Összeült a balkartell!


2013. augusztus végén a baloldali öt család közül kettő találkozott, hogy felosszák egymás között a placcot. A keleti-parti családokat a don, maga „Bambafej”Mesterházy Attila képviselte. A nyugati-parti, szemmel láthatóan kisebb és gyengébb családok képviseletében, egy kis zsebpénzzel felturbózva a „Libás”, alias Bajnai Gordon érkezett. A többi három család, avagy a Kicsik valószínűleg később támogatják a Szindikátust
Egyelőre a Kartell legerősebb tagjának tartott banda, az Emeszpé látszik megmondónak. Pénzbehajtó barátaink továbbra is a legerősebb kutya kefél elv mentén léptek fel a megbeszéléseken. A nyugatiak, akik Együtt néven lépnek fel a saját területükön és egykori drogcsempész és exzsaru vezetőségi tagokkal is bírnak, sokak szerint hangemberek. Fülig Jimmy szerint egyenesen cérnagyári pénzbehajtók. A déli piti gangekből megerősödni látszó utcai selyemfiú, a frissen szabadult „Colos” Fodor is üzent a találkozó résztvevőinek, támogatván a nagy Al Capone székére pályázó Mesterházyt. Szerinte a legerősebb család, avagy az Emeszpé családfője lehetne a Capo di tutti Capi, avagy a “Főnökök főnöke”, a Cupola vezetője. 
Ugyanakkor a régi belső tagok is elcsodálkoztak azon, milyen gyorsan létrejött a megállapodás és hogy valójában milyen gyenge a Libás által vezetett nyugati család, hiszen a megszerzett terület nagyjából semmire sem elég. Ha figyelembe vesszük, hogy ezeket a területeket a „Narancsos” Orbán emberei felügyelik jelenleg, nem sok jóra számíthatnak. A sunyik, akik kifelé „népszabisok” néven vesznek részt a szerencsejátékban, kiszivárogtatták a Libáshoz került területek listáját: 
Bács-Kiskun: 2. evk. (Baja) 
Baranya: 3. evk. (Mohács), 4. evk. (Szigetvár) 
Békés: 3. evk. (Gyula) 
Borsod-Abaúj-Zemplén: 1. evk. (Miskolc) 
Budapest: 1. evk. (V. ker.), 3. evk. (XII. ker.), 4. evk. (II.-III. ker.), 5. evk. (VI-VII. ker.), 13. evk. (XVI. ker.), 17. evk. (XXI. ker.), 18. evk. (XXII.ker.) 
Csongrád: 2. evk. (Szeged), 3.evk. (Szentes) 
Fejér: 5. evk. (Sárbogárd) 
Győr-Moson-Sopron: 2. evk. (Győr), 5. evk. (Mosonmagyaróvár) 
Hajdú-Bihar: 1.-2. evk. (Debrecen) 
Heves: 1. evk. (Eger) Jász-Nagykun-Szolnok: 3. evk. (Karcag) 
Komárom-Esztergom: 2. evk. (Esztergom) 
Nógrád: 2. evk. (Balassagyarmat) 
Pest: 1. evk. (Érd), 3. evk. (Szentendre), 7. evk. (Vecsés), 11. evk. (Dabas), 12. evk. (Cegléd)
Somogy: 2. evk. (Barcs), 3. evk. (Marcal) 
Szabolcs-Szatmár-Bereg: 4. evk. (Vásárosnamény), 6. evk. (Nyírbátor) 
Tolna: 2. evk. (Dombóvár) 
Vas: 2. evk. (Sárvár), 3. evk. (Körmend) 
Veszprém: 2. evk. (Balatonfüred), 4. evk. (Pápa) Zala: 2. evk. (Keszthely), 3. evk. (Nagykanizsa) 
A bukik egyelőre nem hajlandók tenni sem a Mesterházy vezette csapatok győzelmére, sem a Libás megerősödésére az Öt Családon belül. Egyelőre a Nagy Háború győztesének továbbra is a Narancsos látszik, aki valószínűleg szokása szerint kemény kézzel veri majd vissza a támadásokat.

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük