Svédország semmiből nem tanul – most épp operatőrt köveztek meg a migránsok


Úgy tűnik, a svédekre rájár a liberális rúd rosszabbik vége: nem elég, hogy folytonos rettegésben élnek a nők a divattá vált nemi erőszak miatt, most úgy tűnik, bizonyos területekre már be sem léphetnek. Aki mégis megpróbálja, az úgy jár, mint az operatőr, aki fel akarta venni a –egyelőre – többségi társadalomtól szeparáltan muszlimok mindennapjait.

Megkövezték.

Valentina Xhaferi az első Svédországban megkövezett őslakos (majdnem)mártír elkövetett egy hibát: saját hazájában próbált meg dokumentumfilmet készíteni arról, hogy a migránsok érzik otthon magukat a napsütötte Arábiától egy kissé északabbra fekvő Skandináviában. Az agykutatók és magfizikusok körében az ilyen látogatásokat úgy köszöni meg, hogy köveket hajigálnak a betérő vendégre, ami – valljuk be – ad némi bájt a vikingek méltatlan utódjainál is divatos willkommenskulturnak.

Nem, nem saját magukra hajították azokat a köveket, hanem a befogadó társadalom egyik képviselőjére. Tovább pontosítva: arra, aki pár nappal korábban üdvözlő transzparenssel várta a következő szállítmány népvándorlót a vasútállomáson.

„Úgy érezték átléptünk egy kritikus határt, amikor betettük lábunkat a földjükre”

A rendőrség 55 olyan negyedet tart számon szerte Svédországban, ahova nem teheti be a lábát egy szőke svéd. Ez a szám nyílván növekedni fog a napi 10 ezer magfizikusnak és agykutatónak köszönhetően, akik átlépik az osztrák határon épülő szárnyas kaput. Az egyik ilyenben egyébként 2012-ben lázadás is kitört, valószínűleg azért, mert túl hideg volt a tél, a kormánytól pedig nem kaptak mediterrán éghajlatot.

Azonban nem tudjuk egy kicsit sem sajnálni a szóban forgó „televíziós újságírót”, de a svédeket sem. Ahogy az régi görögök is vallották, aki kurvának áll, azt bizony meg is…

***

Még nem láttunk libnyaf szemlét, de a következő kifejezéseket fogjuk benne találni:

1, sajnálatos esemény

2, László Petra

3, szélsőjobboldali propaganda a no go zone


  Bubu Woodcutter

Egy hozzászólás van

  1. “Valentina Xhaferi az első Svédországban megkövezett őslakos”

    Én igazából már itt felröhögtem. Gondolom, csak festett szőke, mert Koszovóban, ahonnan a neve alapján jött, annyira nem gyakori ez a hajszín, mint a skandinávoknál.

    Egyébként a viccet félretéve az talán még ijesztőbb, hogy valószínűleg ő is muszlim, mint a Koszovóból bevándoroltak rendesen. Ennek ellenére az újonnan bevándorolt fajtársai simán megkövezték, amikor a vallási előírások ezt megkövetelték. Akkor egy valódi, keresztény őslakos vajon mire számíthat tőlük?…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük