Üss már meg lécci, te köcsög fideszes!


Saul Alinskyból dolgozunk, meg Popovicból. Benne van leírva, hogy azt kell tenned, amit a nagy tudóselmék megjósoltak és kikövetkeztettek. Nem tehetsz mást, ezért addig fogunk próbálkozni, amíg nem adod meg végre magadat. Mi kitartunk a végsőkig! Tulajdonképpen semmi másból nem áll a tehetségünk, mint az örökös kitartásból és ugyanannak a sikertelen dolognak a sikerességig való ismétléséből. Elmagyarázzuk.

Meccsed van? Kimegyek, baszd meg! Igen, ezzel a fejjel! És jóhogy a VIP-páholyban van a helyem, mert egy olyan csodálatos és pótolhatatlan kis lény, mint ÉN, nincs még a világon.

Viszek sorosos könyvet is. Azt fogom olvasgatni, mialatt a hülye focistáid a pályán szaladgálnak a bőrgolyó után. Jó muri lesz, mi? Hátha megütsz végre. Én csak ezért élek és ezért létezem, hogy a rohadt fajtád végre megüssön egyszer, és én is áldozat lehessek, ahogy a Nagykönyvben meg van írva.

ÜSS MÁR MEG!!!

Mi ez a búbánat? Hú, látom, nagyon elérzékenyültél, Akkor én látványosan ülve maradok. Ha olyan igazi férfi lennék, mint amilyen te vagy, még a lábamat is feltenném meg szotyihéjat is köpnék rád, de így csak félve és csendben itt üldögélek, hátha feltűnik végre neked. Így se? Na, akkor majd jól megírom, hogy ülve maradtam!

Végre egy kis siker! Na, most meglovagolom a hullámot, akarom mondani, sütkérezek kicsit a rám irányuló napfényben. A mi fajtánk úgyse tud máshogy felmelegedni. Ugye, milyen szép vagyok? Most jól felháborodok akkor a nyilvánvalóra. „Magamat kiplakátolom, ha kell, de hogy más töltse fel, azt nem tűröm el!” Hú, de híres vagyok! A világ összes hidegvérűje tudja már, hogy atrocitás ért! Olyan boldog, és büszke vagyok most magamra! <3 Már az okinawai Szabó Ervinben is elő lehet jegyezni a fejemre, alig bírják a rendeléseket, pedig nagyon fejlett a kartotékrendszerük.

Ez mi? Ünnepség? Kurva jó! Odamegyek, ahol ünnepelsz, te féreg! Favágós kockásingben meg tornacipőben a KURVA ANYÁDAT MÁR! Amíg vársz a sorra, odamegyek megint a pofádba. Kis kamerám forog majd. Bekérdezek, hogy hogyan merészeled ezt!

Csak üss már egyszer vissza lécci!

Emlékezz vissza, tavaly mennyire akartam ezt! Bár 30 éve törpézünk téged, mégis sokkal kisebb, gyenge nőként odaálltam 10 centire az arcodba, és esdeklően kértem, hogy tegyél már végre valamit velem! Befásliztam a farmeromat is, csak hogy jobban fájjon.

Itt a táblám, felmutatom! Én leszek a Parlament új táblás Józsi bácsija, csak az áldozatod lehessek végre! Lófasz, geci, szar, geci, szar, lószar, lógeci. Mit írjak még rá, hogy végre megtedd? Elvetted a táblámat, hé! Máris áldozat vagyok! Kurva jó! Nagyon jólérzem most magam. Úgy kell kémiailag lenyugtatni, nehogy túlságosan felizguljak. A sikeren felbuzdulva következő alkalommal behozom az egész lovat! Addig is körberöpködlek tégedet a kis moszkitómmal, ami, ha fideszes polgármester megy vele kurvázni az Adriára, akkor elképesztő cinikus luxuscikk, de az én kezem alatt hirtelen a rendszer elleni lázadás szimbóleumává változik.

Ja, és nekünk is van ám ilyen SA-s vonalunk. Megirigyeltük és lemásoltuk. Látod azt a gumióvszert? Na, most kivételesen másra fogja használni a kis kurátor. Különleges folyadékkal tölti meg, és nekidobja a palotádnak, te rohadék! Nem tudott addig eldobni? Hát erre nem gondoltunk. De a rendőr is jó, ugye meghurculod nekünk a kedvedért? Hozom a csaját is. Kiírja facebookon, hogy Szent István azzal verte meg törölte, amit most kegytárgyként imádsz, jó? Erre már csak teszel a kedvünkért vele valamit! Ahogy ismerem, még élvezné is.

Imádja, ha te vagy a férfi, csak csináld már végre!

Úgyis közeleg Trianon 100! Megyek, megünneplem a kedvenc kisantant utódállamaimmal közösen. Szukcsesz, Do Toho! Látod, milyen elegáns gesztusokat teszek nekik? Utólag majd átállok, ha mégis szar lesz az eredményük. Ezt tőlük tanultam ám, bizony! Nem jössz te is közösen ünnepelni? Na, majd mindjárt bedobja ezt a remek kis ötletet a közösbe valamelyik olyan arcunk, akit már tuti megütnél ezért! Kimondatom a négeremmel. Magam vásároltam. Őt már csak rasszista jelzőkkel illeted a kedvemért, ugye? Te büdös szarmagyar! Niggerezd már le, kérlek! Jövő héten kimondja, hogy a Tiszáig Románia. Engedelmes szolga. Bármit kimond, amit parancsolok neki, próbáljuk csak ki!

Látod azt a jobbikost? Akinek nem szabad kimondani az igazi nevét, és olyan meredten néz, mint az a másik jobbikos. Na, azon rengeteget dolgoztunk. Megbabonáztuk feketemágiával a Szalonban. Bármit megcsinál nekünk. Beültetem a székedbe. Jobb most? Rángasd ki végre! Mit találjunk még ki? Őt is ezért hoztuk létre!


  Kurtz ezredes

7 hozzászólás

  1. Mennyivel nagyobb értéket képviselne ez a cikk, ha ezeket csak kitaláltad volna poénból és nem ennek tapsikolna a liberálfasiszta propagandán nevelt fél Budapest meg a sok hülyegyerek vidéken.

  2. Milyen ötlet gazdag, most már tudom miért olvassák a trollok.

  3. Bizony ugy, nekunk meg a zsid.bol is a legalja jutott!

  4. R. Tóth Margó

    Könnyekig meghatódtam ettől az andalítóan szép szövegtől. Gyönyörködve olvasom újra és újra, nem tudok betelni vele. Aki ilyen mélyen hisz az emberi szeretetben, annak aranyhímzés van a lelkén!

  5. Boglay Etelka

    Nagyon tetszik a recept. Bár én több koriandert, balzsamecetet és lestyánt tettem volna az alaplébe!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük