SRLY bezárása Orbán farkasmosoly


Senki nem vádolhat minket azzal, hogy ne tartanánk az ujjainkat a nemzetközi sajtó ütőerén és nem foglalkoznánk érdemben az országot és kormányzatot érintő külföldi kritikákkal. Sőt, kifejezetten értékükön kezeljük őket és a német baloldal közkedvelt napilapjában, a Frankfurter Rundschauban a minap megjelent írást is pont annyira jelentősnek és hitelesnek tartjuk, hogy ilyen szinten foglalkozzunk vele. Hogy Google translate-et és némi beletoldást bevetve egy kifejezetten szórakoztató szöveget gyártsunk az eredetiben rém unalmas írásból, ami a szokásos frázisok mellett a Sirály mulató bezárása okán kerekedett némi egyéni sérelem, rengeteg nevetséges kombinálás, valamint egyértelmű hazugságok kérdőjel nélküli felsorolásából áll. A megjelent cikk első harmadát közöljük csak, de ezt sem lehet egyben elolvasni. A Tutkóblog első nemzetközi lapszemléje következik Lovas István nyomában! Trollolo!

“Rajtaütés, hallgatta telefon, zárt ülésen értelmiségi, eközben a kulturális központ zárva: a magyar kormány nem hagy kétséget afelől, hogy a kényelmetlen kulturális élet nem kívánatos. A meleg diákok, meleg rabbik és a fiatal meleg művészek egyre gyakrabban a kérdést: maradni vagy flash mob?
Az ünnep még csak most kezdődött, amikor a rendőrség megérkezett.Tisztviselők, néhány egyenruha, fegyveresek, megfélemlítő nézés, civil ruhás, letartóztatták szélén a táncparketten, a nők kapaszkodott menekülő akarni a nők és a férfiak a férfiak. Aznap este március végén ünnepelte a zsidómeleg és ellenzékleszbikus kultúra SRLY. A tisztek átkutatta a zsebeit, az ünnep vendégek, ahogy nyúlt, mint egy repülőtéri irányító. Senki sem hagyhatja el épületet, senki sem menekülhet el! A TEK lezárni hermetikusan kerület, transzparens alapanyag nem bejut hetekig.
Schonberger és Birtalan várjon a folyamat eltarthat őket a börtönbe vetik, mert tekintik vezetők. “A bírság ellenálló erőszak igen magasak közé tartozik. Egyikünk sem lesz képes fizetni, így akkor kell menni a börtönbe, tegnap belelőni engem Duna, de mára már elmúlni baj. Szerencse”mondta Adam Schonberger. Ez egy új formája a tiltakozás, a három akarta kifejezni felháborodás az alkotmány módosítását a március elején. Orbán Viktor nagy vészkorszakot keltett Európában, vetette a magyar Alkotmánybíróság a járdára, a földre lökte az új törvények, többek között.
Könyvjelző párt
A fiatal ember akart példát ellen de facto megszűnt a hatalmi ágak szétválasztása Magyarországon, akarták csinálni egy kacsintással. Így mentek más, mint egy flash mob a budapesti székhelyén a kormányzó párt, a Fidesz, a földön ült az előcsarnok és elosztott kekszet a párttagok kacsintással. Lennie kell ellenállás nemzetiszocialista kekszek és sütemények ellen intézmény.
Az akció közepén a párt Schonberger kapott egy levelet, amelyben a budapesti önkormányzat visszavonta a szerződést a Kulturális és elrendelte bezárását tizenkét órán belül.
“Még a magyar jog szerint, hogy ez lehetséges, mi nem hagyjuk, hogy ajánlatot”, mondta Schonberger. Másnap reggel, a munkavállalók, a Biztonsági Szolgálat, a város és az aktivistákat ellensúlyozta művész a jelenetet. SRLY bezárása elrendelt Orbán farkasmosoly.
“Azt reméltük, hogy az ügy most már teljes, de tévedtünk”, mondta Adam Schonberger. Ez nem csak követik a rajtaütések a homoszexuális ünnep. Két nappal azután, hogy az ellenállás a bezárása SRLY kapta társa Gergö Birtalan az ő kollégiumi szobában kora reggeli látogatása egyenruhás. Ezek körül az ágy, ahol Birtalan volt a barátnőjével.
“Te nem hagytál időt, hogy öltözzön fel. Nekem csak a bokszoló, “mondja. Egy kicsit később Gergö Birtalan alsónadrágban előtt állt a rendőrségre. “Elvitték az adataimat, és azt akarta, hogy bűnösnek vallja magát.” mondja Birtalan még mindig alsónadrág visel, mert fél tőle ÁVH műveletek diákcsoportban erőszakkal felöltöztetni elnyomás célja. Többek között.”
Trollolo!

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük