Omár, a homár feladta a leckét a haladó értelmiségnek


 

Bolondos egy világban élünk. A legfrissebb hírek szerint a floridai mészáros maga sem vetette meg a férfiszerelmet, ennek ellenére mégis egy buzibárban sikerült kiviteleznie az Egyesült Államok aranyérmes tömegmészárlását. Nincs veszélyesebb, mint egy öngyűlölő mohamedán homokos.

[rule style=”rule-dotted” ]

A kommentárokat, a tökéletes libnyafi érvelést már előre látom: “Omár a körülmények áldozata, nem tudott megküzdeni a melegsége és a vallása közötti antagonisztikus ellentéttel. Hasonlókat kell egyébként megélniük a keresztény vallási környezetben nevelkedő melegeknek is” – mert a keresztény-bashinget nem lehet csak úgy elengedni, az amerikai megemlékezések során elő is került.

Tehát Omár hiába „küzdött a démonaival”, próbálta szteroidokkal kigyúrni magából a buzeranciát, de csak megmaradt a kuki-rajongónak. Püfölte is rendesen a feleségét, mivel nőnek született, annak ellenére, hogy az elfogadott érzékenyítő-tananyag szerint olyat csak a magunkfajta ciszheteró és cisznormatív rohadékok csinálnak, akik ellen minden rendelkezésre álló eszközzel fel kell lépni. Aztán gondolom – ennek a forgatókönyvnek van a legnagyobb esélye – találkozott a szívélyes imámmal, aki elárulta neki, hogy amennyiben megöl annyi buzit, ahány faszt fogott életében, akkor van esélye felnőni apu tálibista talksójához, később a hurikkal gyógyulhat tovább a mohamedán mennyországban.

Jut eszembe, a párhuzamosok hol is találkoznak a végtelenben? Salah Abdeslam, a párizsi és brüsszeli terrorista mastermind is férfiprostiként kereste a kenyerét, kiegészítendő a kábsziárusításból származó jövedelmét. Az empíria afelé mutat, hogy a fasszopás és a mohamedán vallás metszetében a terrorizmus és a tömeggyilkosság áll.

Most képzeljétek el, ha volna lehetőség a szabad világban pszichológushoz fordulni olyan esetben, amikor valaki nincs kibékülve a melegségével. Volt/van ilyenre próbálkozás, csak a tolerancia jegyében ugye be kellett tiltani, hiszen a modern todományos szemlélet szerint kizárólag a heteróknak lehet szüksége orvosi segítségre. Azok olyan elmaradottak, még buzibárokba sem járnak mészárolni….

Erről jut eszembe, mostanában amúgy nagy divatja van a mesék „aktualizálásának”, ami alatt azt értem, hogy tesznek bele buzit meg transzkutyulit, hátha utána nem köpik be a kisgyerekek az őket fogdosó pederasztát. Milyen szép mesekönyv lehetne: Omár, a homár. Omár kimászna a tengerből, néhány migszolos a tenyerén hordozná, toleranciára meg agysebészetre kényszerítenék, aztán végső frusztráltságában a hímnős Omár mindenkit legyakna az ollóival. Tanulhatnának belőle a felnövekvő európaiak.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

7 hozzászólás

  1. Köszi a cikket. Jó volt.

  2. A lényeg a muszlimok hozzáállásán van. Megölök mindenkit elven, amit a bennük feltámadó “isteni” akarom mondani allah-i sugallatra ténylegesen el is követnek..

  3. Fábián Ferenc

    Egy kis adalék: “De a paradicsom nem lenne unalmas olyan muszlimok számára sem, akik másfajta hajlammal rendelkeznek. Allah azt is megígérte nekik, hogy a Paradicsomban „a szolgálatukra elrendelt ifjak járnak körbe közöttük, akik olyanok, mint a jól elrejtett gyöngyök. ”(Korán 52:24), „örökifjú fiúk” (Korán 56:17), „ha látnád őket, szétszórt gyöngyöknek vélnéd őket. ”(Korán 76:19)A Paradicsom gyöngyszem-szerű ifjai az iszlámban furcsa kettősséget hoztak létre a
    homoszexualitással kapcsolatban. A nagy költő, Abu Nuwas nyíltan dicsőítette a homoszexualitást, közismert költeményében, az Illatos Kertben: Ó a szodómia gyönyöre! Tehát legyetek szodómiát gyakorlók, ti arabok. Ne forduljatok el ettől, mivel ebben csodálatos gyönyör lakozik. Szerezzetek néhány
    szerény ifjút, kiknek a halántékán fodros tincsek vannak és lovagoljatok rajtuk miközben úgy állnak, mint ahogy a gazella áll a társának. Egy ifjút, akit mindenki karddal és szíjjal körülövezve láthat, nem pedig olyat, mint a szukád, aki csak fátyolban járhat. Induljatok el a finom arcú fiúk felé és tegyetek meg mindent, hogy meghágjátok őket, a nőknek ott van az ördög hátaslova! Ebédidőben ennyi talán elég is az emelkedettebb teológiából és poézisból. Legalábbis nekünk, ebhitű, mucsai gyauroknak. Libnyaf íkú-harcosok! Egyáltalán nem a saját buziság vallási gyűlölete húzta meg a ravaszt. Az igaz hit mártír-harcosainak paradicsomában Allah teremtett egy buzi-sarkot is az ő véghetetlen irgalmában és szeretetében. Nem az ébresztőhöz, hanem a riadóhoz szántam ezt a néhány taktust a Fehér Európai számára.

  4. Amúgy a homárnak mi keresnivalója van egy kék osztriga bárban?

  5. Kacor Király

    Szóval akkor most egy buzeráns iszlám fundamentalista követte el a vérengzést.
    Gratulálunk a szélsőjobboldali hülyeségek eme netovábbjátoz.

    • kacérkirály
      Hol látsz a tények ismeretében szélsőjobboldali hülyeséget?
      Csak azért említek csak most és csak neked egy dolgot,ami gyakori ok a buzik közötti leszámolásnál. FÉLTÉKENYSÉG-nek hívják.

  6. Szerintem kérdezz erről,néhány pszichiátert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük