Úgyse lesz akkora szerencsénk, hogy időben kitegyenek bennünket az EU-ból


Az elmúlt 13 évben realista, de nem lelkes EU-pártiból lelkes EU-ellenessé váltam. Mentségemre csak az szól a korábbi álláspontom tekintetében, hogy egészen a kétezres évek közepéig nem találkoztam olyan ostoba, agresszív, fennhéjázó, destruktív politikusokkal, mint az EU vezetői. Ezt a rendszerváltás előtti és utáni politikai elit ismeretében mondom, még a magyar hülye is jobb minőséget képvisel, mint a nyugati hülye, azaz mint „Európa” liberális politikusai.

Az EU egy csődtömeg és valószínűleg több kárt okoz nekünk, mint hasznot.

A Times szellőztette meg, ha nem fogadunk be százezres nagyságú mohamedán tömeget, akkor kitesznek bennünket az EU-ból. Ez év szeptemberében akarják a magyar és a lengyel kormányt megzsarolni ezzel.

A forgatókönyv hihető, akármelyik alkalmatlan hülye nyer Németországban, a francia választások eredményétől függetlenül, meg kell próbálnia elpusztítani a kelet-európai nemzetek ellenálló kormányait, aztán magukat a nemzeteket is, hogy a nagy liberális gondolat kiteljesedhessen.

Európa teljes etnikai arculatának megváltoztatása olyan projekt, amely csak a legnagyobb összeesküvés-elméletek keretén belül elemezhető. Szerintem sokkal valószínűbb azonban az, hogy a teljesen belterjes, a napi valóságtól teljesen elszakadt európai liberális politikai elitnek an block elment az esze.

Ez nem költői túlzás, mindenki nyugodtan tekinthető elmebetegnek, ha egy random ideológiát mindenfajta rugalmasság nélkül rá akar erőltetni a valóságra.

Elmebetegek a vallási szélsőségesek, legyenek keresztények vagy mohamedánok, elmebetegek a kommunisták és a nácik, akik mindent készek voltak szétverni maguk körül, hogy a tan érvényesülhessen. A harmincas években ez már lejátszódott egyszer a nácizmussal, akkor minden normális ember tudta, hogy a németek meg fognak őrülni. Mint ahogy minden normális ember felfogta azt is, hogy a kommunizmus hová fog vezetni, elég volt megtekinteni közelről néhány akcionista bolsevistát, akik a Tanácsköztársaság nevű rendezvényt levezényelték és öldököltek a közjó állítólagos érdekében.

Bízom benne, hogy Kelet-Európában van még elég olyan ember, akinek az ösztönei megsúgják, a pusztulásba visz az az ideológia, amely megígéri a báránynak, hogy a farkas nem lesz éhes.

Egészen megdöbbentő, de a nagy európai egyesülés éppen abba az irányba vezet, hogy a németek és a segédcsapataik (franciák, olaszok, spanyolok, belgák, hollandok, meg a skandinávok) azzal, hogy megpróbálják teljesen egyértelműen gyarmatosítani Közép-Európát, a gazdasági kizsákmányolás mellett már ideológiai és etnikai értelemben is, újra keletre nyomják az egykori szovjet blokk nemzeteit.

Oroszellenes hisztériájuk ezt a folyamatot próbálja ellensúlyozni.

Nincsenek illúzióim, Putyin pont olyan, mint bármelyik Orosz cár, birodalmat akar és épít. Viszont jól láthatóan realista, lehet, hogy ő sem egy kedves ember, de nem önpusztító, mint a szerencsétlen nyugati népek elkorcsosult vezetői, akiknek nem hogy a nemzetük nem jelent semmit, de saját rövid távú jövőjüket sem képesek megérteni.

Tragikus, de minden igaz volt, amit a kommunisták mondtak a hanyatló nyugatról. Cserébe a nyugat propagandájából is igaz volt, amit a csúnya kommunistákról mondtak. De Oroszország, úgy tűnik, még létezik és létezni akar, míg a nyugatnak már, legalábbis Európa nyugati felének, már csak néhány éve van hátra.

A történelem nagy igazsága, hogy az a tiéd, amit meg tudsz és meg akarsz védeni.

És az akarat néha többet ér, mint a képesség. A nyugatiak már nem is tudják és akarják megvédeni magukat, ezért tesznek úgy, mintha gyorsuló agóniájuk a szándékaik szerint való volna. Közép-Európa népei még nem adták fel, a társadalmaikban még relatív többségben vannak azok, akik a saját országukban, a saját nemzetükben, kultúrájukban, vallásukban, saját természetes nemükben és családban akarnak élni, illetve gyermekeket akarnak a világra hozni és nevelni.

Ma egy olyan ideológiával vagyunk kénytelenek élet-halál harcot vívni, amelyik mindezeket egyszerre akarja elvenni tőlünk. Az mindegy, hogy a liberalizmus ideológia vagy pszichiátriai tünet, esetleg egy nagy összeesküvést megvalósító propaganda eszköz. Veszélyesebb, mint a kommunizmus és a nácizmus együttvéve, mert az ember minden alapvető biológiai és kulturális attribútumát megtagadja.

Egyszerűen el akarja tüntetni az európai civilizációt.

Fel kell ismernünk, hogy mikor van vége a békeéveknek, mikor kell megvédenünk vagy újra alkotnunk a világunkat. Nyilván nem lesz kellemes, hogy újra huszadik század legkeményebb éveiben találjuk magunkat, de túlélni azok fogják, akik megőrzik emberi identitásukat és hajlandóak megvédeni a hazájukat.

Lehet, hogy az EU még néhány rövid évig valamivel nagyobb jólétet jelent, mintha kívül lennénk. De ezért sokkal nagyobb árat kér, mint gondolnánk, minden jövőnket és a gyermekeink jövőjét is oda kellene adnunk ezért a néhány évért.

Persze nem akarnak ők minket kitenni igazából, hiszen van még mit elrabolni tőlünk.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

17 hozzászólás

  1. Az iszlám Oroszországot is fenyegeti. A muszlimokat az európaiaknak nem elfogadni kell, hanem elkergetni.

  2. De azt várjuk, hogy már kitegyenek bennünket, nem kell már a pénzük. Nyugodtabbak lennénk ha nem tartoznánk ehez az EU. sóhivatalhoz. Reméljük, hogy az agolok után más országok is kilépnek.

    • Gáspár Anett

      Az ő pénzük nekünk? Egy nagy lógyurcsányt, mama! Azt!
      Az volt a feltétele az EU-hoz csatlakozásnak, hogy kifoszthassanak minket.
      Befizetők vagyunk, viszik innen a mai napig amit csak tudnak.
      Amit pályázati úton fizetnek, a JÁR. Ráadásul igényt tartanak arra, hogy elsőbbsége legyen
      a cégeiknek az itthoni beruházásokban. Tehát vissza is viszik, amit az EU-tól megkapunk.

  3. Gáspár Anett

    Jobban kellünk nekik, mint ők nekünk! Sajnos.

  4. Gáspár Anett

    ” hogy egészen a kétezres évek közepéig nem találkoztam olyan ostoba, agresszív, fennhéjázó, destruktív politikusokkal, mint az EU vezetői.”

    Mert nem ismerted a pék Buci Gyurit, az írógépszerelő Kádár Jánost, a tahó, két elemis vezérigazgatókat,
    az egész proli förtelmet.
    Moist az EU-ból is azok köszönnek vissza.

    • Paranoid Android

      Szerintem a szelídült kommunisták 1965 után nem voltak ennyire undorítóak, mint ezek.
      De ez nem dícséret persze.:9

  5. De hogyan kerültek oda? Honnan jöttek, hogyan szocializálódtak, kik választották ki őket ezekre a hatalmi tisztségekre? Nem mi, minket nem is kérdeztek. Itt vetődik fel az az egyszerű kérdés, hogy a hatalom megtartása érdekében mi a fontosabb, a rátermettség, a szakmai tudás, vagy egy ideológiához való megbízhazó ragaszkodás. Ha az utóbbi, és ennek jelei itthon is mutatkoznak, a hatalom tágra nyitja a kaput a kontraszelekció előtt, azután meg csodálkozik, hogy megásta saját sírját.

  6. Tehát többek között Paranoid Android miatt szívunk most. Értem.

    • Paranoid Android

      Nem kellene engem belekeverni a saját posztomba!:))))

      • Legközelebb kétszer is meggondolod, mielőtt nyilvánosság előtt káming áut-olsz. -_-

        • Vektorter
          Kérlek csak egy kérdésre válaszolj nekem.
          Magadtól vagy ilyen hülye vagy éjjelente az ágyadnál ülve anyádék biztatnak rá? 😀

          • Paranoid Android

            Uraim!
            Ugyanabban a lövészárokban fognak helyet foglalni.
            Próbáljanak meg kedvesnek lenni egymáshoz.:)))))

        • Pedig már kezdtem elhinni, hogy nem bennem van a hiba. Még szerencse, hogy van, aki jogos kritikát ilyen tapintatosan, pusztán jó szándék és értelem által vezérelve hozza tudomásomra.
          Köszönöm, Ati! Te vagy a legjobb! Kérlek, ne maradj néma, ha többi kommentemben is hasonlóan aggasztó jellemhibát vélsz felfedezni, ígérem, igyekezni fogok, megváltozok.

  7. Péter Pál

    Paranoid Android egyáltalán nem is paranoid !
    Abszolút tisztán látja a helyzetet.
    Nyugat Európa, a híres Nyugat, ami után oly epekedve vágytunk évtizedeken keresztül, tökéletesen leépült szellemileg és erkölcsileg. Ezt teszi a hedonista, önző és élvhajhász életeszme.
    Nincs mi és nemzet, hanem csak én és a megfoghatatlan szabadság beteges eszméje.
    Őszintén remélem, hogy Európa jobbik fele, azaz kelet-Közép Európa van még annyira erős, hogy túléli ezt az elmebajt !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük