A magyarországi szírek Orbán mellett, míg a ballib az al-Qædát támogatja


A valóság sokkal durvább, mint hinnénk. A minap elromlott a telefontöltőm. Már évek óta járok a egy GSM shopba, ami egy középkorú szír emberé. Mondom évek óta, mert igazából nem érdekel, milyen az épp aktuális telefonom, és ő eddig sose vert át (igazán nagyon). Évente legalább egyszer tuti lecserélem a szerkentyűt, és mindig kellenek tartozékok is. Most meg ugye elcsesződött a töltőm, szóval menni kellett.

B.Boogieman

Sose politizáltunk korábban. Minek is? Ellenben mindig nagyon kedves volt, szívélyes, és hát ilyen vevő-kereskedő közti pozitív viszony kialakult, még akkor is, amikor párszor sózott már rám szart. Most nem volt kedves. Kifejezetten gyanakvóan nézett rám, én meg vettem a bátorságot és megkérdeztem, hogy „Hogy van manapság? Mi a véleménye…?”

Amit mondott, arra egyáltalán nem számítottam. „Éljen Orbán Viktor! Éljen Magyarország! Az elmúlt hetekben borzalmasan féltem…” Ismétlem: nem volt semmilyen korábbi politikai beszélgetés köztünk. Nem tudhatta, ahogy én se tudtam, hogy most amikor az elmúlt hetekben valószínűleg felpörgették az üzletét a migszolgosok, meg a simkártyát cserélő migránsok, és „honfitársak” akkor ő épp félt tőlük! Pont ő! Aztán rákérdeztem, hogy hát erre nagyon kíváncsi lennék, mert jó lenne tudni, hogy ő, a szír, miért fél saját honfitársaitól.

„Ezek terroristák! Ezek veszélyesek!”

A következőket tudtam meg. Emberünk a Magyar-Szír Baráti Társaság tagja, melynek elnöke, Dr Dabous Fayez mellesleg anno a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje volt Újpesten az 5. számú választókerületben. Ez a szervezet a hazánkban élő szírek túlnyomó többségét magában foglalja, tehát a hazai „szír diaszpóra” legnagyobb egységes szervezetének tekinthető. Név nélküli kereskedőnk mondta, hogy vannak viták mostanában, sokan haragszanak Viktor pár „muszlim ellenes” nyilatkozata miatt, mások szerint meg Viktor épp az ő életüket menti, amikor nem ereszti rájuk ezt a sok „banditát”. Ő ezt az álláspontot képviseli, hiszen – mint megtudtuk – a magyarországi szírek túlnyomó többsége Assad „diktatúrájának” támogatója. Főleg az idősebb korosztály tagjai amúgy Szíriában is így vannak ezzel, és minden ISIS videó ellenére a tény az, hogy az ország legnagyobb részét még mindig Assad uralja, akinek nem is az ISIS az elsődleges ellenfele, hanem az Al-Qaida, amelynek helyi szárnyához tartozott a „nyugati média szír télapója” a „náci kurva által elgáncsolt” cukiedző.

Az Al-Nusra front egy marha izgalmas kis képződmény ebben a szuper szír felállásban. Ugyanis – név nélküli szír emberünk szerint legalábbis – mutatja, hogy Amerika mekkora egy mocsokláda szemét társaság, hogy képes arra a CIA-n keresztül, hogy Szíriában azt az Al-Qaidát támogassa, amelyik miatt porrá bombázta Afganisztánt és Irakot. Azt az Al-Qaidát, amelyik ellen tizenegynéhány éve elkezdte az egész Közel-Kelet-Szétbombázása projektet.

Mert mi a helyzet? Vannak a kurdok, akiket emberünk nem szeret, szerinte azok pont olyan mocsadék állatok, mint az ISIS csak mivel most az ISIS ellen vannak, ezért a nyugati média komálja őket. De ez marhaság szerinte, hisz első pillanatban átmennének Törökországba „felszabadítani elnyomott testvéreiket”, amit nem nehéz tovább gondolni, miszerint egy NATO tagon belüli polgárháború milyen hatással lenne a világpolitikára, egy esetleges kurd lázadást leverő török ellenlépés meg a migrációs helyzetre.

Az Al-Nusra azonban szakított az ISIS-szel, és ne legyenek illúzióink: nem azért történt ez, mert erkölcsileg ők más térfélen állnak, hanem mondjuk olyasféle okokból, mint amikor két rivális drogkartell összebalhézik Bronx utcáin és elkezdi egymást ölni. Attól még drogdíler marad mindkettő, csak épp egymást próbálják kiszorítani a területről.

Maffiaháború.

Ezzel szemben az is tény, hogy Assad és az ISIS nem nagyon kerülnek közvetlen konfliktusba, van a területeik közt ugyanis egy jókora darab sivatag. Az ISIS nem is nagyon mer beleszólni Assad dolgaiba (néha rá-rátör azért), inkább kihasználja a tényt, hogy Szíria határait francia okosfiúk szabták meg anno, mint ahogy tették azt Magyarországgal, így egy tulajdonképp kulturálisan és geológiailag is inkább Irakhoz köthető részt ural (az ISIS szállásterülete), ami épp random francia protektorátus alá került 1920-ban angol felügyelet helyett.

Assad azonban az utóbbi hónapokban kapott egy jó nagy adag fegyvert Putyintól nem rég (ha meglátogatjuk a Magyar-Szír Baráti Társaság thököly úti irodáját, Orbán portréja mellett Putyiné lesz a legnagyobb) és ezáltal ütőképessé tette a „megdöntött rezsimet”. Azt a rezsimét, amit véreskezű alawita diktatúraként ír le az összes arab-szakértő manapság, akik a megtestesült gonoszok, aljasok, mocskosok, akik elől a „szabadság földjére” menekül ez a sok-sok ártatlan kisgyerek. A helyzet azonban nagyon másnak tűnik (legalábbis újdonsült barátom elmesélése és magam kútfeje alapján). A dolog úgy tűnik, fordult a hadiszerencse, és Assad elkezdte a vele közvetlen küzdelemben álló al-Nusra végleges felszámolását.

Nem nehéz megjósolni: ezeket a többnyire 18-35 év közötti hadköteles férfiakat a saját szíriai környezetében találják majd egy gyerekkel a hóna alatt zokogni Assad emberei. Ha a gyerek túl is éli, ő maga valószínűleg a helyi szokásoknak megfelelő bánásmódban részesülne 5 éven át tartó „terrorista elmebeteg állat” tevékenységéért.

Hogy visszatérjünk korábbi analógiánkhoz: a felszámolás alatt álló drogbanda menekülő tagjai ragadnak egy gyereket a kezükbe, és Európában előadják, hogy ők épp elnyomott szabadságharcosok, és nem emberlefejező, keresztény és kurdirtó elmebeteg terrorista állatok. Holott azok, épp a felelősségre vonás elől iszkolnak, ami az ő országukban fogadná őket. Az útlevelek és személyazonosságok nem elsősorban miattunk végzik a tengerben, hanem mert ha megmaradnak, akkor az esetleges visszatoloncolás után az újra berendezkedő Assad-rezsim (hisz valószínű ez lesz, ha Obama és Putyin erről megegyezik) elsőként őket végezné ki.

Tehát még oda-vissza is megéri a túra, ha egy, a szír állam által is regisztrált és ismert terroristából Ahmed No.124234-vá válhat valaki Európában. A következő amúgy az ISIS lesz: ahogy az Al-Nusrához hasonlóan leáldoz a kis pszichopata társaság csillaga, és esetleg valami „arab koalíció” vagy bármi fel fogja számolni, megint egymillió „18-35 év közötti” üldözött fogja keresni a szabadságot a tespedő diktatúra elől.

Szíria tehát előbb utóbb – Európa reményei szerint – rendben lesz: az én haveromhoz hasonló „orbánputyinista” szírek jó eséllyel visszaszerzik az országot, ahova a keresztények is visszatérhetnek, hisz Assad különösen jófej velük, az Al-Nusra nőket ugyan nem erőszakoló, de azért kedélyesen gyilkolászó, és az ISIS turbó-pszichopata, Facebook- és YouTubefüggő terroristáival szemben. A mai „fiatalok”, „huszonévesek” egyébként szívesebben öldökölnek az ISIS-ben, mert „izgalmasabb”, míg a szakállas focimártírhoz hasonló „klasszikus” iszlamisták inkább az Al-Nusrában gyilkolnak. Ahogy működik itt az „a-la-carte” az európai országok között, ez odaát épp a kalasnyikovval rohangáló elmebeteg bandák között áll fenn.

Ha segélyt akarsz, válassz európai országot, ha nőket erőszakolva gyilkolászni, akkor „szabadságharcos alakulatot”.

Ez így működik arrafelé, és ebben a felállásban az egyetlen valós, „európa-konform” alakulat Assad véreskezű diktatúrája. Amit azonban Amerika nem támogat, mert már Putyin támogatja, ezért Amerika titokban az Al-Nusrát pénzelgeti, aki azonban ősellensége az Al-Qaida szír szárnya, de csak azért, mert az ISIS elég „publicitást” csinál magának (hiába, pszichopatának is kell a marketing) ahhoz, hogy ezzel védje be magát Assad elleni „szabadságharcosként”, amivel igazából Putyint akarják sarokba szorítani.

Szíria meg közben pusztul kifelé, az emberek inkább szállnak lélekvesztőkre és jönnek ide. Csakhogy nem maguktól, igazából azért jönnek, mert az épp szétzúzott drogdíler-terrorbandák általuk szerveznek maguknak menekülési útvonalat Európába.

Szóval ettől a mi középkorú szír barátunk fél. Retteg. Hisz ha idejönnek, az első, akit kinyírnak az mondjuk ő lesz, meg a hozzá hasonlók, lévén „tudnak dolgokat” és ami ennél is fontosabb: ők az elsőszámú belső ellenség. Tehát minden migráns-simiző, őket letelepíteni szándékozó cuki migszolgos agymentnek üzenem: ha a hazánkban élő szír kisebbség fejét karókon akarjátok látni, legyetek olyan kedvesek még többet gitározni, énekelni, tomésjerryzni, cukulni ezekkel az emberekkel. Mert hát nektek szír-szír, arab-arab, menekült-menekült. Ja, elfelejtettem, hogy nektek nincs agyatok. Ezt amúgy az itt élő arabok is tudják. Az újdonsült szír haverom is. Ő is pont úgy utál ugyanis titeket, ahogy mi.


  B. Boogieman

12 hozzászólás

    • Átálltak?! 🙂 Átláthatunk a szitán a szír Boogieman-barát gsm-boltos ismertetése alapján:
      Az usa “titokban” az al-Nusrát fegyverezi és fegyveresezi fel.

    • Átálltak?! 🙂 Átláthatunk a szitán a szír Boogieman-barát gsm-boltos ismertetése alapján:
      Az usa “titokban” az al-Nusrát fegyverezi és fegyveresezi fel.

  1. Nekem is van cimborám az algériai diákok idejéből.
    Nem tudom,mit gondolnak a mostani időkről. Ha lesz rá módom,megkérdezem Őket. Hiszen eddig semmi gondunk nem volt egymással. Úgy 1970 óta.

  2. Nekem is van cimborám az algériai diákok idejéből.
    Nem tudom,mit gondolnak a mostani időkről. Ha lesz rá módom,megkérdezem Őket. Hiszen eddig semmi gondunk nem volt egymással. Úgy 1970 óta.

  3. De a Gyomorzsák nevű (Bárdy-t) igen jó színésznek tartom ma is.

  4. De a Gyomorzsák nevű (Bárdy-t) igen jó színésznek tartom ma is.

  5. Nagyon jó cikk!Téma vàlasztåsa tökêletes!

  6. Nagyon jó cikk!Téma vàlasztåsa tökêletes!

  7. szabi szótlan

    Tehát a befogadás, integráció logika szerint megkeresendő mo-i diaszpóra elmondta: itt nincs kit integrálni, mert ezek nem politikai menekültek, nem gazdasági bevándorlók, hanem (az otthonukban fegyveres bandákban edződött, mindent felforgató) saját fegyveres harcukban a vereség következményei elől menekülő katonák. Hihetnénk, hogy vesztes forradalmárok, de akkor ezt is kéne állítaniuk. Nem hiába mondják magukat polgári menekültnek.
    Nem csak ujjlenyomatot kéne venni tőlük, hanem golyómintát is.
    A papírjaik mellett a fegyverüket is eldobták.

  8. szabi szótlan

    Tehát a befogadás, integráció logika szerint megkeresendő mo-i diaszpóra elmondta: itt nincs kit integrálni, mert ezek nem politikai menekültek, nem gazdasági bevándorlók, hanem (az otthonukban fegyveres bandákban edződött, mindent felforgató) saját fegyveres harcukban a vereség következményei elől menekülő katonák. Hihetnénk, hogy vesztes forradalmárok, de akkor ezt is kéne állítaniuk. Nem hiába mondják magukat polgári menekültnek.
    Nem csak ujjlenyomatot kéne venni tőlük, hanem golyómintát is.
    A papírjaik mellett a fegyverüket is eldobták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük