Nem a Korán miatt verik a nőket, hanem a mikrópénisz-szindróma miatt


A muszlim világban a nő egyenlő a kutyával, a teste gyerekgyár, a feje pedig maximum arra jó, hogy levágják vagy áttörjenek vele a rendőrsorfalon, miután az összes gyereket átdobták.

A Röszkétől Stockholmig tartó kirándulóösvényen saját szemünkkel is láthattuk, az erős migráns férfiak mögött lelakott, meggyötört nők vánszorognak. Fejükön a teljes népvándor-felszereléssel, mellükön és kezükben porontyokkal. Mindezt több ezer kilométeren át cipelik szorgalmasan, miközben a férfiaknál mobiltelefon, pénztárca és egy doboz cigaretta van mindössze. Persze a migszolosok által utánuk húzott tábori kantinból felkapott víz és szendvics kizárólag őket illeti, a nők majd szednek bogyót az országút mellett…

A furcsa csak az, hogy ezen szokások eredőjét a Koránban sehol nem találjuk, tehát még kötelezően elfogadandó vallási rítusnak se nevezhetjük, ami meg védendő érték a multikulturális Európában egyes elmebetegek szerint.

Erről Carla Power, a korábban a Timesnak is dolgozó, muzulmán világot kutató nő beszélt minap a Newsweeknek. Az említett hölgy egy konzervatív muszlim tudós segítségével mélyedt el a Koránban, aki felvilágosította arról, a könyvben sehol nem szerepel, hogy a gyengébbik nemnek vizeskancsót kéne cipelni, vagy éppenséggel bombákkal a hátukon bele kell rohanniuk egy izraeli határőrbodegába, ha férjük kikapott egy pingpong meccsen.

Az újságírónő szerint, ezt azért látják teljesen máshogyan a muszlim férfiak, mert szelektíven vagy egyáltalán nem olvassák a Koránt. Az utóbbi, tekintettel a régió általános műveltségre (agykutatók, agykutatók mindehol), még értelmezhető kifogás. De az, amikor kiragadják a kontextusból azokat a részeket, melyek az ő világnézetüket, érveiket igazolják, illetve az ő kényelmüket szolgálják – az már kevésbé.

Carla egyébként – saját bevallása szerint – feminista, tehát nem lehet azt sem hibahatáron belül kizárni, mint a migránsokat Magyarországról, hogy ő is csak azt lája a sorok között, amit szeretne. Éppúgy, mint a tollhegyre tűzött muszlim férfiak. De hát a vallások, a BTK-hoz hasonlóan, rejtenek némi kockázatot.

De akkor miért annyira elfogadott a nők bántalmazása a muszlim kultúrában, hogy némely európai bíróságok is magánügynek tekintik és rálegyintenek a betört orrú migránsfeleségre?  Honnan az a brutális férfidominancia – amiről az elmebetegek vigyorával mellettük bicikliző PRK valamiért nem volt hajlandó tudomás venni -, de amit nem egy nyugati no go zone-ban már bevezettek?

A verés viszont csak egy dolog. Az európai társadalmak se mentesek ettől, fél-egy évszázada még javallott is volt a házaséletet során felmerült problémákat eme nemes sport szabályrendszere szerint rendezni. A butább férfiak (és nők) még ma is szorgalmasan gyakorolják e tradíciót.

A dominanciához viszont ennél több kell. Otthon ahhoz vannak szokva, hogy kihagyják a nőket az oktatásból, csadorban járatják őket, ha pedig véletlenül kivillan bokájuk, vagy másik férfira néznek, büntetésük a veréstől a csonkításon át a halálig bármi lehet.

Bármennyire is adná magát a magyarázat – és ők is a saríára, mint jogalapra hivatkoznak -, se a tényállások, se a büntetési tételek nem szerepelnek a Koránban, pedig ott tényleg részletesen ki van fejtve minden elképzelhető bűncselekmény. Mohamed próféta például – az életművét feldolgozó kortárs beszámolók szerint – soha nem emelt kezet a felségére, most meg rá hivatkozva verik agyba-főbe rokonságuk női részlegét a büszke mohamedán férfiak. Sőt, azokban a daliás időkben kifejezetten sok női tudós tevékenykedett, bár az utókor szorgalmasan purgálta nevüket az arab világ tudománytörténetéből.

Nagyvonalúan azért ismerjük el, a történelmet befolyásoló nőket Európában sem volt szokás megemlíteni a női egyenjogúság kivívásáig, néhány kivételtől eltekintve. Ez nem véletlen, hiszen egy büszke nőt sokkal nehezebb rávenni arra, hogy viselje el a sörszagot és mellette reggelente szeresse is a férjét, hogy az boldogan mehessen utána munkába… Na, de mindegy…

De a progresszió lassan betör a harmadik világba is. Az Európába vezető úton, esetleg már otthon, nagy eséllyel találkozhatnak olyanokkal, akik kibillenthetik őket a középkorból. Példának okáért rögtön ott röpköd egy orosz pilótanő, bizonyos Balislava kapitány, aki éppen szorgalmasan korrepetálja őket a nőkkel való illedelmes bánásmód tematikája mentén. Előnye, ha nem figyelnek rá, nem fogják fel az üzenetet, akkor lebombázza őket a gecibe.

Ez ugyan némileg ellentmond a willkommenskulturnak és annak a többnyire antropológusok által hangoztatott ostobaságnak, miszerint minden kultúra egyenlő és szeresd úgy a migránsokat, ahogy gyerekedet szeretnéd, ha lenne – de mindenképpen eredményesebb és integrációs szempontból működőképesebb megoldás, mint Mutti Merkel szelfizései.


  Bubu Woodcutter

10 hozzászólás

  1. Milyen kultura az,aki engedi bântalmazni a nőket? Tehât a kultúrâk
    nem egyenlőek.Szeresse a migrânsokat az ,aki akarja,de mâsra ne
    erőltesse.
    Merkel szelfizêse? A nêpszerűsêge vesztêt okozta.

  2. zombigyilkos

    Ez a cikk azért elég erős csúsztatás, tele kamu infókkal.

    1. A muszlimok pont ugyanannyira verik a nőket, mint az európai férfiak.
    Igazából a legtöbben semennyire.
    Sőt:
    http://24.hu/kulfold/2014/11/04/felmillio-szaudi-ferfit-ver-rendszeresen-a-felesege/

    2. A muszlim nők bizony sok országban tanulhatnak.
    Iránban az egyetemek hallgatóinak 2/3 része nő.
    És még sok érdekesség az iráni nőkről, a csadorról, és egyéb marhaságokról:
    http://www.avoiceformen.com/gynocentrism/the-myth-of-patriarchal-oppression-in-iran/

    3. Azok a muszlimok, akik idejönnek, pont azért erőszakolják meg az európai nőket, mert az a nő, akit nem véd az apja/férje, az az ő szokásaik szerint szabad préda (mondhatni ribanc). Kis részben, de egyébként sajnos ez az oka, hogy idejön sok aberrált kecskepásztor. Nőt akar magának a nyomorult, mert otthon nincs neki, itt meg csak úgy kap, hiszen a hite/szokása szerint az európai nők többsége szabadon megerőszakolható.

    4. Azok a nők, akik a bevándorló férfiakkal jönnek, a legtöbb esetben bizony nem a feleségük!
    Sokkal inkább összefogdosott szerencsétlenek, akiket élő falként hajtanak maguk előtt.

    Tetszik ez a blog, jók a cikkek, de érdemes megmaradni a valós infók talaján, mert nem tesz jót, ha fals adatokkal dobálódzunk.

  3. Tévedés! A Korán 4. szúra 34. versében le van írva “… Kiktől féltek, hogy fellázadnak, hát intsétek meg őket, s kergessétek őket a nyugvóhelyekre, s verjétek őket. …” (Mihálffi Balázs Korán fordítása

    • Gyula Ládi

      Kedves Lili ezt te úgy érted hogy egyből arra szólít fel hogy a nőket agyba főbe kell verni? elég buta meglátás ha tudnád ezeknek a dolgoknak a hátterét akkor nem mondanál ilyen hülyeséget

  4. Szeressék őket a mazochisták4

  5. szeresd úgy a migránsokat, ahogy gyerekedet szeretnéd, ha lenne – de mindenképpen eredményesebb és integrációs szempontból működőképesebb megoldás, mint Mutti Merkel szelfizései
    Ez nagy mondat, Merkel mamának sosem született gyereke, hát most marha nagy buzgalmában ellehetetleníti a mi gyerekeinket!
    Álljon már meg a gyászmenet, hogy egy gyermektelen nő fanatikus arabok millióit sózza Európára! Forduljon pszichiáter szakorvoshoz!

  6. lencz istván

    Hát nem teljesen mindegy,h a szemétség mitől szemétség??? – a lényeg a lényeg!!! – ez a csürhe cca.100 évvel van lemaradva az átlag Eu-s szinttől,és természetes,h az az európai,aki híve a feleségverésnek,szintén ennyivel van lemaradva!!! – legalább is AGYILAG!!!

  7. Mihálffy Korán fordítása nem autentikus…

  8. Orsós Dzsézönsztetem

    A helyzet az, hogy nem csak a korán miatt verik a nőket.

    “[Korán 4:34] Allah a férfiakat felsőbbrendűnek teremtette a nőknél,
    mivel a férfiak a vagyonukat a nőkre költik, és támogatják a nőket. Ezért
    az erényes nő szófogadó, és őrzi a mások számára láthatatlan részeit,
    mint ahogy Allah vigyáz azokra. A lázadónak tűnő nőket először intsé-
    tek meg, majd küldjétek őket külön ágyba, végül verjétek meg őket. Ha
    ezek után engedelmessé válnak, akkor ne tegyetek mást; Allah bizony
    magasztos és nagyszerű!”

    A sária részletezi, hogyan is kell bánni az “engedetlen feleséggel”. Ráadásul finoman szólva sem tekinti egyenértékűek…

    [Abu Dáúd 11, 2141] Mohamed azt mondta: „a férfit nem lehet kérdőre
    vonni, hogy miért veri a feleségét.”

    “[m10.12]
    …Ha a feleség engedetlen, a férj tartózkodhat az együtt alvástól (kö-
    zösüléstől), és visszautasíthatja a beszélgetést, továbbá megütheti a feleségét,
    de csak olyan módon, hogy ne okozzon kárt, vagyis nem okozhat
    zúzódást, nem törhet csontot, nem sebezheti meg és nem okozhat
    vérzést. A  másik arcul csapása törvényellenes. Az asszonyt meg lehet
    verni, ha egyszer vagy többször volt engedetlen, habár némely enyhébb
    vélemény szerint, csak akkor lehet megütni, ha az asszony ismételten
    engedetlen.”

    [Bukhári 3,48,826] Mohamed azt kérdezte: „Igaz-e, hogy egy női szemtanú
    tanúvallomása feleannyit ér, mint egy férfié?” A nő azt válaszolta: „Igen.”
    Mire Mohamed azt mondta: „Ez azért van, mert a női tudat fogyatékos.”

  9. Érdekes hogy az u.n. jogvédök, emancok, nöi blablázok a nök egyenjoguságárol, kussolnak azoknrol a tényekröl, hogy muszlim imigránsok keresztény nök százait a tengerbe dobtak, ezreket egy kecskéért eladnak, százezreket Europában is megcsonkintanak, gyikosságokrol hallgatnak, amikor az apa a feleség beleeggyezésével a fiának megparancsolja, hogy hugát a buszmegálloban agyonlöje amiért az rövid szoknyát visel, az iskola társaival jár uszni, vagy német barátja van, és szégyent hoz a családra, és a pervers liberal sajto ezt “becsületbeli gyilkosságnak” becézi. A gyikost elitélik, 8 évre, 4 év után szabadul!Ezt köszönhetjük a korrupt EU-politikusoknak, Merkel diktátornak, a hatelemis Schulznak, az idiota Verhofstadtnak a pfedopfilnak.Kosa Lajos Oslo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük