Toronyház-jelentés


Alkoholista luxemburgiak és kócos németalföldi férfinők sokat hivatkoznak azokra az úgynevezett európai értékekre, amik úgy tartják egyben a kontinenst, mint Velencét a víz, vagy hétvégi házat a külső hőmérséklet. Ugyan közelebbről sosem fejtették ki, mik ezek, a második cikkben is csak olyan gumifogalmakkal dobálóznak, mint emberi méltóság, szabadság, pluralizmus, tolerancia, igazságosság és egyéb, mindennemű tartalmat nélkülöző jelszavak. Megint ránk hárul a feladat, hogy definiáljuk ezeket az értékeket, egyúttal utat mutassunk a hófehér nagymagyar férfiaknak, hogyan lehetnének jobb európaiak.

Szekularizáció és semleges állam

Szekuláris állam, érdek- és ideológia-semleges kormányzat. Szakértői végrehajtó hatalmat most és mindörökké, ami ugye természeténél fogva liberális, nem is lehet másképp. A legjobb az lenne, ha a magyar kormány tagjai heti rendszerességgel konzultálnának Brüsszellel, ahogy korábban Moszkvához is bármikor fordulhattunk tanácsért, illetve az általános szavazati jogot úgy kell értelmezni, hogy a 62 ezer SZDSZ szavazó elég legyen a többséghez.

Kisebbségi jogok

Két fajta kisebbséget különböztetünk meg. Vannak a nemzeti kisebbségek és az életmódbeli deviancia-csoportok. A nemzeti kisebbségekkel nem szabad foglalkozni, mert azok idegesítőek, ráadásul létezésük kifejezetten szembe megy a nyílt társadalom elvárásaival, azaz a kultúra, nyelv és identitás nélküli köcsöggyűjteménnyel. Ezért az életmódbeli deviancia-csoportokra vagyunk kénytelenek koncentrálni. A kőbányai orálfantom egy intő jel volt arra nézve, hogy Magyarországon elnyomják, mondhatni, fantomizálják a szexuális kisebbségeket. Ráadásul amíg például Németországban minden 10. polgár tartozik valamelyik szexuális deviancia-csoporthoz, addig ez nálunk szinte a nullához közelít. Egyszerűen nem népszerűsítjük eleget állami forintokból a különböző szexuális devianciákat, és ezzel alapvetően megsértjük az európai értékeket. Több buzipropagandát!

Színes, vidám afrikaiak

Ugyan a nemzeti kisebbségeket nem szeretjük Európában (kivételt képeznek azok, akik önfeladás-megalkuvás-génjeik parancsára idejében a béke vallásának hívévé szegődtek), ezért az etnikai kisebbségekért vagyunk kénytelenek aggódni. Hogy az Európa Unió eme keleti szegletében alig-alig vannak négerek, az egyszerűen elfogadhatatlan. Nem tudunk példának okáért néger bemondókat foglalkoztatni, mivel egyszerűen nem állnak rendelkezésünkre elegendő számban olyan négerek, akik képesek a tagolt beszédre. Azt a keveset, akit hajlandóak voltunk befogadni, őket is beszorítottunk a Népszínház utca pár háztömbjébe, sehol máshol nem tudunk például a földön ülve cserebogarakat és egyéb afrikai kulináris élvezeteket fogyasztani. Azonnal neki kell hát kezdeni négereket komoly mennyiségben importálni, akár arab törzsekkel is megállapodhatunk, ők képesek mélyen behatolni Afrikába eme nemes árucikkért.

Vallásszabadság

Nálunk, Európa eme szomorú részén szinte senki nem gyakorolja a béke vallását abban a formában, hogy autóval járókelők közé hajt, vagy nekiáll késelgetni a buszpályaudvaron, és ezzel tulajdonképpen évszázados lemaradásunkat betonozzuk csak be. Az a kevés mohamedán, aki hajlandó köztünk élni, ijesztően normális. Vannak köztük idegenből jöttek és vannak, akik felnőttként tértek be, de tudnak magyarul, nem hoznak létre gettókat és annyira hétköznapi életet élnek, hogy még a nácizmust Hitler előtt feltaláló magyarokat sem zavarja. Nem tehetünk másképpen, minthogy szalafista arabokat is importálunk a sivatag homokjából a négerek mintájára, majd egy olyan városrészbe telepítjük őket, ahol eddig sem volt tökéletes a közbiztonság, valamint jobbára szegényebb emberek élnek. Aztán reménykedünk, hogy radikalizálódnak, ha ez mégse történne meg, akkor szalafista imámokat, prédikátorokat és terrorista toborzókat kérünk Arábiából.

Tolerancia

Tolerancia a toleranciával szemben, intolerancia az intoleranciával szemben. Ez azt jelenti, hogy a Facebook cenzori hivatalának belső iránymutatására és dokumentumaira kell cserélni az Alaptörvényt, hogy végre megálljt tudjunk parancsolni a barna veszedelemnek

A tudományos kutatás szabadsága és a CEU

A rohadék fideszkormány nem kompromisszumkész az ügyben, hogy ne szüntesse meg az amúgy törvény előtti egyenlőségben hívő szuperegyetem 25 éves előjogait. A minden más magyarországi egyetemre vonatkozó működési szabályokat oly mértékben lehetetlen teljesíteni, hogy múlt év áprilisától decemberéig tartott a CEU-nak az a sziszifuszi munka, melynek során mégis sikerült teljesíteniük, így szabadon működhetnek. A köcsög Orbánnak azonban vissza kéne csinálnia mindent, hogy szabadon működhessenek, és akkor végre a libsicsicska néppártiak is rá szavaznának. Ja, és a nagyon okos májfoltos tudós is megmondta már, hogy ha a gyerekünk 40 gombóc csokifagyit akar, akkor nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy ezt rezzenéstelen arccal kifizetjük neki, hiszen a szabadságát korlátoznánk minden más megoldással. Többek közt ezért is nagyon fontos, hogy az MTA izlandi leszbikus bálnák kutatására költhesse a magyar kormány által folyósított összeget.

Civil szervezetek

A civil szervezeteknek az a feladatuk, hogy társadalmasítsák a kormányzást, tehát mégis inkább a 62 ezer SZDSZ szavazó véleménye számítson minden kérdésben a hófehér nagymagyarok helyett. A kormány ne csak békén hagyja ezeket, hanem vegye át a finanszírozását Soros Gyurka bácsitól, neki most van elég baja az Egyesült Államokban. A nemzetközi civil szervezetek vezetői pedig egyfajta felsőházként működhetnének, és akkor meg tudnák akadályozni az olyan túlkapásokat, mint mikor a parlamenti többség törvénykezni merészel.


  Nyilvánvaló Kapitány

8 hozzászólás

  1. “Szekuláris állam, érdek- és ideológia-semleges kormányzat”- kár lenne itt abbahagyni!
    + Biológiailag semleges férfiak+bajszos amazonok +kettővel több kromoszómájú gyerekek,hogy később választhassanak nemet!
    Mert ugye fiúnak vagy lánynak születni már unalmas manapság!

  2. Zseniális írás!

  3. Az európai ballib elmebaj plusz sötétzöld aberráció teljesen kifordult önmagából és elindult az EU szétverésének utján! Ez a kócos,nőnek kinéző valaki a többi nem túl bizalomgerjesztő, sőt ijesztő kinézésü szektataggal megszavazta azt a jelentést ami tul.képpen vádirat, ezzel súlyos szereptévesztésbe esett!
    Parlamenti status helyett, birósági felhatalmazást kreáltak maguknak és a magyar(?) ellenzéki csicskákkal még ünnepeltették magukat!
    Pedig mindannyian csak a vén varangy hátsó feléből kikandikálva hadonásznak és vicsorognak!
    Szánalmas félkegyelmü társaság!

  4. Egyetértek, de a Sargentini jelentés örve alatt Merkel a német (!!!) parlamentben meghirdette a rossz asszocációkat ébresztő Drang nach Grenzen poltikáját. Ezt a mérhetetlen veszélyt ismerte fel Orbán.
    Két történeti előzmény:
    1552. Szolnok: Az Eger felé vonuló török csapatok elől a Szolnokot védő nyugat-európai zsoldosok elszeleltek. Nyáry Lőrinc kapitányt és Pekry Lőrinc alkapitányt ott hagyrák, mint eb a szaharát.
    2. Srebrenicában pedig az EU tag holland NATO zsoldosok tűntek el. 10 ezer áldozat.

  5. A “hazai” választáson (parlamenti választás) az tartózkodik aki érvénytelen szavazatot ad le. Aki nem megy el, az nem szavazott. Parlamenti választáson nincsenek gombok, szavazólapok vannak, és nem nyomni, irással: X vagy + kell a szavazatot jelölni. 2010-ben a Fidesz nem tudta meghekkelni a választási rendszert, mert az elvtársak, vagyis ezek voltak kormányon, és a miniszterelnök egy pislogó “szakértő” volt. Emlékeztetem, ennek ellenére a Fidesz-KDNP 2/3-os többséget szerzett, igaz a nagyobb létszámú parlamentben, több “szakértő” elvtárs volt, mint most a 199 fősben. Ahogy a preferált haladó képviselők megnyilvánulásait, javaslatait nézem, és büszke önéletrajzukat olvasom, talán ennyi műszerészre, lakatosra, robbantómesterre nem volna szüksége a törvényhozásnak. Az eredeti “szakmájukhoz” nem értenek, ahogy ehhez se, de itt jobban lehet keresni. Aki rájuk szavazott biztos magára ismer, ezek ha szerepelnek az iszonyú, pedig ez a lételemük. Viselkedésük proli a legrosszabb értelemben. A szókincsük szegényes, mert iskolázatlanok, ám mindegyik doktorált, ilyen-olyan áltudományból, a nevenincs intézményekben, mert a foxi-maxi (Marxista-Leninista Esti Egyetem) sajnálatukra megszünt, pedig az volt a tudományok csúcsa. Nem csoda, hogy nem értik mi folyik ott, azért nem is tudnak érdemben hozzászólni, mert semmihez nem értenek. Ez okozta mindig az ország gondjait amikor kormányon voltak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük