Újmúlt 2000 Kft – Vágymúlt-2018 csomagunk!


A bukás napja! Nemsokára eljövend az a pillanat, amelyre négy éve vártunk. Esztergom, Veszprém 1, Hódmezővásárhely! Megannyi apró jele a bűnös fideSS megállíthatatlan erodálódásának. Az egész gépezet recseg-ropog, és néhány órácska múlva menthetetlenül összeomlik majd!

Tudományos Tudóskobak – szürkeállomány termékcsomag

A Fidesznek immár csak végórái vannak hátra. Önnek saját intézete/tanszéke/tudományos folyóirata van ebből a célból, amely hosszú tudományos munkaórák árán megfellebbezhetetlenül felmérte, kiszámolta és most a világ elé tárja, hogy Orbán kormányzásának a mai nappal lényegében lőttek.

Sőt, Ön lő!

Ön, meg a többi tudóskolléga, a méltányos iránytűként beállított Republik Intézetből. Önök együtt sokkal okosabbak, mint Németh Szilárd, ezért csakis Önök győzhetnek, akik el sem indulnak a választáson, csak pártatlan szakmai igényességgel kívülről megmérik azt, és csalhatatlanul megmondják belőle, ki fog nyerni.

Van ugyebár a bűvös 70%, amely fölött a legszélsőjobboldalibb náci pártnak reszeltek, mert így volt ez a varázslatos 2002-es évben, ezért tehát természettudományos törvényt alkotunk rá. Aztán ott vannak még a Fidesz érdekei szerint meggerrymanderingelt új választási körzetek, ahol tudományos tényként hangoztatta minden önhöz hasonló nagyon okos pulóveres négy évig, hogy képtelenség nyernie az ellenzéknek, de most hirtelen mégis Önök lettek többen valamiért.

Becses véleményét, amely lényegében tudományos tény, most a legdíjazottabb szakmai sajtóműhelyeink kürtölik világgá, sőt, akár még Olgához is bemehet várni az eredményeket! Hívjon most, és legyen részese már akár ma este a Fidesz 2018-as bukásának!

Ajándék kardigánt biztosítunk, a készlet erejéig!

***

Független-pártatlan civil tájékoztatás – minőségi sajtó termékcsomag

Ön most kizárólag csak nálunk részesülhet a legszakmaibb vélemények tényszerű tálalásának érzéséből. Az ön által főszerkesztett mélyszakmai, civil portál révén a legpontosabb előrejelzéseket, információkat, egyszóval tájékoztatást juttathat el a buta magyar néphez, amely ezen az estén mégis józan, bölcs és megfontolt polgárok összességévé változik majd.

A minőségi újságírásért oknyomozó civil Gömbölyű Soma díjas CIA által információellátott oldalunk segítségével most Önnek is átélhető lesz az az érzés, amelyet egy valódi demokrácia igazi sajtómunkatársai érezhetnek olyankor, amikor hasonlóan euforikus pillanatban megírják, hogy az okos brit választópolgár sosem szavazná meg a brexitet, esetleg már eldőlt, hogy Hillary lesz az első női elnök. Nem beszélve azokról a varázslatos percekről, amikor Szíjjártó Péter Külgazdasági- És Külügyminiszter Úr a vendég a világhíres stúdióban!

A közmédiás propagandanyaloncokkal ellentétben Ön dehogyis vágyait, projekcióit, vagy pártszimpátiáját kürtöli világgá!

Dehogyis próbál vacilláló szavazópolgárokat manipulálni. Pusztán civilként örvendezik egy tudományos tény felett: A Fidesz 2018 április 8-ájának estéjén végleg megbukott már április 8-ának délutánján. Hiszen a független MSZP-s tudomány sosem téved, a civilen szakmai sajtó pedig sohasem terjeszt álhíreket!

Ehhez a termékcsomaghoz kedvezményes vacsora jár kedvenc liberális portáljának jófejeskedő hipszter újságíróival, hiszen az alapdíjnak számító 50 ezer forint helyett nálunk már 30 ezer forint befizetésével is eheti velük közösen a város legjobb hamburgerét!


  Kurtz ezredes

10 hozzászólás

  1. Hm… Jó humor. Sose röhögtem olyan jókat, mit a legutóbbi kétharmad utáni pár hétben, látva a pofára esett ballibek megnnyúlt arcát. Még az ATV-t is nézni kezdtem… Remek szórakozás volt, évekre feldobta a hangulatomat. Kíváncsi vagyok, hogy Fidesz négyötödnél vagy öthatodnál isszák meg ballibék a Gramoxont…

  2. “És el ne kezdjen itt nekem senki mesélni a “csendes többségről”, pro- vagy kontra a forradalmi erőkhöz képest. A
    többségnek, kisebbségnek, bármilyen csoportnak onnantól van politikai szava, hogy szavaz, tüntet, fegyvert ragadva harcol, az aktuális politikai helyzetnek megfelelően. Aki erre nem képes, annak kuss a neve, és nem kell vágyait és nyűgeit figyelembe venni a politikai rendezésnél.”

  3. Már megint “nyomul a többség”?

  4. Ennek a gerinctelen Tölgyessynek a képe elrontotta a mai napra a kedvemet.Állandóan okoskodó tojásfej elfogadta a Fidesz képviselőséget,majd utána ezerrel beszállt a gyalázkodásba,mint “tudós”,amint vége lett az ingyen pénznek.Az ilyen pondró a levegőt sem érdemli meg,amit beszív.Ha elfogyna a kinyúlt ,koszos kardigán ,segítek a beszerzésben !

  5. Ne bántsd már a szerencsétleneket, hát nincs elég bajuk?

  6. Azért Tusványoson ígért “2018 őszét” mégis kitartóan várom.

  7. Te beszélsz itt “cenzúráról”, senkiházi…

  8. rakos ferenc

    Az ujságiró ir az olvasó olvas,(homo sapiens)Tud szelektálni !!nézőpont változhat ,a fiatal ,naiv befolyásolható..18 évesen dönti el hogy fiu v.lány???

  9. POROSZLAI RÓBERT

    hátja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük