A legfontosabb dolog


Szörnyen szomorú éjszakán vagyunk túl – egy este rögtön két olyan támadás is történt Európában, amelyek elszigetelt esetek, és nem lehet belőlük semmiféle következtetést levonni a migrációra vagy az iszlámra nézve. Bizonyára zavart elméjű fiatalok az elkövetők, nehéz gyermekkorral a hátuk mögött. Mindenki gyújtson egy mécsest az áldozatokért, és imádkozzunk értük! Je suis ich bin ein Berliner.

Oké, német zászlós Facebook-profilképek azért nem lesznek, hiszen egyrészt nem veszett oda annyi azokból az emberéletekből, amelyekből amúgy persze egy is túl sok, másrészt a német zászló mégiscsak egy rázós ügy, és érthető rettegést keltene a szabad világ sok lakójában. De a vérfürdő ellenére sem hagyhatjuk, hogy a szélsőségesek eltereljék a figyelmünket arról, aminél most nincs – mert egyszerűen nem lehet – fontosabb dolgunk. Amire most mindannyiunknak minden mást megelőzve kell figyelnünk, hogy megakadályozzuk a gonosz erők hatalomátvételét az életünk fölött: az álhírekre!

Beláthatatlan következményekkel járna haladó, szabad világunkra nézve, ha engednénk, hogy a média vég nélkül öntse a fejünkbe a hamis információt, gátlástalanul elhallgasson előlünk bizonyos történéseket, másokat pedig indokolatlanul felnagyítva tálaljon. Gondoljunk csak bele, ha az érdekeik úgy kívánnák, tömeges bűncselekményeket tarthatnának rejtve a közvélemény elől! Félelmetes! Ha igazán elharapózna a befolyásuk, akár manipulálhatnák a legjelentősebb újságok egész szerkesztőségeit, propagandacikkeket megrendelve, mi több előre megírt propagandaanyagokat leosztva nekik, hogy az újságírók saját nevükön közöljék le. Világos, hogy így nem lehet szabadon élni, ezért meg kell akadályozni ennek a rémisztő jövőképnek a megvalósulását.

Nem véletlen, hogy az utóbbi hetekben ettől hangos a mérvadó, valódi híreket közlő sajtó – nézzünk szembe vele, hogy fordulóponthoz érkeztünk! Ebben a helyzetben nem lehetünk elég hálásak, amiért az európai és észak-amerikai haladó liberális demokrata politikai és médiaelit fáradhatatlan harcot vív a diktatórikus dezinformáció ellen, nem engedve, hogy a szovjetek oroszok és más született gonosz lények hazugságokban ringassanak minket. Végre felvették a kesztyűt a veszélyes ellenséggel szemben, és szerencsére a Facebook is nyitott erre a felszabadító harcra. Így nekünk nincs más dolgunk, mint a nagybevásárlásokkal és a szórakozással tölteni az időt, kiváltképp így karácsony küszöbén, és persze az intézményes hazudozás szócsöveit messziről elkerülve, csakis a megbízható, haladó liberális média közléseit figyelni.


  kanászgyerek

2 hozzászólás

  1. De, hát, a fékek, meg az ellensúlyok megvédenek, nem? NEM?
    Ha ilyen aljas módon támadják, nem szabad válogatni az eszközökben, melyek a szabadság fenntartásához szükségesek: ha kell cenzúrázunk, fenyegetünk, lejáratunk, meghurcolunk, nem engedhetjük, hogy megfélemlítsenek…

  2. No parmesan,vagy mit is mondott a gyurcsányi?
    Ellenben tényleg igaz ,hogy a suvickosképű,ha mosolyogva megy feléd,csinálj belőle tésztaszűrőt. Amíg Te vagy a lehetőségeid és a fegyvered birtokában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük