Ne velünk harcoljatok! Hülyék!


Kedves Ungváry Tamás, és Gerendáson rugózó baller bloggerek, facebook-twitter aktivisták! Rendben! Akkor szögezzünk le valamit rögtön az elején: a nácikat pont ugyanannyira rühelljük, mint a komcsikat. Ennyi. Nem bonyolult. És ezt azért sem ártana nektek sem tudomásul vennetek végre, mert veletek ellentétben nem kinyúlt pulcsis belvárosi puhapöcsök vagyunk, hanem tenyeres-talpas konzervek, akik adott esetben simán, teli törzsből fejelik ketté a hülye nácit! Nem mi vagyunk az ellenségetek, mi az ellenfeleitek vagyunk! A politikai ellenfeleitek. Mi az azonos-neműek házassága ellen tiltakozunk és nem az azonos-neműek ellen. Mi keresztények vagyunk és nem zsidóellenesek (érdekes is volna). Mi jobboldaliak vagyunk és nem szélsőjobboldaliak.
Még azt sem lehet ránk mondani, hogy nem kedvelnénk titeket. Íróitokat olvassuk, költőiteket idézzük, képzőművészeiteket szeretjük, előadásaitokat láttuk, zenészeitekre ugráltunk (és igen, mártírjaitok a mi mártírjaink is). Mi nem zárjuk magunkat gettóba, se szellemi, se lelki, se semmilyen gettóba. Sőt, titeket is ismerünk, haverkodtunk az egyetemem, szedtük fel a húgaitokat hétvégi bulikban és ébredtünk vasárnap reggel nálatok iszonyú fejfájással.
És igen: megértjük Gerendás Pétert is. Megértjük, hogy miért és mitől sokallt be. Valóban elviselhetetlen, ahogy minden második thread zsidózással zárul és valóban elviselhetetlen, ahogy az APEH (NAV) tönkreteszi a megbillent vállalkozásokat.Ezért is tartjuk útonállásnak az állandó szipolyozásukat, amelyből ti annyi szép és jó szociális meg egyenlősítő programot tolnátok.
De iszonyúan fel tudjuk baszni agyunkat, mikor ilyetlátunk! Tényleg menjetek már a picsába! Nem külföldre, a picsába! Már megint mi (a Fidesz körüli választópolgár-szerűség) vagyunk az ellenség? Azért ezen nem ártana egy picit elgondolkoznotok!
Mert kurvára időszerű lenne végre befejezni az ellenünk folytatott hideg vagy meleg polgárháborút, mert amellett, hogy nem kevés kardinális kérdésben nem értünk egyet, mégiscsak mi vagyunk azok, akik odaállnak mellétek, mikor a féleszű nácikkal kell pofozkodni! Vagy a helyetekre, mert ti jobbára gyáva szarként szoktatok viselkedni! Pont, mint a második világháború alatt, most is mi fognánk fegyvert és kockáztatnánk az életünket. Igen: a lábszagú konzervatív pöcsök, akiket most ki akartok rekeszteni az Élet Menetéről!

Innentől pedig csak az olvassa, akinek Gerendás a kereszt és Péter a vezetékneve. Vagy fordítva:

Kedves Gerendás Péter! Szeretünk téged, ne menj el. Jók a számaid, a gyereked simán járathatod zsidó hittanra, vagy etikára, nem para! És ne BT-zz, mert önkibaszás, alapíts egy KFT-t sokkal jobban megúszod az adózást! Ja, és ha az APEH basztat, akkor lehet valaki nyúlja a pénzed, mert az ma már NAV. És Péter, nem kell mindig keverni a szezont a fazonnal sem, mert az, hogy ezek a rohadt Jobbikosok nem bírnak magukkal, nem jelenti, hogy mi hagyjuk, hogy téged bántsanak. És ne parázz az Alkotmány miatt se, hisz bele lett véve a 4. bekezdésbe az is, hogyha téged így bántanak, simán alkotmányos jogod elégtételt venni. Nem kell elmenned emiatt. És Péter! Tök jó fej voltál, hogy eddig nem politizáltál, és tudom, hogy amit érzel jogos. Sokan érezzük ezt így, ahogy te, érezzük az igazságod. Tehát ha tényleg jó fej vagy, ne hagyd, hogy olyanokon verjék el a port rád hivatkozó, de rajtad ugyanúgy nem segítő, magányod nem oldó politizáló emberek, akik nem tehetnek arról, ami veled történt. Amúgy meg, ha most elmész, és majd visszajössz, szeretettel fogunk várni, azzal a szeretettel, amivel eddig is viseltettünk irántad. Mert közénk tartozol akkor is, ha úgy érzed, minket nem érdekel mi van veled. Sok sikert külföldön is Péter, várunk vissza! Szevasz.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük