Viszlát Gábor!


Piréz azt mondja, miszerint azért az kurva vicces, hogy szegény szocik hetek óta kínlódnak a kampánnyal, keresik a csodaszert, erre a Fidesz megbuktat egy tolvajt, és megint ott tart a közbeszéd, hogy “ezek lopnak, ezeket ne!.
Ezzel kb. el is mondtunk mindent arról, hogy miért gáz az, ami a szocik háza táján megy, meg úgy egyáltalán az, hogy igazából a legnagyobb probléma a Toronyházban, mit is írhatnánk erről a szerencsétlen Simon Gáborról olyant, amit valamelyik balos lap nem írt volna meg róla. Mert a sztori lényege kb. az, hogy barátunk kb. zsebre vágott negyedmilliárd forintot, amit stílusosan osztrák bankszámlákon euróban és dollárban pihentetett. Nem lehet ma még tudni, hogy a pénz honnan származik, de azon csodálkoznánk leginkább, ha kiderülne, hogy 240 ezres fizetést tett félre, és valójában ő a Hegylakó, és 400 éves.
Mivel Simon Gábor sejthetően nem Connor McLeod, így 2008 és 2009-ben nyitott számláin valószínűleg nem a kockás szoknyák kereskedelméből keresett pénzek ráeső részét fialtatta. Munkaügyi államtitkár volt, 2002 óta meg főfejes szoci képviselő is. Gyuriferi kiválása után maradt Mesterházy mellett, és ami a legszebb, hogy a szoci Forrest Gump mellett simán képes volt elnökhelyettessé előlépni, amit valószínűleg annak a képességének köszönhette, hogy vagy le tudta törölni a nyálat Mesterházy kacsaszájáról, illetve képes volt akár egy kézzel is bekötni a cipőfűzőjét az Elnök Úrnak. Manapság sejthetően ennyi elég ahhoz, hogy valaki a baloldalon üstökösszerű karriert fusson be.
A vicces az egészben az, hogy a baloldali összefogás sajátos korlátai is előkerültek az éhségmenet élén masírozó titkos milliomos miatt, hisz az „együtt sírunk, együtt nevetünk” szabálya az „együtt indulunk, egyedül szívtok” szabállyá tűnik nemesedni. A gyurcsányizmustól alkesszé hasonlott Jávor Benedek újfent elemében nyilatkozhat, hogy hát Simon Gábornak mennie kell, mennyire ciki ő, mennyire gáz a 240 millió…. És amúgy tényleg, DE….
De…. Gyurcsány nem gáz? Gyurcsány hogy jöhetett egyáltalán, ha Simonnak mennie kell? A sztori emlékeztet Kiss Elemér (úristen, legalább fél órát kellett guglizni, hogy meglegyen a neve!!) történetére, aki igazából a Nagyfőnök D209-es botránya, meg az első, akkor még elbukott Gyurcsány puccs (Jézusom, ilyen is volt, elképesztő!) vezéráldozata volt. Hatalmas, megbocsáthatatlan bűne az volt, hogy ügyvédi irodája több állami megbízást is kapott. Elképesztő. Simon Gábornak meg ilyen pénzei vannak osztrák bankszámlán. Sejthető, ahhoz, hogy 10 év múlva cikket írhassunk a mellesleg minden idők legdicstelenebb, leggagyibb, legszarabb jelzőire simán esélyes 2014-es kampány eseményeiről, újabb fél óra lesz megguglizni ki a halál az a Simon akárki. Bevallom, nekem eddig, ha megkérdezték volna, ki is az MSZP elnökhelyettese, simán bebuktam volna a Bingóban, és amikor közlik, hogy Simon Gábor, lazán röhögök, hogy ezt amúgy se tudtam volna.

Simon Gábor tehát a maga kis összelopott 240 misijével a Nagy Baloldali Összeesküvésben nem nagyobb játékos, mint anno volt Kiss Elemér, aki valószínűleg boldogan éldegél azóta is a szintén nemkevés lével, amit a lemondását okozó állami megrendelésekből síbolt el. Simon Gábor is max. anyázik egyet, és elmegy kiheverni a fáradalmait Bermudán. A Simon-botrány tehát arra jó csupán, hogy Mesterházy pozícióit az újonnan összehozott Gyurcsány-koalíción belül tovább gyengítse, Feriét meg tovább erősítse. Attesz hátországa tovább gyengül, Gordon csupán csak annyit jelezhet, hogy neki ehhez nincs köze, ami szintén Atteszt gyengíti, hisz jelzi, miszerint összefogás nincs, csak papíron, és aki tulajdonképpen az egész ügyből nyer, a Fideszen kívül nem más, mint Feri, aki abban a pillanatban, ahogy betette a lábát ebbe a baloldali buliba, kisajátította a hangot és ő dídzsézik.
Nem kizárt, hogy nem annyira Simonné Exdrága a valódi szivárogtató, hanem a 2018-as miniszterelnökségre ácsingózó Gyurcsány Ferenc. Jobb lesz vigyázni!

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük