Uj Péter is Gordon zsoldjába állt



Javában tart az új ballib portál bevezetőkampánya: a mindenfelé szétspricceltexindexesek Uj Pétert ünneplik, mert előjött barlangjából, és kipihentebb mint Kiss Péter szakszervezeti mozgalmi fénykorában. (ITT meg ITT is nyalnak, meg ITT is bontják a pezsgőt.) 
Ismerős, kényszeredetten jópofa találgatással játsszák fel Uj új portál-kezdeményezését: írnak róla viccesen és promózva, valami itt nagyon készül, és biztosan hatalmasat durran, ez a Péter érti a szakmát, az ujjai a web artériáját tapogatják már évtizedek óta. Megy az indexről korábban jól ismert vicceskedés, ez az Uj már nem az az új, ez a portál valami más lesz.
A szebb napokat is megélt és mára gyakorlatilag (igaz ügyes körítéssel ellátott) kampánybrosúrákat közlő index.hu osztódással szaporodik,úgy tűnik, a baloldali térfél osztódása a portáljaikon is végigszalad: egy párt, egy portál, lassan nem lesz olyan HaHá-s jogállamkövetelő bohóc, aki mögött ne sorakozna fel egy CNN-méretű szerkesztőségi hadtest, hogy tudósítson a könyörtelen fasiszták és a tiszta szemű civilek összecsapásáról.
Uj Péter is beállt ebbe a sorba, a hosszú szendergés után magához vonzotta az index.hu keretlegényeit, hogy együtt újabb felületen szolgálják ki Bajnai Gordon országmentő nagy terveit. Ezt a csapatot ismerve ne legyenek tévképzeteink: a teljes politikai elit le lesz hülyézve, ostoba itt mindenki, aki a közéletben ténfereg, vérciki ez a bagázs, Szekeres Imre meg főleg, na de ez a Semjén Zsolt, hát ez mindennek a legalaja, ez a jobboldal komcsibb a komcsiknál.
Jöjjön hát a Gordon, a szakember! Kéztördelve várjuk, a ballib kormányzás alatt kistafírungolt Tóta W. Árpád mikor igazol vissza a Nagy Csapatba, hogy Uj és ő 2014 után együtt építsék fel Bajnai országát.

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük