A független-objektív haladó sajtó heti realnews-termése


Mit tudhatunk meg a múlt heti hajókatasztrófáról, ha ellenzéki, illetve igazi sajtótermékeket fogyasztunk, sőt, netán még a kommentszekciójukba is belepillantunk? Ismeritek béna valósághárítási kísérleteiket, amelyekkel alacsony színvonalú jobbos összeesküvés-elméletezni szoktak?

Nos, akkor lássuk, mit hoztak össze eddig egy hét alatt:

  • A 444 törzskommentelői fotelben merülnek le a roncshoz IS. Minden, amit a szarmagyar bénabuta ipari búvárok nem mernek, de ezek a rendkívül képzett, kőkeményen megedzett bölcsésztudorok szóban igen! Helyszíni jelentkezésünk, képekkel frissítve.
  • A dél-koreai közvélemény kiakadt, most már egy emberként váltanák le Orbánt meg a magyarokat is. A Koreában élő magyar származású újságírónő szerint a koreaiak még akkor se voltak annyira dühösek, amikor Kim Dzsong-un idegmérget locsolt rájuk.
  • Kibogoztuk a gyanús céghálót! A Duna tulajdonosa időközben egy fideszközeli NER-oligarcha offshorecég, aki túl közel volt a parthoz, ezért következhetett be a tragédia.
  • Szakemberek már korábban figyelmeztettek, hogy hatalmas baj lehet abból, ha a Fidesz marad. Lám, igazuk lett! Tényfeltáró riportunkban leleplezzük a baleset tudományos hátterét.
  • „Nálunk három percen belül kint kell lenni!” Időjárási minimum miatt nem engedték felszállni a méregdrága köSSzpénzen vett TEK-es helikoptereket, de ezt mi már megint jobban fogjuk tudni náluk. Elemzésünk következik a végzetes éjszakáról.
  • „Régóta pecázok a folyamon, lényegében 9 éve mondom, hogy ez így nem mehet tovább.” Publicistánk emberközeli írása arról, hogy a Fidesz miként tette tönkre életünket a Dunán.
  • Még bomlanak a testek a folyóban, de Orbán máris a tragédia hátterében szelfizik! Tűzijáték és csobogó pezsgőszökőkút a Várban, ahol a despota születésnapját ünnepelte, pedig mi már ezer éve kiderítettük, hogy családjától Nárciszkutyával együtt már régesrég Lőrinchez költözött.
  • Egy fél stadion árából minden hídközben lehetne megfelelő mentődaru. Gazdasági elemzésünk bemutatja, mire lehetne költeni, ha nem a Fidesz lenne végre.
  • A múltban sosem történt ilyesmi! Szakértőnk elemzi, hogy mennyivel profibb volt az MSZP-SZDSZ válságkezelése 2006. augusztus 20-án.
  • Intő példák a múltból: Magyarországon 75 éve nem történt hasonló tragédia. Gyors áttekintésünkben bemutatjuk, kik voltak Orbán történelmi elődei. Hogyan süllyesztette el a háborús bűnös Tisza a Lusitániát, hogyan borította oldalára Horthy az SS Normandie-t.
  • Osztrák Cobra-team, cseh és norvég szonarak (sőt, HANGRADAROK!), koreai haditengerészet. Na, így csinálják ezt a menő haladó országok valódi profijai, akik mind nem szar magyarok!
  • „Ami történt, az Orbán rendszerének metaforája” – posztolta ki a Liberálisok ügyvivője. „Ő is szó nélkül előz bennünket, amikor jelentenie kéne azt minden csatornán. Közben ártatlanokat gázol a rendszer, ez így nem mehet tovább!”
  • A váli-völgyi Maradóna inkább BL-döntőt ment nézni, ha már a pápa nem fogadta. A koreai külügyminiszter-asszonynak (lám, máshol nő is lehet kormánytag!) be kellett érnie Szíjjártóval, de persze ez se jó!

  Kurtz ezredes

5 hozzászólás

  1. POROSZLAI RÓBERT

    a vélemény vezérek tudják. legyenek ÁTKOZOTTAK.

  2. Weisz Viktor

    Ha valódi újságíró lennél, “Kurtz”, azzal töltenéd az idődet, hogy leleplezd a politikai elit hatalmi vissazéléseit és lopásait, ahelyett, hogy akadályozod a sajtó munkáját.

  3. A hajóbaleset a Balatonon 65 éve volt!

  4. Pár éve egy koreai komphajó balesetben több, mint háromszáz ember lelte halálát.
    Most egy svájci bejegyzésű hajó ukrán kapitánya okozott halálos balesetet.
    Egyébként tökmindegy, de a ballib rinya és vádaskodás több, mint undorító.
    Az emberi felelőtlenség nem ismer nemzetiséget, határokat, stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük