Vona, a Jumurdzsák


Vona Gábor szerint az iszlám az emberiség utolsó fénysugara a globalizmus sötétjében. Vona Gábor egy magyar radikális és nacionalista párt vezetője. Egy keresztény országban, Szűz Mária országában, a Szent Korona országában. Ezek a fogalmak elvileg jelentenek valamit egy nemzeti radikálisnak. Elvileg. De nem a Vonának. Ő egy szellemi katyvasz. Egy elvi nonszensz. Ráadásul büszke is rá. Arra, hogy ő Európában az egyetlen radikális pártvezető, aki az iszlámnak nyal. Mi pedig mi másra gondolhatnánk, mint hogy pénzért teszi.
Ahogy régebben a pártvezetés is a legnagyobb ellenségünk hátsójában kereste a saját maga dolce vitáját. Persze könnyű és egyszerű azt hazudnia, hogy ő római katolikus. Krisztus azt mondta két fő parancs van: “Szeresd azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, és teljes erődből” és „Szeresd felebarátodat, mint magadat”. Nem mond akkora marhaságot, hogy a globalizmus utálata fontosabb ezeknél. Csak a Vona mond ekkora marhaságot.
Nem akarnám Samuel P.Huntigton A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása című könyvével fárasztani a derék olvasót, de annyit elárulhatok, hogy a kötet tartalmához képest a Vona az ellenségünknek drukkol. Szóval ez a Vona gyerek nekem biztos, hogy nem keresztény, nem európai és nem magyar. Mert azért a Hunyadiak biztos furcsán köphetnek rá a mennyből. Zrínyi is a Vonára fenheti a szigetvári szablyáját. Alig várom, hogy a Vona tűzre vettesse az Egri Csillagokat, de avathatna Jumurdzsák emlékművet is. Buda 1686-os visszafoglalásának napját javasolhatja majd nemzeti gyásznapnak. A Mátyás-templom tornyába a soron következő kampányában ígérhetne egy müezzint is.

Nem tudom, valójában egy sima mezei jobbikos mennyire keresztény és mennyire magyar valójában. De ha csak egy kicsit, akkor villámgyorsan keres magának egy másik főtestvért a Vona helyet. Egy hagyományosan keresztény, magyar és idegengyűlölő vezetőt. Vagy legyen a Jobbik nyíltan iszlamista párt, idevágó jelképekkel és gondolatokkal. Ne falazzátok már ilyen pofátlanul a nemzeti köntört.

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük