A Magyar Szocialista Pártban meg sok a csőlakó görény

Kell legyen a kimondott szavaknak következménye!

Az elmúlt években a kormánypártiak ellen felsorakoztatott töménytelen mennyiségű, jórészt teljesen alaptalan vádaskodások prémium terméke az „ellenfél dehumanizálása” című sopánkodás volt. Azzal vádolta a haladó sajtó és a nyugatosan művelt belvárosi értelmiség az ún. fideszeseket, hogy a politikai ellenfeleiket ellenségnek tartják és nem tekintik embernek, és innen egyenes út vezet a fizikai likvidálásukhoz. Mindenki magából és a saját szakmai múltjából indul ki, ugyebár… A legaljasabb kiadványok egyenesen a 20 évvel ezelőtti ruandai népirtáshoz hasonlították a Fidesz kommunikációját, a párhuzamot pedig abba erőltették bele, hogy Ruandában az RTLMC nevű állami rádióban a műsorvezetők rendszeresen csótánynak, patkánynak, kígyónak nevezték a tuszikat és bozóttisztításra, rovarirtásra ösztönözték a hallgatókat. Eredmény: 800 ezer tuszit öltek meg a paroxizmusig hevített hutuk a polgárháborúk során, jórészt szervezetlenül, háztáji megoldásokkal.

Bangóné Borbély Ildikó lepatkányozott 3 millió magyart, pusztán azért, mert nem úgy voksoltak a tavalyi választáson, ahogy ő azt elvárta volna. Nem a távoli Brüsszel ellen harcra buzdított, nem a Föld túlsó végén, Long Island-en lakó Soros Györgyöt plakátozta ki, hanem a szomszédok, az ismerősök, a rokonok ellen uszította híveit. A legaljasabb polgárháborús uszítást követte el, amire nem lehet mentség az sem, hogy félreértették, nem így gondolta. A csodálkozó (és némileg undorodó) műsorvezetők kérdésére megerősítette, hogy ahogyan Budapesten gondot okoznak a patkányok, úgy vidéken még inkább, mert vidéken nagyon erős a Fidesz.

Kell legyen a kimondott szavaknak következménye!

Múlt héten pont egy patkányos metafora miatt távoznia kellett Braunau-am-Inn FPÖ-s közgyűlési képviselőjének, pedig ő nemcsak a migránsokról írt patkányként, hanem az osztrákokról is. Tulajdonképpen csak egy állatmesét, egy fabulát követett el meglehetősen színvonaltalanul, ám mivel a város leghíresebb szülöttje sajnálatos módon Adolf Hitler, mennie kellett.

Bangóné Borbély Ildikónak is mennie kell!

És miközben megy, meg kell dobálni szarral, mint Cerseit a Királyvárban, hogy a többiek okuljanak a példájából.

Azoknak a médiumoknak, aki ma cinkosan hallgatnak, pedig a ruandai népirtás 20. évfordulóján másról sem cikkeztek, mint a hutuk és Fidesz közötti párhuzamokról, azok is mehetnek Bangóné Borbély Ildikó után!

Vagy ezentúl bátran hívhatjuk őket csőlakó görénynek.

Facebook hozzászólások

  Nyilvánvaló Kapitány

Avatar

14 hozzászólás

 1. Avatar

  Tehát nem az a vándorpatkány, aki tömegestül végigvonul két kontinensen, és szeméthegyeket hagyva özönlik Európa leggazdagabb portái felé, hogy élősködjön, s nem az a patkány, aki belemar abba a kézbe, amely eteti, nem az a patkány, akit megvédenek kerítések a vándorpatkányok gyilkos tömegeitől, de nemhogy megbecsülné a biztonságot mind területi, mind politikusi megélhetési szempontból is. Nem az a patkány, amelyiknek semmi kifogása az ellen, hogy területén (országában) idegen invazív fajok mindent, akár őt magát is elpusztítsanak, sőt még le is bontaná parancsra, némi maradék koncért a védőkerítéséket…
  Nem. Azokat a százmilliókat nevezi patkánynak, akiknek csak az a bűnük, hogy saját földjükön, mások leigázása nélkül, és munkából akarnak békében élni.
  Hát ezekre a baloldaliakra a még a patkány szó is dicséret lenne. Egyrészt mert a patkánynak van gerince, van felelősségtudata az utódai jövője irányában, sőt van bátorsága harcolni a beözönlő vándorpatkányokkal szemben, hogy területét védje.
  Ha így vesszük a görény és a patkány is magasabbrendű. Eme nem-patkányokra, kik a hatalomért bogárként fetrengeni is hajlandóak, a még a csótányhoz hasonlítás is dicséret lenne.
  Mi akár büszkék is lehetünk, hogy legalább a gerincesek családjába tartozunk és nem a hazátlan-házatlan nyálkát húzó gerinctelen puhatestűek fajába.

 2. Avatar

  “Vagy ezentúl bátran hívhatjuk őket csőlakó görénynek.”
  Ne hívjuk! Nevezzük! 🙂
  Hívja őket
  Szép rágcsáló ez a Bingóné.
  Íme, ez is egy durva jó kép:
  Josephoartigasia monesi.
  Érdemes rákeresni.
  Afféle Bingóné ősfos-szília.
  😛

 3. Avatar
  Rohoska István

  Nem hívhatjuk őket csőlakó görénynek, mert mi kultúremberek vagyunk. Ugyanakkor a balliberálisok ámokfutása ellen mielőbb tenni kell.

 4. Avatar

  Bungóné egy Tordai Bence osztályú “politikus”

 5. Avatar

  Köszi, kedves Lupus, a fáradozását. Már azt hittem, bennünk van a hiba, hogy folyton ugyanazokat a szövegeket látjuk bemásolni bárhova a MK, magyarul: Mamármengintanyakunkon Közkedveltünktől, tök függetlenül attól, hogy van-e valami köze az előtte szólóhoz. Csak az a fontos, másik álnevén GG vagyis Gőgös Gúnár Gedeonunknak, hogy működjön, lehetőleg még a kommentek sora elejére utólag napokkal, hónapokkal valaki után odabiggyesztve a válasz gomb.

  Bajba is lenne a MK (vagyis Mindenkit Kioktatok) közkedveltünk, ha lefagyna a “Válasz” gomb.

 6. Avatar

  Szerintem, aki embereket patkánynak nevez, nem méltó arra, hogy részt vegyen a közéletben, akár baloldali, akár jobboldali az illető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük