A gyerekek gyerekeskedjenek! Van felnőtt is, aki kimondja az igazat


Zajlik a harmadik globális klímasztrájk, amelynek a célját már bejelentette Greta Thunberg: leváltani a politikai elitet. Persze ő csak bejelentette, nem megfogalmazta, hiszen azok fogalmazták meg, akik őt és még számos, világvége-jóslatokkal agyonrémített gyereket toltak ki a frontvonalba a saját hatalmuk kiterjesztéséért vívott harcban. Ha ellencsapás érkezik, csattanjon csak a svéd kislányon vagy a többi megvezetett gyereken! Az elitcsere izgalmasan hangzik, főleg, hogy mások is pedzegetik már, ám ezek a mások komolyan is gondolják. A nagyvállalati elit és hűbéres pincsikutyája, a politikai elit viszont túl odaadóan szolgálja a klímahiszti nyílttársadalmi gazdáit például migráció- és LGBTQ-ügyben ahhoz, hogy félreállítsák. Egy sima sorcsere is bőven megtenné látványnak, ha a közönség elégedetten nyugszik bele a „globális problémákra globális megoldást” kínáló világkormányba.

Ezek a gyerekek most se önállóan cselekszenek, hanem a tanáraik, szüleik vagy valamilyen civil szervezet küldte ki őket, hogy vigyék el a felnőttek balhéját. Már itt, a mozgalom indulásakor sem képesek a főkolomposok rendesen olyan látszatot kelteni, mintha tényleg a gyerekek csinálnák, hiszen ott sertepertélnek közöttük az SZDSZ-es fejű tanárnők meg a fontosságérzettől sugárzó arcú, hippiruhás szervezők. Felnőttek. Szegény gyerekeknek annyi közük van az egészhez, hogy agyonrémítették őket a klímanyomasztással, és tényleg elhitték, hogy ha nem kapcsoljuk le azonnal a villanyt, a fűtést és – tömegeket utcára téve – az iparunkat, akkor néhány évtized múlva tükörtojásként sülnek meg a felforralt bolygón. Pedig sokkal inkább fenyegeti őket például az, hogy elválnak a szüleik, ők pedig ennek során olyan traumákat szenvednek el, amelyeket egész életükben deviáns pótcselekvésekkel fognak elfedni. 

Szóval vegyük már egymást annyira komolyan, hogy nem hisszük el az önerőből az ENSZ konferenciáig jutó kamaszlányka meséjét, nem beszélve az ottani, olcsó hüppögéséről!

Nem, Greta, nem reményért jövünk hozzátok, hanem azért, hogy szóljunk, menjetek vissza az iskolába. A Föld nem forr fel, ahogy Brooklyn sem tágul. Adott egy szerencsétlen gyerek, akit úgy beszarattak a klímanyomasztással, mint sok-sok kortársát. Ő elkezdett a maga szerény módján tenni valamit, amiben egy átlagosan lelketlen, de az átlagosnál szemfülesebb PR-os/kampányguru meglátta a lehetőséget. Nem véletlenül kiabálják bele hosszú évek óta a világba a nyugati kultúra Vekerdy Tamásai, hogy a gyerekek mennyire végtelenül bölcsek, és a nevelésük helyett hagyni kell őket a saját útjukat járni, sőt tanulnunk kell tőlük. Hát erre megy ki a játék. Mert a gyerekek dolga közismerten az, hogy irányítsák a világot, és még véletlenül se az, hogy gyerekeskedjenek. Aztán amikor kicsit elbizonytalanodnak a világ irányításában, akkor egy kis Macarenából és játékból merítenek erőt. A felnőttek meg végignézik, és nem szólnak. Itt tényleg tömegek hibbantak meg jóvátehetetlenül.

A sok buta szerencsétlen ott bólogat átszellemülten, és tapsol az általános iskolai matiné szintű drámai előadásnak a klímakonferencián, amelynél nem kizárt, hogy még Szél Bernadett is hitelesebb alakításra képes, pedig ő köztudottan nagyon pocsék színész, aki ennek ellenére szintén folyamatosan megjátssza magát. Ott örömködnek, hogy egy kislány kimondta a teljesen nyilvánvalót. Mondjuk feltehetően ugyanúgy tilos nem ünnepelni őt, ahogy Merkelt is tilos volt 9 percnél rövidebb tapssal köszönteni.

https://www.youtube.com/watch?v=-Zxpew-B3mo

Egy kislány kimondta, hogy a profitért bármilyen emberi, kulturális és természeti értéket feláldozó, arctalan, hazátlan és megfoghatatlan nemzetközi nagyvállalatok meg a zsebükben lévő, egyéniség nélküli technokratává sorozatgyártott politikusok faszok. Nahát, micsoda felfedezés!

Mondjuk megüzenték ugyanezt Trump választói is 2017 novemberében, de akkor valamiért nem ünnepelt ilyen veszettül a haladó publikum. Mert az nem az ő kis belső színházukban történt, ahol jó kommunista szokás szerint, a saját embereikkel akarják lecserélni a korábbi sajátjaikat, rendszerváltást mímelve, miközben lényegileg minden marad a régiben.

Szegény Greta még a mostaninál is sokkal, de sokkal dühösebb és szomorúbb lesz, amikor leesik neki (ha leesik valaha), hogy mire és hogyan használták fel. Hogy vele futtatták fel a XXI. század kommunistáit, a zöld pártokat. Ahogy a ragyogó arccal menetelő, saját jóemberségükről így meggyőződő gyerektüntetőknek sincs róla fogalmuk, hogy nem a klímaváltozás ellen, hanem a globális problémákra globálist választ kínáló világkormány felállításáért zsibonganak. Palpatine pedig közben alig várja, hogy kinevezzék végre a Globális Klímaköztársaság kancellárjává.


  Vésey Kovács László

​Mit fognak ehhez szólni mások?

17 hozzászólás

 1. Nagyon helyesnek tartom, hogy a fiatalok kiállnak a jövőhöz fűződő jogaikért. Az egészséges környezet mindenkit megillet. De ha a felnőtteknek nincs elég eszük, vakok és korruptak, a következő generációnak kell átvennie a stafétát. Hajrá fiatalok, nálatok az igazság!

 2. Hitler jugendjei, Lenin, Sztálin, Rákosi, Kádár kis úttörői mint Greta -gárdisták.
  Aztán a világállam gyerek átnevelő táborai, a gondolkodó felnőttleket likvidáló táborai megoldják a világklímát.

  • Szoval “sajnaljatok” a gyerekeket, de ha ennek lesz kovetkezmenye, akkor szenvedjenek ok. Veletlenul se azok akik e mogott allnak. Es ha a felnottek elkurjak a jovojuket akkor mit mondanak? “Hja boccs elbasztam szenvedj vele te, ez Mar nem az en problemam! En nyertem vele!” Amugy erdekesen kussoltok a Fidesz gyermekkel valo kampanyolasairol, ami egyenesen torvenyt serto, es Meg Orban is tobbszor bele bukott! Laszlo te egy alszent ketszinu Naci aljadek vagy! Es mind vegig az is fogsz maradni!

 3. Gréta felülemelkedett veleszületett képességhiányain, Ő az Idomítás Csodája!

 4. Az infantilizmus lesz a következő izmus.
  A kiscicák embernél előbbre sorolása,
  a ne egyél húst mert megölik az állatot, a mindenkinek legyen meg mindene,
  a gonoszt jól el kell dádázni és akkor helyreáll a világbéke,
  az én nem vagyok hibás szemlélet,
  a mindent akarok de azt most rögtön,
  a nekem ne mondja meg senki,
  mi az hogy nincsenek meg a lehetőségeim,
  miért kell, hogy rend legyen,
  miért nincs rend stb.
  Szóval a szokásos kommunista bagázs. A gyerek ujjával való másra mutogatás. Mert ő bűntelen. Tehát hiteles. Hehehe.

 5. Félelmetes lesz ha a ma 14 éves Beata Ernman Thurnberg, a maga hiperaktivitás-zavar tünet együttesével, előadó művészi családi, nővére marketing hátterével belép a közéletbe.

  Mit fog hozni a hiperaktivitás rémhírek terjesztést, sajtóbotrányokat, szabotázst, robbantásokat, célzott likvidálásokat, terror hullámot?

 6. Miért féltek ennyire egy 16 éves lánytól???

 7. Változnak az..isták!
  Terroristák, ruhát cseréltek?????
  Klímaaktivisták-ként láthatjuk őket??????????!!!!!!!!!

 8. A normális ember védi gyerekét, mert tudja, hogy az ő genetikai örököse. De még az állatok is. Akik ezt a szerencsétlent ide-oda ráncigálják, pontosan az a mentalitás, akik pajzsként használják gyerekeiket határkerítésen átdobálva is a hódításhoz.
  Az ilyen nem homo sapiens, csak önző pszichopata vagyis nem is ember, és egyetlen céljuk, hogy a saját jólétüket biztosítsák.
  Mit is várhatunk attól a kurzustól, ahol a pedofíliát törvényesíteni akarják, ahol buzi azért akar “gyereket nevelni”, hogy kezeügyébe legyen a védtelen áldozata, ahol híres “jófejnek” látszó politikusok, hírességek pedofil-szigetre járnak titokban, vagy hétköznap pizzázó különszobáiba.

  Az amire Gretát a szülei politikailag prostituálják, a Háttérhatalom nemzedéki harcának felszíni jele. A régi Bilderberg tagokat akarják az újak kitúrni. Az öregek – volt köztük is pedofil – még nem voltak ilyen arrogánsak, legalább a felszínen betartották a demokrácia, a szabad kapitalizmus, és az úriember látszatát.
  De a fiaik, unokáik már magasról tesznek a látszatra is. Mérhetetlen mohósággal vetik magukat a koncra, és minden skrupulus nélkül ki akarják végezni a felmenőiket is, csakhogy a hatalmat sürgősen megkaparintsák.
  Két fontos fronton folyik a harc:
  Egyrészt minket akarnak elzülleszteni, kihúzni a normális európaiak alól a talajt, és züllött fiatal afrikai, arab hordákkal átvenni felettünk a hatalmat.
  de
  Folyik a Háttérhatalom berkeiben is a nemzedéki gyilkos küzdelem, és ennek a hadüzenetét olvastatták fel ezzel az autista bábuval, úgy, hogy gyerekeket küldenek fordított keresztes harcra a szüleik ellen.
  Gréta tulajdonképpen sem más mint egy afrikai gyerekkatona, vagy egy muzulmán janicsár, avagy Pol Pot gyilkos agymosott harcosa két copffal.

 9. zolatiguszti

  Kezdek fenatéziát látmi egy tajgetosz szisztémában! Egy frászt nem voltak okosak az őkorban….vagy halott valaki ilyet spártáról mint ez a sztori?

 10. Greta Thunberg küzdelme is “apolitikus” csata lesz, de a “környezetvédő” populizmus tökéletesen illeszkedik egy narratívához, amely Európában szavazatokat hoz a zöldek számára. Mivel a Greta mögött meghúzódó marketing-politikai művelet pontosan ezt szolgálja: lehetővé teszi a progresszív baloldal ideológiai és identitási válságban az egész Nyugaton az új lelkesedés és konszenzus előidézésére képes márkaneve megvalósítását. Az összes kulcsszó a baloldali politikusok kijelentéseiben a “Zöld új megállapodás” és az éghajlatváltozás elleni küzdelem.

  Ahogyan Giulio Tremonti volt miniszter néhány nappal ezelőtt elmagyarázta a La7-en: “Ha úgy gondoljuk, hogy Greta Thunberg spontán és természetes tény, akkor talán fogalmam sincs, milyen politikai és médiagép mögött van Greta, ez nem Giovanna D’Arco ; összetett jelenség, mögötte rendkívüli tőkebefektetés és a globalizációval létrehozott ipari szerkezet átalakításának kísérlete “.

  Az “európai fellendülés” az európai választásokon
  A legutóbbi európai választásokon a Zöldek a greta hatásnak köszönhetően valódi kihasználást értek el. Németországban a Zöldek megduplázta támogatását és második pártként lépett fel a szavazatok 20,8% -ával. Meglepő eredmény Franciaországban is, ahol a Europe-Ecologie le Verts listája, Yannick Jadot vezetésével, a szavazatok 12,8% -ával harmadik lett. “Köszönet mindazoknak, akik bizalmat adtak nekünk” – mondta az Európai Zöldek vezető jelöltje, a német Ska Keller az Európai Parlamentben szervezett sajtótájékoztatón. “Nagy ünneplés, ugyanakkor nagy felelősséggel tartozik annak megvalósítása, amit az emberek tőlünk kértek, például a bolygó védelme és a polgári szabadságjogokért folytatott küzdelem.”

  Sven Giegold, a Német Zöld Párt jelöltje hangsúlyozta: “A német emberek, az európai polgárok az éghajlatvédelem és a szolidaritáson alapuló Európa mellett szavaztak, és ez a jel ez. A jel az, hogy a német kormányt – az éghajlatvédelemmel való állandó habozásukkal – és magát az európai blokot figyelmeztette a szavazás. ” De a zöldek kiváló eredményeket értek el az Egyesült Királyságban is – ahol a zöld párt a szavazatok 11% -át kapott, megkerülve a konzervatívákat.

  A konszenzus növekedése Európában a “Greta-effektus” iránt
  A Verdi és az ökológusok korábbi európai választásait megerősítik az eredmények Dániában és Finnországban is, ahol a helyek megduplázódtak (mindkét esetben egy-két helyet). A környezetvédőknek jól menték Belgiumban is, ahol két-három helyet választottak el (különös tekintettel az Ecolo Francophones megduplázására, míg a Flamand Groen változatlan marad). És Hollandiában szintén növekedés történt (kettőtől háromig).

  Ausztriában, ahol a szeptember 29-én tartják a parlamenti választásokat, a közvélemény-kutatások a Zöldekben a két évvel ezelőtti körülbelül 4% -ról a legutóbbi felmérések 13% -ára emelkedtek. Röviden, a Greta Thunberg művelet sikeres volt: az európaiak baloldali feleségül vehetik a környezeti populizmus okát, hogy az elmúlt évek ideológiai válsága után visszatérjen a győzelemhez és a számoláshoz. Amint azt Alessandro Campi politológus megjegyezte a Greta-jelenségről: “Minden beszélgetés vagy összehasonlítás gátolva van a gyökérben. Sőt, ezt a katasztrófát okozó és drámaian ábrázoló képet a globális médiarendszer többsége, különösen a nyugati szférában működő médiarendszer szinte kritikája nélkül átvette azzal a ponttal, hogy átalakuljon propagandista mantrává “. Pontosan a propaganda, amelyet az európai progresszivizmus újjászületett.

  https://it.insideover.com/politica/effetto-greta-la-crescita-dei-verdi-in-tutta-europa.html?utm_source=ilGiornale&utm_medium=article&utm_campaign=article_redirect

 11. Az nem lenne baj, hogy az ilyen agyilag zöld egyedek csalódva a “baloldali” pártokban átmennek a Gréta-zöldekhez, hisz mindig is odavalók voltak az idiotizmus vörös ködébe. A háttérhatalomnak el kell ismerni, zseniális húzása volt, hogy a muszlimok után be tudják húzni azokat a muszlimellenes szavazókat is, akik pedig a jobboldalnak adták volna a szavazatukat.

  Az a gond a mai egérparadicsomban élő nyugatiakkal, hogy a volt gyarmatok és a mai de facto kelet-európai gyarmatok kizsákmányolása fölött (persze mélyen elhallgatott, sőt letagadott) bűntudatukat a “szegény migránsokat Willkommentezni kell, meg a Földet is megmenteni” szlogenekhez csatlakozással akarják elfojtani, és így akarnak lelkiismeretüknek csillapító “Én jóember vagyok” piros pontokat szerezni.

  De persze annyira nem jóemberek, hogy a mi kelet-európaiak kifosztásunkat abbahagynák. Sőt, olyanok mint a gazdag rokon, keresnek valami ürügyet, hamis megsértődési alkalmat, hogy ne kelljen minket szegény rasszrokont megbecsülni, hát ránk fogják, miránk keletiekre, hogy mi rossz emberek vagyunk, nem védjük a migráns+glóbuszt, tehát mi “fasiszták” nem is érdemlünk kímélete, s el kell venni tőlünk a szolidáris EU-s támogatást, hisz mi sem vagyunk szolidárisak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.