Nem csak menekülni lehet ám


„Mit éreznél, ha Magyarországon lenne háború, ha egy pszichopata sorozatgyilkos osztag járná az országot, amely csapatosan erőszakol meg asszonyokat, majd árulja őket, lefejezi, élve darabol össze gyermekeket, csonkít-kínoz minden elképzelhető és elképzelhetetlen módon embereket, a te családodat, gyermekeidet (…)?” – teszi fel a költői kérdést a Kettős Mérce.

A Toronyház valahogy így:


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

Nincs hozzászólás

  1. Sorállományú hadseregünk nincs. Megszüntették. Szóval erős kétségeim vannak,hogy ezeket a fegyvereket,tudnák-e kezelni a 18-50 évig terjedő korú lakosság. Persze 60 évesen is lehet fegyvert fogni… De aligha olyan gyors már az a reflex….

  2. Sorállományú hadseregünk nincs. Megszüntették. Szóval erős kétségeim vannak,hogy ezeket a fegyvereket,tudnák-e kezelni a 18-50 évig terjedő korú lakosság. Persze 60 évesen is lehet fegyvert fogni… De aligha olyan gyors már az a reflex….

  3. Azért nem csak arról van szó, hogy most szegények, vagy nem, idegengyűlölő, vagy nem, ha bejönnek a muszlim bevándorlók akkor beimportálják a terrorizmust is. És itt nem is az arabokra kell gondolni, például Oroszország vagy az USA úgy dönt hogy jó lenne ide valami balhé, elég valami arab ügynököt felbérelni hogy robbantson, és egyből csinálnak egy helyzetet maguknak, Aztán majd jönnek segíteni és a történelem szerint A, lebombáznak mindent, majd hagynak minket a francba (USA) B, ránk ülnek 50-100 évre, jó kis magyar gyarmat. (Russian)
    Persze ez elnagyolt karikatúra ez a komment, de hiányzik nektek egy kurva -tényleg igazi-rendőrállam?
    És a bevándorlóknak?
    Ez az egész egy faszság. Egyébként nyugat már régóta fogad be menekülteket, biztosan jobban értenek hozzá, mint mi. Menjenek hozzájuk.

  4. Azért nem csak arról van szó, hogy most szegények, vagy nem, idegengyűlölő, vagy nem, ha bejönnek a muszlim bevándorlók akkor beimportálják a terrorizmust is. És itt nem is az arabokra kell gondolni, például Oroszország vagy az USA úgy dönt hogy jó lenne ide valami balhé, elég valami arab ügynököt felbérelni hogy robbantson, és egyből csinálnak egy helyzetet maguknak, Aztán majd jönnek segíteni és a történelem szerint A, lebombáznak mindent, majd hagynak minket a francba (USA) B, ránk ülnek 50-100 évre, jó kis magyar gyarmat. (Russian)
    Persze ez elnagyolt karikatúra ez a komment, de hiányzik nektek egy kurva -tényleg igazi-rendőrállam?
    És a bevándorlóknak?
    Ez az egész egy faszság. Egyébként nyugat már régóta fogad be menekülteket, biztosan jobban értenek hozzá, mint mi. Menjenek hozzájuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük