünk mellett ezek a “derék” migráncsok,csakhogy belülre kerüljenek.
    Ahogy nézem egyre kevesebb értelme van a tagságunknak.

  8. Nézzük_magát_a_dolgot

    Ha az összkomfortos, teljes ellátást biztosító, bármikor szabadon elhagyható tranzitlakópark fogságnak minősül, és kénytelenek vagyunk beengedni, akkor vissza kell állítani a korábbi kőszegi vagy más labanc határ menti teljesen nyitott tábort. Ha a labanc határőr háromszor elkapja, negyedszerre csak-csak sikerül átjutnia. Akkor majd lehet, hogy nem kell egyedül küzdenünk, lesz szövetségesünk. Ahogy annak kellene lennie a V4-nek is, de ők a markukba röhögnek, mert helyettük is mi tartjuk a frontot. Egyébként mit mondhatunk annak a szegedi bírónak a hazaszeretetéről, aki kiprovokálta az E.B. beleszólási lehetőségét?

    • A növendék szegedi bíró?

      Már biztos kiemelték az OBH-ba vagy az OBT-be, ahelyett hogy a szolgálati út megkerülése miatt kivágták volna a mezőre ügyvédkedni.

  9. Szőke ciklon

    Azért ebben az ügyben az is felháborító, hogy miért nem fogadja vissza Szerbia? Onnét jött? Ha igen, ők miért fogadták be, amikor hozzájuk belépett?
    Egyszerű a megoldás, akiket illegális határátlépés miatt elkapnak, nem a tranzit zónába kell vinni, hanem visszadobni abba az országba, ahonnét jött.

  10. Tökéletes cikk. – Sorosnak van valami érdekeltsége egy taposóakna-gyárban is. Venni kell tőle rengeteg taposóaknát, és kihelyezni a déli határunkra. Biztosan nagyon fog örülni az üzletnek.

  11. Az egész EU parlament Szaros Gyurka bábszínháza! Fel nem tudom fogni, hogyan tudta ezt elérni évtizedek alatt. Zseniális az ürge! Most, már ideje volna keményen fellépni ellene a titkosszolgálatokkal bomlasztani, szétzilálni az un. “civil” szervezeteket!

  12. Ezek után mit fognak csinálni majd Franfurtban, Párizsban és a többi reptereken? Mert ott ugyanez a helyzet – repülővel megérkezik a “menekült”, beadja a kérelmét és amíg azt nem bírálják el, addig a reptér tranzitzónájában van bezárva, mint egy börtönben.

  13. BalFake Fék

    A Magyarország elleni vérengző támadások a figyelmet hivatottak elterelni az EU kudarcáról a vírushelyzet terén, meg arról, hogy a nagy tagországok gazdaságai már tavaly óta padlón vannak. Kell nekik gumicsontnak a szörnyű “magyar diktatúra elleni harc”.

  14. BalFake Fék

    A helyzet kulcsa Szerbia. Vucsity-ot nyilván fenyegetéssel, zsarolással vették rá, hogy ne vegye vissza az elutasított migránsokat. Ez kellett a bolsevistáknak, hogy rá tudják tenni a hurkot hazánk torkára.
    Orbán ugye másnap azonnal tárgyalt a szerbekkel. Valószínűleg nem tudott eredményt elérni, hiszen ha a szerbeket rá tudta volna venni a visszavételre, akkor azt be is jelentették volna.Nyilván való, hogy a bolsevisták olyan erővel tartják a szerbeket, hogy nem mernek tisztességesen viselkedni.
    De szerencsére az Alkotmánybíróság majd visszaveri a bolsevista terrormerénylet-kísérletet, a Csendőr Bíróság ítélete alkotmányellenes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük