Tudományos tények, amelyekre a progresszív-liberális világnézet a focivébé alatt jött rá


A politikai uborkaszezon alatt szerencsére volt egy minden liberálist megmozgató labdarúgó-világbajnokságunk, ahol a filozófus-szociológus esztéták is labdába rúgtak végre. Dühös publicisztikáikkal, elmés-olgás kirohanásaikkal, pikírt facebook-pamfletjeikkel végre felnyitották a szemünk, és nemritkán hangosan rájöttek arra, aminek kimondásáért néhány éve még bárkit felakasztattak volna, aki nem ők.

Az egyszínű, egykultúrájú ország gyenge, ahogy arról már Szent István is megintette a Fideszt és a horvát válogatottat. Josip Broz Tito marsall vagy Nikola Tesla magyarságát se vonja nekem senki kétségbe, ők pont ugyanúgy született magyarok, mint ahogy ezek a kedves csokisrácok is született franciák. Ott születtek, tehát azok, Franciaországnál talán már csak a köztársasághoz és a laicitás eszméjéhez kötődnek jobban.

Ez tehát a multikulturalizmus igazi győzelme volt!

Ízig-vérig francia kölkökkel győztek, afféle modern Gavroche-okkal, akik bátran lecsapnák most is a rohadt fehér katolikus király fejét, ha tehetnék.

A bunkó magyar rasszisták majmozták őket, pedig csak a saját sikertelenségük fáj, amikor meglátják ezt a fantasztikusan színes kavalkádot, ahol algériai keveredik kamerunival, és mégis német neve van! Ha nem lenne 0rbán meg a kerítése, talán már a magyar címeres mezt is ilyen csodálatos fekete srácokkal tölthetnénk fel, az se kizárt, hogy még melegek is lennének a kedvünkért! Mert ezek egytől egyig született tehetségek, Pintér Attila keze alatt is világbajnokok lettek volna, Pogba úgy tolódott volna együtt Griesmannal, hogy a Dárdai Pali is állva tapsol nekik.

A horvát válogatott olyan csodálatos volt, hogy bár a döntőt nem, de a szívünket örökké megnyerték! Íme egy szomszédos kis ország, amelyik mindenben sikeresebb nálunk, mert nincsen a 0rbán meg kivándorlás.

Hogy tudtak küzdeni! Egytől-egyig született horvátok, nem úgy, mint Otigba meg Vinicius!

És a horvát nép nem stadionokat épít, hanem kiváló oktatókorházaiból árasztja el a nyugati világot piacképes foDballistákkal, a korrupciót pedig hírből sem ismerik. Ugyanúgy nincs rá szavuk, mint azokra a dolgokra, amikre a világ akkor talált szavakat, amikor az ő létezésük még búvópatakként, titokban csordogált a szlovétokkal és az ukránokkal együtt.

A díjátadón látszott igazán, mennyire el vagyunk maradva, mert az elnökasszony, meg az a horvát nő is milyen szépen örült a saját csapatának. Nem szotyiztak meg nem voltak bajszos szarok. Ennyiből is látszik, hány öles lépéssel járnak már ezek is előttünk a civilizációban.

Csak meg tudnánk már végre valahogy buktatni 0rbánt, tegnap is ez jutott eszembe, miközben az éremátadót néztem!

Bár a multikulti, mint említettük, él és virul, azért Özil és Gündögan most már nem is igazi németek, hanem mégis törökök, mert odaálltak a nép által megválasztott török önkényúr mellé, amikor fényképezték őket. Ezzel elérték, hogy Khedira se lett német, hanem inkább tunéz.

Magára valamit is adó, műértő rajongó továbbra is csak a minőségi focit szereti majd ezután is. Tehát Messit meg a többi barcelónás spanyolt, és/vagy esetleg Cristiano Ronaldót, a Real Juventus sztárját.

Ők sokkal szebb focit játszanak, mint az angolok, hiába estek ki egy-két körrel hamarabb.

Mondjuk ki együtt, hogy a Magyar Foci hál istennek végre ismét visszakerült oda, ahová való. Két éve nagyon megijedtünk, amikor fasiszták lobogtatták a magyar zászlót a körúton, de most szerencsére ismét van mit ócsárolnunk. Persze anno mi voltunk a legnagyobb magyardrukkerek – lélekben ott tapsoltunk két éve a Carpathian Brigade zászlaja mögött fekete pólóban – csak végre jó lenne tudatosítani mindenkiben, hogy a magyar foci 0rbán miatt szar, ahogy anno 0rbán ellenére volt sikeres!

Kultúrember nem is néz foDballt!

Az az igazi alja tetves prolik szórakozása, akiket a Kultúrember állítólag fel akar emelni, akár a saját kiirtásuk árán is. Ezért megveti és lenézni ezt a nevetséges szaladgálást a bőrgolyó után, sőt, úgy általában is megvet mindent, amitől egy nem magafajta embernek szebb és erősebb teste lesz. Inkább robotokat épít a Marsra, ami egy nagyon is létező bolygó, higgyük el! Még a focivébé alatt is folyamatosan bizonygatnia kell létezését, mert így kívánja vallása, a Szent Tudomány.


  Kurtz ezredes

4 hozzászólás

  1. Medvefütty

    Szerencse, hogy a mindig naprakész Bayer doki megfejtette, hogy a német válogatott azért vesztett, mert “nincs mögöttük se haza, se nemzet”. Ezek után adós marad a válasszal, hogy akkor a nagyon sokszínű francia válogatott miért nyert…

    • Mindenki tudja a választ: S O R O S…

    • Fekete Gyula, Véreim, magyar kannibálok 1992 “Voltaképp elkezdődött Európa leváltása.
      Az utcaseprő motorosnak, a pöcegödör-szippantó tartálykocsijának, az esztergagépnek, de még az automata gépsornak is mindegy, kezelője milyen nyelven szidja a politikát, milyen nyelven szólítja otthon a feleségét. A hatalmas ipari kapacitás a megüresedett munkahelyekre onnan szippantja be a hiányzó munkaerőt, ahol legközelebb éri, immár Afrikából, Ázsiából is.” A saját közösségként való létezését értéktelenségnek tartó, ezáltal az adott népet önkiirtással eltüntető civilizált, racionalista, a pénzre, mint egyetlen értékmérőre tekintő embert értelemszerűen az se érdekli, hogy ki rúgja a gólokat. Az ilyen ember tapsol a saját közösségi létezésének egyértelmű jeleinek is.

  2. A fodbalnak semi köze a multikultihoz. Az nyer aki több golt rug. A feketép pedig nem érttenek ehöz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük