Nincs itt semmi látnivaló, tessék tovább késelni


Úgy esett, hogy Lázárminiszter elballagott Bécsbe, s erről videót is készített. Sok fejkendős asszonyt, színesbőrűt látott, s ezt szóvá is tette. Azzal is foglalkozott, hogy meglehetősen kevéssé tűnik biztonságosnak a város bevándorló kerülete. Ezen téma nem tetszett a Fészbúknak, úgyhogy le is vették. Ez nyilván nem cenzúra, hát persze, hogy nem. Majd gyöttek a mindig okosabb fiúk az indexen, meg a 444-en s bebizonyították, hogy Lázárminiszter hülye, hiszen ott a közbiztonság, meg az életszínvonal fennen sugárzik. Még aznap megkéseltek négy embert, fél kerülettel arrébb. Az elkövető afgán állampolgár volt. Instant karma.

Időnként tényleg magunkhoz nyúlunk, amikor látjuk, mennyire egy kaptafára hülyülnek meg honunk imádott libsi újságíróbálványai. Titokban, otthon, két joint elszívása közben szerintem arra vágynak, hogy végre a belvárosban építsenek pár mecsetet. De félre az érzelmekkel, hiszen a tények szigorú, mérlegelő, objektív vizsgálata az index kenyere. Most, csak az ő kedvükért mi is így teszünk.

Szóval a bűnözés, állítják az okos ballibsik semmi esetre se kapcsolható migránsokhoz. (Megkapó videót is kitettek a zindex címlapjára, ahol a bécsi bevándorlók állítják, hogy semmi baj nincs a bécsi bevándorlókkal. Nocsak.)

Ám, jöjjön a statisztika, azon kívül, hogy tegnap megkéseltek pár embert az oly biztonságos bécsi utcákon. Bocsánat: egy afgán késelt meg embereket az oly biztonságos bécsi utcákon. Szóval a számok a bbc -és a kormányzati források szerint: a bűnözés emelkedése 92.1%-ban fiatal, hímnemű migránsokhoz köthető.  Az összbűnözés 10.4%-al emelkedett, ugyanakkor ezért 92.1%-ban a migránsok felelősek Alsó-Szászországban.

Ugyanitt a Nafrik – (Nord Afrikaner) a migránsbűnözés 17%-áért felelősök, miközben a bevándorlópopuláció mintegy 1%-át teszik ki.

Tehát: mint a számok azt világosan megmutatják, semmi köze nincs a migrációnak a bűnözés növekedéséhez.

Ugyanis a kelet-európai, nyugat-európai népesség migrációjának semmi hatása a bűnözésre. Az észak-afrikai és muszlim bevándorlásnak van. Tehát nem migránsbűnözés van, hanem muszlimbűnözés és Nafribűnözés van.

S akkor egy kis példabeszéd, kedves zindexes barátaim: tudjátok, van a béka és a lábos kísérlete. Ha beteszünk egy békát egy lábosba, és lassan kezdjük melegíteni, majd forralni a béka nem ugrik ki belőle. Ez az adaptáció jelensége. A trükk az, hogy folyamatosan, lassan melegítjük, s az állatka alkalmazkodik. Aztán amikor már késő, nem tud kiugrani, s megfő. Na ez történik ottan. Tudják, kedves olvtársak, hogy hívják a párizsi Bem rakpartot, a Champs Élyséesvel szemben? Habib Bourgiba sétánynak. Párizsban. És tudják, hogy hívják az egyik legfontosabb sugárutat? Nos, Aboukir útnak.

Bizonyára csak az én, nyelvek iránt kevéssé elkötelezett fülemnek tűnnek arabnak. Bár a fene tudja, lehet, hogy Nagy Károly, Robespierre, Marat neve pontosan annyira francia, mint Habib Bourgibáé. Csak hát ő Tunéziában született francia, aki aztán visszament elnökösködni Tunéziába.

S, kedves olvtársak, tudják, hogy hívják a londoni polgármestert? Sadiq Khannak. Önök szerint ez egy angolszász eredetű név? (Tudják, ő mondta, hogy a terrorizmus természetes velejárója a nagyvárosi életnek.)

A lábos alatt már begyújtották az égőt. Mi benne ülünk, s a víz elkezdett rotyogni. Javaslom, előbb inkább ugorjunk belőle ki, aztán majd olvasgatunk libsiket, meg hülyéskedünk.


  Templomhegyi Nyerőkő

2 hozzászólás

  1. Rabló Idő

    “A trükk az, hogy folyamatosan, lassan melegítjük, s az állatka alkalmazkodik. Aztán amikor már késő, nem tud kiugrani, s megfő.”

    Egy keresztény nő Iránból a következőket írta:

    “… Közvetlen közelről ismerem az iszlámot. Az iszlám elől menekültem Németországba Mohammed Reza Pahlavi sah bukása után.
    Itt tanultam, házasodtam, és lettek gyerekeim. Teljesen beilleszkedtem, és alkalmazkodtam a fogadó ország szabályaihoz. Ez nálam mindig is a tisztelet és tisztesség kérdése volt! A “hívő” muszlim, ezt csak nagyon nehezen bírja, mert ez azt jelentené, hogy alárendeli magát. Amit azonban a vallása tilt. De tud úgy tenni, mintha, mert ezt lehetővé teszi neki a Taqiiya [a Korán (16:106 és 3:28) megengedi a muszlimoknak, hogy önmagukat és a muszlim közösséget hazugsággal védjék]!

    Az iszlám nem gazdagítani jön Európába, hanem hódítani! Ez az egyik alapja annak, miért túlnyomórészt harcképes korú fiatal férfiak jönnek.

    A muszlim úgy véli, hogy az egész világ hozzá tartozik. Ezt neki Mohammed így ígérte meg. Emellett a muszlimoknak engedélyezve van, hogy minden másként gondolkodót megöljenek. Ez az iszlámban törvényes tudás és gyakorlat.

    Az iszlám kinyilvánította a Nyugatnak a háborút – csak ezt itt valójában még senki sem fogta fel!

    Magyarázatképpen:
    Nézzék meg, kérem, a Koránt és az iszlám történelmét. Mint iráni nőnek, bejárásom van mecsetekbe, és ott szüntelenül ijesztő dolgokat hallok, amik egészen biztosan nem felelnek meg az Alaptörvénynek. Ott ki van hirdetve, hogy a világ CSAK Allahhoz és CSAK a benne hívőkhöz tartozik. Ezt a törvényt minden muszlimnak ki kell kényszerítenie, erőszakkal is. Ez az egyetlen hajtóerejük az életben. Ezt követik szinte fanatikusan (amint ez mindenütt jól látható).

    Az iszlámban ma mégis elismerik, hogy a Nyugat harcias meghódítása többé nem lehetséges. Egész egyszerűen hiányzik a katonai erő. Éppen ezért folyamodik “békés” invázióhoz.

    Iráni nő létemre sok mecsetben nem ismertek, és szüntelenül radikális imperialista hanghordozást hallottam. Így a muszlimoknak idegen országokban kell lenni, ott csendesen és békésen viselkedni, bőségesen sokasodni és Allah napjára várni.

    És most tekintsenek a világ 57 iszlám országának történelmére. Egy részét harciasan foglalták el, de nem csekély részét kiszorítással vették birtokba.

    A taktika mindig ugyanaz:
    – bevándorolni,
    – nyugodtan viselkedni,
    – sokasodni,
    – mecseteket építeni,
    – iszlám szövetségeket alakítani
    – bemenni a politikába,
    – átvétel

    Németország és még Svájc és néhány más európai ország egyenesen az utolsó előtti ponton áll…

    Ha ezt nem ismerik fel, elvesztek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük