Volt ellenzék, nincs ellenzék


A belföldi helyzet fokozódik, elvtársak. Az a gyanús, aki nem gyanús, mi mind a saját ellenzékünk is vagyunk. Én gyurcsányista vagyok és utálom a bajnaistát, a maszopost, nem beszélve a kunczésról vagy a fodoristáról. Ők is utálják egymást. Mi mind utáljuk egymást, de egy szép napon majd összefogunk. Ahogy az a sok proli röfögte a gyűlésünkön október 23-án.
Nem is értem, miért nem köpnek le bennünket a balodaliak. Talán nincsenek is. Még jó, hogy az a sok marha civil lusta pártokat alapítani, mert itt lenne ez az ötven százaléknyi ingadozó, akiket nem képvisel senki, akiket nem szólít meg senki, de tényleg. Én segítek neked, ha adsz három listás helyet. Ő segít nekik, ha kap tíz listás helyett. Elvek? Baloldaliság? Szolidaritás? Aranyos jelmondatok valami külvárosi tűzfalon egy rég privatizált és mára már bezárt gyár mellett. Adjatok pár listás helyett és kimozdítom sarkából a zorbánkormányt.
Mert az ő egyik fideszes szemük nevet, de a másik biztos röhög. Rajtunk. Nekik nincs is ellenzékük, csak pár viseltes, lepukkant idióta, akiket megviselt keményen az internacionalizmus és a globalizmus. Ha képviselő vagy, minden van. Pénz, punci, kevés munka és sok pénz. Nem is értem a Bajnait meg a Gyurcsányt, mert ők tele vannak, mint déli busz, a Kuncze is megszívta magát ingatlan és egyéb fejlesztésekből, mint a cecelégy. Mit akarnak ezek itt? A Fodorra persze rá van tetoválva az alsógatya, olyan ruppótlan, hasonlóképp  a spanglis Juhász, vagy az utolsó ruszki képzést kapott katonácskánk a Kónya Péter. Ők egyszeri megélhetésiek mind egytől egyig, vagy pénzt gyűjtünk nekik, vagy beküldjük őket a parlamentbe, végül is le tudják írni a nevüket bármilyen papírra.  Mert nekünk, itt a dolgok balabbik felén bárki jó, csak velünk legyen. Ha élne Rákosi, Révai vagy Marosán elvtárs, szereznénk nekik is listás helyet, végül is szavazatot ők is hozhatnak. Nem számít, hogy kissé öregek, kissé elhasználtak, ez a sok hülye úgyse veszi észre.

Aki nincs velünk, az ellenünk van, ezért nem dörmög már többé a Klubbon a Kuncze. A Klubrádió egyenlő maszop, a Kunczéról meg a fene se tudja mivel egyenlő. Így megy ez. Ha pedig valaki ezt az egészet nem érti és összefogást követel, amikor mi mind csak magunkkal állunk szóba, akkor az az illető csak egy szemét trockista, vagy valami más aljas elhajló. Az szavazzon a Szili Katalinra. Szerinte a baloldali pártok nem elég nemzetiek, a jobboldaliak nem elég demokratikusak. Ugye. Most október 23-án, ezen a régi és nemes balodali ünnepen mutattuk meg, hogy mi vagyunk a hétfejű sárkány, melynek fejei lefejelik egymást. De nem kell félni. A következő bulit a kommunizmus áldozatainak az emléknapján tartjuk, ahol mi leszünk a hétfejű smárológép és addig is csókoltatjuk a szavazóinkat. Meg a zorbán-simicska-lázár rohadjon meg május elsején. Vagy előbb. Összefosást elvtársak! Arccal a listás helyek felé!

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük