Nem a 17 milliárdba került repülőgép az egyetlen, ami gyanúra adhat okot


Miután számunkra is világossá vált, hogy a közönség jóindulatára, egyúttal pénzére csak azok a sajtótermékek számíthatnak, akik a függetlenség ürügyén nemcsak arra képesek, hogy a legváltozatosabb dehonesztáló jelzőkkel illetik a doktorminiszterelnökurat, hanem leleplezésnek álcázott semmikkel is képesek támadni, ezért beállunk a sorba. Mai posztunkban sorra vesszük korrupt0rbán ügyeit, amikor olyan drága holmikat használt, ami finoman szólva sincs összhangban miniszterelnöki fizetésével.

Lánchíd – A híd építése 4,4 millió aranyforintba került, de a korabeli állam pazarló módon már 6,575 milliót fizetett érte. Ez, mai értéken számolva, nem tudom, mennyi, de biztos gecisok. Orbán pofátlanul képes nap mint nap átmenni rajta, miközben munkahelye és otthona között közlekedik. Ráadásul többen láttak mostanában fontos állami tisztségviselőket és fideszes politikusokat is a hídon áthaladni.

Parlament – A drága Lánchídon áthaladva Orbán sokszor abba a Parlamentbe tér be, ami jóval nagyobb és drágább, mint amit a zsebpinochetünk ki tudna gazdálkodni a hivatalos jövedelméből. A felcsúti rezidencia és a budai ingatlan mellett az az ekkora épület, amit rendszeresen igénybe vesz, még román szinten is ismeretlen mértékű korrupcióra utal. A gyanúnkat az is alátámasztja, hogy a Parlament épülete tele van fideszessel és kormánytaggal.

Flirt motorvonat – Az önleleplezés egyik legklasszikusabb esete volt, mikor Orbán maga osztotta meg a Facebookon, hogy a drága Flirt motorvonatok egyikén tart Bécsbe, hogy ottani kollégájával valamiben megállapodjon, amit majd az osztrák nem tart be. A motorvonatok 10 milliárdba kerültek, nem valószínű, hogy Orbánnak van ennyi legális jövedelme.

Fejér Megyei Szent György Kórház – Már egészen kis korában megmutatta, nincs az a korrupció, amit ne lenne képes elkövetni. A Szent György Kórház mai áron is milliárdos költsége megmagyarázhatatlan, de úgy használta, úgy született ott meg, mintha a sajátja volna. A család sem tiszta, ezt a következtetést kell levonnunk a tényekből.

Közúthálózat – Senki, egy NER-közeli propagandista sem fogja velem elhitetni, hogy azok az utak, amiket Orbán rendszeresen használ, az tisztességes, adózott jövedelemből épültek alá.

Paksi atomerőmű – Egészen elképesztő, hogy gyakorlatilag egy atomerőműve van arra, hogy esténként átolvashassa Putyin utasításait. A  4 db, egyenként névlegesen 440 MW-os nyomottvizes reaktorok a NER habzsidőzsinek legdurvábbika.

***

Egyelőre ennyi leleplezéssel tudtunk szolgálni. Ha úgy véli, szükség van továbbra is a független oknyomozó munkánkra, akkor küldjenek pénzt!


  Nyilvánvaló Kapitány

9 hozzászólás

  1. Orbán miniszterelnök úr megérdemli az ingyenrepülést, hiszen az Alaptörvényben is benne van, hogy neki mindenhez joga van és különben is világszínvonalúvá tette a magyar futballt. Akinek ez nem tetszik, az elmehet.

    • Izgatottan várjuk asszonyom,szíves bejelentését,hogy mikor távozik ! Mi maradunk.

    • Rakovszky István

      És mi van más országok kormány és államfőivel⁉
      Ha azok régi barátaikkal tesznek egy kirándulást a barát repülőgépén, senki sem háborodik fel‼
      Ez a jelenség csak SOros Orbán-gyűlöletéből fakad. Ezért pénzeli a fake-news gyárait és ezért uszított ránk egy sáskahadat!
      Soros azért gyűlöli Orbánt és Hazánkat, mert 1989-ben Orbán beszédére mind a kormány, mind Gorbacsovék elfelejtettek fegyverekkel reagálni. Ez pedig Sorosnak óriási vesztesség volt, ugyanis azt remélte, hogy a zavarosban halászva jól megszedi magát, fillérekért felvásárolva a nemzeti vagyont, mint ahogy azt Ukrajnában tette Majdan eredményeképp.
      De a zavarosbani halszatot már gyerekkora óta gyakorolja, mikor 1944-ben segített a németeknek a zsidó vagyonok elkobzásában‼ Vagyi Soros egy antiszemita háborús bűnös‼

  2. Efftársilag nyilván a prérin-szaladgálás lenne “haladó”, szentjánosbogár világítással.

  3. Kiss László

    Csomót kihagytál:
    – Most volt Salzburgban, és nem stoppal vagy Mol Bubival. Felmelegítette a Földet, így tehát az egész emberiség ellensége. Meg az egész faunáé is, mert fideszes pribékjei jegesmedvének álcázva ártatlan fókabébiket gyilkolnak nap mint nap, pedig ha nem kényszerítené őket erre az illuminátusok (korábban: NER) bűnös szövetsége, ellenének lattén és szóján.

    – a Kósával úgy nyúltak le 1200 milliárdot a mészároslőrinc MKB-jából egy év alatt, hogy a bank teljes készpénzforgalma nem volt 58 milliárd. Ha valahol 1142 milliárd hibádzik, ott csak Orbánbasi szőrös mancsaira gyanakodhat tisztességes progresszív.

    – a magyar kultúra és oktatás sohasem fogja kiheverni, hogy szerencsétlen Katona Józsefet arra kényszerítette, hogy az eredetileg Or bán című nemzeti drámájába (amelyet csak az ENSZ-csapatok beavatkozása és a Gertrudis-jelentés tudott végül is Bánk bánra változtatni) is megpróbálta jó színben feltüntetni azt a kurva Tiborczot, aki miatt éjszakánként sötét van az országban.

    – hogy az alma nem esik messze a fájától, az is bizonyítja, hogy a gonosz Tiborczné Ráhel (Orbánbasi és Benjamin Netanjahu közös lánya) az ország összes szülő nőjét lerugdalja a közkórházak ágyairól.

    – állítólag többen mondták, hogy úgy hallották a házmestertől, hogy a basi a Szent Koronát viselte fejfedőként egy zsinagógában valamely éppen aktuális antiszemita pogrom alkalmából.

    – és akkor még ott van a kerítés is, amellyel nemcsak hogy kirekesztette Európából az ártatlan barna szemeket és megakadályozta vidám köztéri mulatságok rendezését e szomorú kis ország városaiban, de ketrecbe zárta az éppen (Ugandába) kivándorolni készülő 10 millió magyart is.

    Pfuj! Rajtunk már csak az Amnesty International meg a Migration Aid segíthet!

  4. Éppen ideje lenne venni egy kormánygépet. Aztán arra varrjanak gombot!
    Bezzeg Gyurcsótány a Wizzair-rel repült, vagy a Ryanairrel és nem bánta, ha a csomagját itthon hagyták és ezért macsakanadrágban ment el a fogadásokra.

  5. De most őszintén, ki a lóalkatrészt érdekel, hogy melyik vezető mivel repül
    Engem inkább az zavar, hogy ha már repülésről van szó, hogy miért nem repülnek el az un. baloldali nemzetellenesek a zűrzavaros péchába.Örökre!

  6. Ez a cikk is csak egy a tobbi kozul – nem szol arrol hogy Orban egy levegot sziv Putyinnal, Erdogannal, a kobanyai szopofantommal es Pinochet unokaival. Ez nyilvanvalo szellemi kozossegre utal, egyfajta tars szerepet legalizal.

    A cikk tovabbi sulyos hatranya – szandekosnak mondanam – hogy nem szol a legnagyobb es legnyilvanvalobb Orban bunrol, amit nem lehet megmagyarazni: a Balatonrol. Abban furdott, azon legeltette a szemet legalabb ket alkalommal, mintha az ove lenne. Ugy hasznalta mint a sajatjat, sot, lopott is belole: mindenki lathatta ahogy vizessen kijott. A Balaton atuszas utan dajcstomi is vizes volt, davidibolyaval egyutt: jellemzo, kart karba oltve hordjak szet osi jussunkat!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük