Pistának jó lesz?


Kevés szánalmasabb társaság van ma Magyarországon, mint a Jobbik nevezetű politikai gittegylet. És nem, nem azért, mert hirtelen előbukkant a csatornából egy felvétel, amin a jól hallhatóan pocsolyarészeg Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője arról értekezik, hogyan ferdítette el a heftijét egy kicsit az őt lenácizó zsidó kishölgynek. Ez csak a tünete annak, hogy ez a magát komolyan vevő, maga elé komoly politikai célokat kitűző társaság tökéletesen fogalmatlan hülyékből áll. Picsarészegen kongresszusoznak, miközben felvételeket készítenek egymásról, hogy azokat eltárazva tudjanak zsarolni, kinyírni, ellehetetleníteni. Ez inkább – hogy nekik kedves példával éljek – nem a pártok, hanem az etnikai bűnbandák stílusa.

Szóval az történt, már amennyire ki lehet egészíteni a töredékes információkat, hogy Szávay István elhitte, hogy barátok közt van. Elhitte, hogy a néppártosodás csak egy máz, ami arra szolgál, hogy tovább bővítsék a szavazóbázisukat, hiszen radikálisból akkor se lesz több ebben az országban, ha mindenkit egyesével felpofoz egy cigány maffiózó. Abban a társadalmi rétegben a csúcsra értek, helyesen gondolták, hogy onnan lefelé vezet az út.

A körülmények ideálisak voltak a néppárti nyitáshoz, csak ők nem voltak alkalmasak rá. Hiába szegődött melléjük Rangos Katalin és Heller Ágnes, a baloldali szavazóknak csak egy egészen kis hányada hitte el, hogy ők megváltoztak, már nem azok a surmó kis nácigyerekek, akik horikeriket hugyoznak a hóba és részegen milyenhatmillióznak.

A mellékelt ábra szerint a szavazók szeme bizonyult élesebbnek.

Az MDF-esek a ‘90-es években sokat panaszkodtak a borzalmas tagságra. Futóbolondok és túlfeszült lényeglátók között lábujjhegyen próbáltak olyan politikát csinálni, ami az SZDSZ-es értelmiségnek is megfelel. Nem sikerült, jött Horn Gyula és az MSZP kétharmados kormányzása. A Jobbik még nehezebb helyzetben próbálta meg ugyanezt, a futóbolondoknak és az SZDSZ-es értelmiségnek egyszerre megfelelni, de náluk nem csak a tagság volt borzalmas, hanem az élcsapat is egytől egyig vállalhatatlan segghülyékből állt. Mert hiába növeszt hajat a skinhead, hiába húz öltönyt a barantázó hülyegyerek, hiába tol egy szemüveget az orrára a korábban etnikai polgárháborúban reménykedő gárdista, ugyanazok a faszok maradtak, akik voltak.

Ugyanazok a faszok, csak a hatalom közelségétől megrészegült faszok.

Heller Ágnesék elhitették ugyan velük, ha a jobbik arcukat mutatják pár hónapig, akkor képesek lesznek leváltani a Fideszt és a baloldallal együtt hatalomba kerülnek. Amilyen ostobák, hittek nekik, de ahhoz is ostobák voltak, hogy tényleg megváltozzanak. A kamerák előtt viselkedtek, de amint újra egymás között voltak, a „mi magunk” biztonságában, ott folytatták, ahol a néppártosodás kezdetén letették az antantszíjat. Cigányozás, zsidózás, ami kell, de már mindenkinek a zsebében ott lapult a diktafont, hiszen karnyújtásnyira érezték a győzelmet. Uralkodni meg jó dolog, csak nagy a tülekedés a trónszék felé – ahogy Fülig Jimmy írta.

Ezekben az áprilisig tartó mámoros pillanatokban a Jobbik élcsapata nem egy baráti társaság volt, hanem egymásban vetélytársat, sőt ellenséget látó nagyravágyó retardáltak gyülekezete, ahol már mindenki valamilyen fontos kormányzati pozícióban látta magát. Bajtársak helyett diktafonnal felszerelt karrieristák lestek a másik hibájára, amivel hátrébb tudják zsarolni a konkurenst a táplálkozási láncban.

A választást persze elveszítették, de a Jobbik egysége is menthetetlenül felbomlott.

Amit egyszer felvettek, az meg törvényszerűen kiszivárog. Ennek a fasznak a rosszabbik végére került ma Szávay István, aki nyilván nem ütött meg senkit, csak részegen hőzöngött, de ebből akkor sem fog jól kijönni. A Jobbiknak, amennyiben kitartanak a néppártosodás mellett, ki kell zárnia. A Mi Hazánk Mozgalom pedig Pistának jó lesz, már ha nem tőlük szivárgott ki a felvétel. Ha tőlük szivárgott ki, akkor is, mivel 5 fővel már frakciót alapíthatnak, a frakció pedig pénz. 2022-ig az is valami.

Mindenesetre érdemes volna Szávaynak is körbenéznie a vlogger piacon, mert ebből 3 év múlva bizony pályakezdő fizetés politikusi tapasztalattal lesz valahol…


  Nyilvánvaló Kapitány

13 hozzászólás

  1. csakafidesz

    ” Szávay István, aki nyilván nem ütött meg senkit, csak részegen hőzöngött, de ebből akkor sem fog jól kijönni.”
    Tegyük fel nem ütötte meg a zsidó nőt, mert az már börtön büntetéssel is honorálható cselekmény, de milyen degenerált agyvelő amelyik úgy gondolja, hogy egy nő megverését kitalálja és henceg vele? Az a zsidó nő lehet, hogy nem volt kedves hozzá, de megverni valakit, főkép egy nőt mindenkép bűncselekmény

  2. Biztos hogy a nő zsidó volt?
    Szávay a nácizás alapján minősítette annak, de megütött egy nőt!
    Egy nyomorult senki, aki szerény IQ-jával annyit nem vesz észre, hiába fésülgeti le elől azt a néhány rondán álló szomorú tincsét, azzal csak kiemelten reklámozza hogy kopaszodik.
    Heller mamijuk egyébként mit szól a kopaszodó gyámoltja mocskos szövegéhez?

    • csakafidesz

      Ez mellékes. A lényeg, hogy hencegett egy állítólagos (valóban csak állítólagos, mert az ilyentől kitelik..) nőveréssel. Ettől kezdve ő lesz a bátor nőverő..
      Azután csodálkozik majd, ha nem köszön neki senki.

  3. dehogy utott meg akarkit is, sima kamu valahol a henceges es a hazudozas mezsgyejen.

    a 9% mutatja az eredmenyesseget.

  4. Aki egy nőt megüt teljesen mindegy milyen okból én eltörném mindkét kezét .Az aljasságnak nincs határa és ezek már többször bizonyították.

    • Demeter Márta. paprika kinga. zsohár. Soroljam?

      Van olyan nő, akit meg szabad ütni. Sőt, agyon kéne verni lapáttal.

  5. “Az MDF-esek a ‘90-es években sokat panaszkodtak a borzalmas tagságra.”

    Csak a beépített vérkomcsik és szadesz ügynökök, akik “jobboldali technokrtákn ak” nevezték magukat.
    Lett belőlük szadesz szatelit MNDP.

  6. “hiába húz öltönyt a barantázó hülyegyerek”

    Mi a baj a barantával?
    A kisnyilasok ráugrottak?!
    “A baranta szó elsősorban az ország olyan nyugati és déli peremvidékein maradt fenn, ahol a lakosság összetétele többségében magyar volt (Somogy, Ormánság, Göcsej, Őrség). A szépirodalomban a legtöbb alkalommal Kodolányi János műveiben találkozhatunk vele.A szó jelentése: fegyveres vetélkedés, megmérettetés, harc; harcra, hadjáratra való felkészülés; törvényesen alkalmazható erőszak, illetve ennek alkalmazása. A kunoknál zsákmányszerző utat jelent.”
    Beletartozik bizony a botostánc, az ujjhúzás (Móricz: Rózsa Sándor), az ostorcsattogtatás, az ugróstáncok. ezek mind-mind mind harci mozgáselemek, melyeket a kisfiúk már attól kezdve másolgatnak, hogy megtanultak járni.
    Bizony, a férfi néptánc elemek többsége a harci táncok körébe sorolandó. Ezt megerősítette nekem egyszer Tímár Sanyi bácsi, a Bartók Táncegyüttes és a Csillagszeműek alapítója, koreográfusa. Itt él egy japán néptáncos-koreográfus, Sanyi bácsi keze alatt tanulta meg a teljes repertoárt és a koreográfia szabályait. Tanítja is. Nem szabad kihagyni!
    Mint ahogy a távol.-keleti népeknek is megvan a maguk harcművészete, nekünk is megvolt és 90 után elkezdték feléleszteni. A baranta ma már sport, mint a kungfu stb.
    Azért, mert a fent említett kretének is szeretik a jó, magyaros marhahúslevest, nem a marhahúsleves a hibás. 🙂

    • Az a “baj” a barantával, hogy MAGYAR! A nemzetgyalázó hazaárulók gyűlölnek mindent, ami magyar! de a magyar kenyeret azért megeszik, eltűrik, hogy a gyűlölt nép eltartsa őket!

  7. A Jobbik veszélyes hulladék, mely jó úton van a számára megfelelő helyre. Sajnos. Jobb lenne ha az lenne, aminek eredetileg látszani akart. Bár hiteles sosem volt.

    A cikk pedig lehangoló soft PC.
    Az antiszemita kártyát azok ellen fordítani, akik a magyarok sakkban tartására szokták használni helyénvaló. Na de komolyan venni?! Minek mérgeznénk és torzítanánk a lelkünket vele? Majd ha a magyarok gyalázása is ugyanakkora bűn lesz, beszélhetünk róla. Izrael sem azért akkora barát, mert egymásba szerettünk vagy mindig is így lett volna. Amióta kegyvesztetté váltak, azóta kellünk nekik.
    Aztán a magyar örökség leszarozása? Így lehet “középre” kerülni? Hála Égnek Kövér 2010-es kampányban levágott Horthy pocskondiázása előtt és óta nem hallottam ilyesmit a Fidesztől. Nem is hinném, hogy fogok.
    Komplett vidékek elcigányosodása pedig keserű kínhalálunk. No de a szerző ezt is áthidalja egy kis PC-vel. Ha ma már ki lehet mondani, hogy fáj Trianon, akkor ha erről nem is beszélünk, ne böfögjünk róla szdsz-es hazug szemetet.

  8. Nagy Leonard

    Szép volt Tuschinger elvtárs ! Bástya elvtárs meg lesz elégedve ! Remek a cikk – látszólag – érvekkel alátámasztva. Kicsit gyengíti a kanócos puska antiszemitázás, de zseniális ahogy a végén belekevered a Mi Hazánkat !
    Szép rúgás volt, kár, hogy spiccel, bunkó módra, vagy ahogy régen mondták: paraszt belsővel.
    Semmiképpen nem minősítve a “parasztokat”, akik mint tudjuk fehér emberek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük