Athina for president!


Végre megtalálta a baloldal az igazi arcát!

Az arcot, aki nem roppan össze, mint a feketeruhás nővér. Nem adja fel, mint Pukli István. Nem bukik meg  a választáson, mint Nagy Blanka. És a szeme sem rebben, ha szembesítik azzal, hogy mit mondott egy nappal korábban… 

És mivel semmiféle pozíciója, állása, jelöltsége nincs, ezért sebezhetetlen: Orbánbasi diktatúrája nem tud rajta fogást találni! Őt soha nem fogják kirúgni, mivel nincs honnan… Így aztán bátran harcolhat, győzelemre vezetve a nyitott hasfalúak seregét az egészségügy ellen.

Most, hogy egyre több irányból borulnak ki a csontvázak, szépen kirajzolódik a kép a tipikus senkiről, aki végzettségeit, kompetenciáit, tudását, kapcsolatrendszerét, egyszóval mindenét, ami az élethez kellene, a fantáziájával igyekszik pótolni.

Bizonyára mindannyian találkoztunk már ezzel a karakterrel. Párthovatartozástól függetlenül fellelhető a kocsmákban, az orvosi rendelőkben, a nagyobb tömbházakban – és, ezek szerint, újabban a megfelelő Facebook-csoportokban is – ez a fajta mindent tudó, mindenkit ismerő, mindenhez értő ember, aki legtöbbször a kerület/ház/falu jó tündére, akinek, bár semmije sincs, mégis mindenkin segít, mindenkit megment (kiváltképpen a sztorikban), és mindig azt igyekszik a legjobb tudása szerint előadni, amit a hallgatóság éppen hallani szeretne…

Persze aki nem teljesen hülye, annak azonnal gyanús lesz, hogy az ilyen ember soha nem tud egy történetet kétszer egyformán elmesélni, ugyanis általában csak kitalálni képes azokat, megjegyezni már nem… 

De hát aki nem teljesen hülye, az eleve mit keresne az MSZP vezetői között? Abban a párban, amely a mai napig azt hiszi, hogy Gyurcsány Ferenc az elnöke…

Na de hősnőnk, Athina túlmutat az egyszerű mániákus hazudozón. Ő egy ország, sőt a világ figyelmét is képes volt felkelteni, és a liberális igazsággyár számos fórumát ellátta munícióval Orbánbasi ellen; ebben  a minőségében ő egy igazi csodafegyver, amelyet kár lenne parlagon hevertetni!

Én azonnal adnék neki egy dokumentumfilm-sorozatot a BBC-n, amelyben feltárná az egészségügy sötét bugyrait, majd értelemszerűen ugyanígy rendbe tenné az oktatást, az idegenellenességet, a genderkérdést, hiszen nyilván azokhoz is ért. Legfeljebb hetek kérdése, hogy a megfelelő végzettségeket és munkatapasztalatokat megszerezze hozzá.

Miután így kellő nemzetközi ismertségre szert tenne, indulhatna akár az USA elnökválasztásán, a demokrata párt színeiben.

Ráadásul ugyebár, szemben pl. Joe Bidennel, ő egy nő, bár a történtek után az ember már ebben sem lehet teljesen bizonyos. De ha elnökjelölt nem is, valamelyik metropolisz polgármestere nyugodtan lehetne, külalakját tekintve nem is nagyon lógna ki a sorból.

Már látom magam előtt, amint az orbáni üldöztetés elől menekülő magyarok számára megnyitja a Fehér Ház kertjét és aranykoporsóba helyezteti az egészségügy által halálra gondozott / nem gondozott (a megfelelő aláhúzandó) betegeket.

Az alternatív valóságot gyártó baloldal a saját csapdájába esett.

Egy olyan alanyt használtak fel bizonyítékul, amely éppen az ő hazugságaikból szintetizálta a saját magának felépített lázálmait.

Ez roppant kínos, de figyeljük meg, hogy napokon belül meglesz a magyarázat, azt fogják majd sugallni, hogy Németh Athina a Fidesz ügynöke. Hiszen logikus: a Fidesz beszervezte, hogy átverje szegény MSZP-t. Meg a Helsinki Bizottságot. Meg a szegény Euronews-t. Hogy aztán jól lebuktassák és perelhessenek.

Szegény Korózs nem látott benne semmi gyanúsat. Hát persze, mert a kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek! De éppen ez bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak…


  Pelikán elvtárs

27 hozzászólás

  1. Tudományos libsizmus

    Esélyes forgatókönyv. Emlékezzünk rá, hogy rosszarcú Demeter Mária is egyből a Fidesz ügynöke lett libsiknél, miután leégett mint a Reischtag a féknyúzával.

  2. Kurusta Zoltánnè

    Ezek arcátlan emberek ilyenkor hol van a Timike aki le aljasozik meg trógerozik meg hentesezik a jobb oldalon mindenkit aki a hazájáèrt dolgozik.Talán már kifogyott a szèp szavakbõl,?

  3. Athén és Roma találkozása. Tiszta diplomácia.

  4. “kár lenne parlagon hevertetni!”
    Majdnem “pamlagon”-t olvastam, bocsánat.

    • Hú, pedig mecsodi unga-bunga lenne! Athina és Lajcsi naked home porno. Producer: Újhüle Esvány, Bruksellesbű. Fővilágosító: Bercike a Tóthék fija, maszop president. Kelléktologatók, gyertya tartók: Nyakó, Molnár, Gyöngytyúk, Ágica, aki egy halom kún, na és persze Hat-házy, a kisegítő szerszámmal, ha a lajcsié nem lenne elégséges Athinkának.

    • Királytigris

      Feküdjön rá a Korózs!

  5. Ilyenek a balodali megváltók, ez is megbukott……

  6. ” Őt soha nem fogják kirúgni, mivel nincs honnan…”

    De van hová!

    A börtönbe!

  7. Az MSZP és a Párbeszéd kampányarca 2022-re!!!

    Plakáton fogja közre Korózs és Szabó Tímea, Tóth Bertalan, Nyakó, Molnár és Ujhelyi meg mögöttük, átölelve a harcos hármast!

    Nekem tetszene egy ilyen óriásplakát!

  8. Ez a nő (?) gyakorló elmebeteg.
    Nem szabad ezen a vonalon elindulni,hacsak úgy nem,hogy akik nyilvánosságra hozták,ők is azok?
    Mert abból,már megint következmény nélküli ország leszünk.
    Nem lehetne lapáttal hátbacsapkodni ezeket,hogy ne felejtsék el?
    A bírósági ítéletre ugyanis várhatunk… Úgy 10 évet,aztán vissza akolbódítják az első fokra,hogy az eljárás közepette fokhagymaízű fogpiszkálót adtak a vádlottnak,ezért sérült a lyogrend.

  9. Nem lehet, hogy a Fletó bérelte fel ? Tudta, hogy mi lesz a vége és így tovább gyengítheti az MSZP-t…

  10. László Ferenc

    Marika Mezei!
    Fent, Facebook hozzászólásban.
    Magácska, aki sem az arcát, sem a Facebook oldalát sem meri vállalni – de hazudozni mer. (Olvassa el a már több helyen, az idézett témában megjelent cikkeket, amiben leírták a valós helyzetet.
    , ami ellentétes azzal amit maga itt hazudott!
    Maga arra gondol, hogy az internet névtelensége mögött, valótlan, hazugságokat jelentethet meg.
    Szeretném tudatni, a hivatalos szervek, 3 perc alatt be tudják azonosítani a nevét, címét – ugyanis minden telefonhoz és PC-hez tartozó IP cím alapján be tudják azonosítani.
    Ezért, főleg ebben a vírus okozta időben, amikor megszaporodtak az ilyen és hasonló fake news hírek – ne csodálkozzon, ha kopog az ajtaján a rendőrség! Joggal!

  11. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a ballibsi fanok tudnak róla, hogy kamu a kóros laja videó?
    Hogy szabó timcsi és a többi sz.házi a T. Ház baloldalán összevissza hazudozik, büntetlenül, havi pár milláért, amiből pár tucat maszkkal megmentették a haldokló egészségügyet?

  12. Gomez Alvarez Lopez Havanmit

    Látom a Face-s hozzászólások között, hogy máris van aki terel. Mármint a figyelmet el erről a fiaskóról. Ne ezzel, hanem a Kósa Lajossal. Természetesen, hiszen az sokkal aktuálisabb!
    Előtte írja egy hozzászóló, hogy:
    “Olyan jó volna, ha legalább egyszer elismerné az ellenzéki szavazó, még ha magában is, hogy a baloldal nagyon gyengén muzsikál.Hazugság hazugság hátán, természetesen mindig más a hibás, ők soha.”
    Ezek után, ez a Mezei Marika, pont azt teszi amit a fenti idézet leír. Keresi a kibúvót, de az nem létezik, hogy őt is palira veszik az általa támogatott politikusok!

  13. Zolika Lassu

    Oszi: Dezső bátyám ez a nő nekem gyanús!
    Dezső : Oszi, kuss!!

  14. Adrienne-Maria Kiss!

    Ahhoz képest, hogy Sztálin (SZU) postarabló volt, Ceausescu (Románia)suszter, Kádár írógépműszerész, Brezsnyev (SZU) földmérő, Honecker (NDK) ácsnak tanult, Tito ( Jugoszlávia) lakatosnak tanult, Todor Zsivkovról Bulgária) nem tudni, volt-e valamilyen szakmája, lehet, nem is volt. Egyedül Wojciech Jaruzelski (Lengyelország) származott földbirtokos nemesi családból. Gyerekkorában katolikus neveltetésben részesült, Varsóban egyházi iskolába járt. De belőle is gazember hazaáruló lett. Gustáv Husákról (Csehszlovákia) nincs adat, proli családból származott.

    (Jut eszembe a korabeli vicc a KGST-ről – ma EU-: a pusztában áll 7 tehén és egymást feji.)

    • Na,na. Tito a tisztiiskolát végzete még a Monarchiában! Az első vh-ban csapattisztként szolgált a – nem a szerb – frorton.

    • Jaruzelszkiről azért azt is tudni kell, hogy azért xsinálza akatonai hatalomátvétrlt, mert ha nem zeszi a szovjet csapatok . miként Csehszlováj
      iába 68-ban – bevonulnak Lengyelországba ás zet azért ő sem akarta. Arrafelé a kommunistákba is szorult némi nemzeti érzés.

  15. Hát libsi-bolsik, a budapesti penthausok komfortja elfeledtette veletek, amit munkás-paraszt felmenőitek tudtak: a biliben nem tokaji aszú, de nem is Laphroaig wiskey van.

    Na most szembejött a valóság, egy szippantós kocsi képében.

  16. csakafidesz

    Jellegzetes cigánynő aki a sarkon kínálja, hogy jósol a tenyeredből..

  17. Havrilla István

    Nevetséges ez a Kósa hasonlítgatás.
    Lehet, hogy Kósa hülye volt ( a pénz hülyit), de az az ő magánügye. Senkit nem károsított meg az ügy és főleg nem keverte bele az államot, a kormányt vagy más szervezetet.
    A hasonlóság egyértelmű az. un. bajai videóval, a Népszabadság hamisított Teller levelével. A végtelen orbángyűlölet tette/teszi vakká az ellenzéki politikusokat.
    Hajrá! Csak így tovább és 2022-ben megint lehet sírni és csalást hazudni a hatalmas vereségük után.

    • “Kósa Lajosnak Columbo jutott eszébe a Debrecen 600 milliárdját firtató kérdésről” Propeller cikk.

      Ugye “Apám, oldjátok meg!” Kósa milyen okos? Mint Kóros Lajos MSZP-s képviselő?

  18. Érdekes arc. Vajon kalányos lajosnsk hány kisfröccsét kellett átengedni ezen remek amazonnak a produkció fejében? A helyében szétb…na az ideg, mert potyába ment a nélkülözés!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük