Fotó: Horváth Péter Gyula (részlet)

Ne lakjál pedofillal!


Se egyéb szexuális szadistával, drogdílerrel, sorozatgyilkossal, kommunistával, antifával, nyilassal, úgy általában pszichopatával. Ne tartsál szexrabszolgákat a pincében, és olyannal se lakjál, aki tart.

J. A. – aki nem a költő, ahogy a többi is szép emberek voltak –, az egyszeri áldozat mindig átment egy másik sikátorba, ha ők jöttek szembe. Igényesség is van a világon, de ezt azért nem gondoltam volna róluk. Megmondom őszintén, sosem értettem, hogy ha valaki rendszerszerűen köztörvényes bűncselekmények elkövetését űzi, úgy általában miért tartja más bűncselekmények kétségtelen bűnjeleit a lakásán? Mert nem szívesen megy messze tőlük. Jelen esetben a szexuális szükség a nagy úr. 

Magyarul, ha külföldi Antifákkal mutatkozol, akik magyart verni járnak ide, ne tartsál már az otthoni gépeden a létező legundorítóbb emberi bűncselekményről pár tízezer rekordot. Ennyire senki nem lehet hülye, ennyire nem hunyhat ki benne a szikra (hehe). A liberális magyar jogrendszerben néhány fél agyonverést simán megúszol pár évvel, ahogy persze a pedofíliát is, de hála Istennek, a bűnözők a sitten a gyerekgyilkosok és pedofilok vegzálásával próbálják ledolgozni a társadalom iránti adósságukat. Hát senkinek sem lehet megtiltani, hogy jót tegyen, ugyebár.

Nem tudom, Önök miként vannak ezzel, de szerintem szinte mindannyian ki merjük jelenteni: el tudtuk intézni az életünk során, hogy ne sorozaterőszakolóval, gyerekgyilkossal, pedofillal kössük össze az életünket. Szerintem rohadt nehéz úgy megnézni 4213 órányi szadista gyerekpornót, hogy azt az egyszeri szexuális bűnöző élete párja ne vegye észre. Pontosan tudjuk, hogy a haladók merre felé szeretnének haladni, de nem tudtuk, hogy ezek már össze is bútoroztak családilag.

A jelen ügy szexuális-szadista pedofilja öngyilkosságba menekült, mert érezte, hogy mi vár rá. Mondjuk érdekes, hogy nem vették őrizetbe, csak beidézték kihallgatásra, de egy nyomozásnak akkurátusnak kell lenni. Abból, hogy gyerekek megkínzását nézegeted hétszámra otthon, még nem következik, hogy a környezetedben élő gyerekekre veszélyes vagy. Pedig de.

Ha valaki lényegi különbséget akar találni a haladók és a konzervatívok között, akkor az pont ez. Szerintünk a potenciális áldozatok jogai sokkal, de sokkal erősebbek, mint bármelyik pedofilé.

Az a kellemetlen, hogy J. A. és a szélsőkommunista mozgalma (is) láthatólag Berija elvtárs vehemens szexuális érdeklődésének folytatója, aki fénykorában neki tetsző nőket raboltatott el a moszkvai utcákról, akiket aztán meg is ölt, mert a párt jó hírére ugyebár vigyázni kellett. A lebukott elvtársak mindig tudták és most is tudják a kötelességüket, ha kell, az öngyilkosságba menekülnek. Annyira elvhűek voltak régebben, hogy nem is kellett tudniuk arról, hogy önkezükkel járnak el, csak úgy megtörtént velük. Egy kommunistának ugyanis a párt nélkül, a mozgalom nélkül nincs élete: ha onnan kitaszul vagy kitaszítják, akkor már úgyis halott. Ha meg véletlenül nem, akkor mindig akad egy olyan elvtárs, aki felkeresi és a tudomására hozza, hogy de. Pedig milyen hihetően lehetne mondani, hogy az a pár száz giga „adat” csak véletlenül került fel az elvtárs gépére.

Vegyük észre az igazi vérbő kommunista taktikát: a sajátjuk által elkövetett ocsmány bűncselekményt agyonhallgatják, még csak azt sem mondják, hogy egyedi esemény, mint amit a migránsok által elkövetett gyilkosságok, erőszakos cselekmények ezreire szoktak. A haladók által tömegesen elkövetett gyerekek elleni erőszakos bűncselekményeket már átnevezték emberi jognak, ahogy a gyerek alapvető emberi joga szerintük az, hogy pedofilok felkereshessék őket az óvodában.

Ez nem egyedi esemény volt, ez már maga a forradalom. Ezek az emberek élvezik, hogy nyomorékra verhetnek másokat, tulajdonképpen szép tőlük, hogy a pedofilokat egyáltalán befogadják, hiszen azok csak az emberiség egy kisebb részének bántalmazását élvezik, míg a kommunisták az egész emberiséget akarják úgy igazán rendesen megkínozni, és ha megoldható, jól megritkítani.

Ez az egész egy igazi rendes őrület, és az ellenzéki törzsszavazók pont úgy nagy ívben tesznek rá, mint bármi másra, amit a kommunisták elkövettek már. Ha ezeknek a pszichopatáknak a „forradalma” győz, a pedofilok és egyéb dühöngő elmebetegek házhoz jönnek majd. 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már a szólásszabadságnak is annyi Brüsszelben, most lesz az utolsó olyan EP választás, amikor még megállíthatjuk a kommunistákat

  A Kedves Olvasó hunyja le a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű virágos rét …

26 hozzászólás

  1. Munkásember

    Az a baj ezzel, hogy ha valaki nem az, arra is ráfogják, hogy ezzel támadják meg. Szóval ha van egy normális ember, akkor ezeket ráfogják mert a degeneráció ellen van, és így tönkre teszik az életét. Szóval visszafordítják ezt a puskát az ártatlanokra. Ez az egy baj van vele.

  2. ne szépítsük a dolgokat! A „baloldaliak” alapjába véve magyar gyűlölő hazaárulók, terroristák és pedofilok.

  3. Ha már együtt laktak, akkor mindketten biztos „együtt „nézegették a pedofil videókat.

    „Ne lakjál pedofillal”, de ne lakjál liberálissal sem.
    Gyakorlatilag a kommunista és a liberális ugyanaz, csak az elnevezése más.
    …..
    A magyar liberális ellenzék azért nem szavazta meg a gyerekvédelmi törvényt, aztért agitált ellene, mert valójában mélyen összefügg a liberális ellenzék a pedofilokkal, az aberráltakkal , és más bűnözőkkel.
    A liberális baloldal bűnözők gyülekezete.

  4. Tökéletes látlelet a jelenleg az ügyről mélyen kussoló baloldalról és annak vezéreiről, a Gyurcsány házaspárról, a lakájmédiájukról és a kedves szavazóbázisukról. Engem ez a szavazóbázis idegesít a legjobban, mert róluk még csak azt sem lehet elmondani, hogy pénzért értenek egyet. Ők annyira imádják az ellenzéket, hogy nekik még a gyerekkínzás is belefér.

  5. Esetleg a jóember nem is volt pedofil csak egy „ártatlan” üzletember, aki pénzt keresett magának /és valakiknek/ és kereskedett. A vevők egy picit berezeltek a lebukástól netán valaki megzsarolta őket.

    • csakafidesz

      Van ilyen kategória is. A drogdilerek jórésze árulja csak a drogot, ő maga nem szív semmit. Egyszer jó lenne elkapni azokat is akik kisgyereket szervíroznak az érdeklődő bácsiknak..

  6. Ahol egy pedofil van, ott van több is. A rendőrségnek lenne ez a dolga, de aligha fog történni bármi.

  7. Oké, itt is megkérdezem: mi újság a Bitével? Miért kussol a média? Miért kussol az állam? Miért fontosabb az elsüllyedt luxus tengeralattjáró és az a halott magyar hegymászó? Hol van a beharangozott „gyermekvédelmi törvény” a gyakorlatban? Miért nincsen még az a pedofil állat letartóztatva? Vagy kasztrálva?
    Előbb-utóbb megunja a tisztességes, soha a légynek ártani sem tudó polgár a töketlenkedést és maga veszi kézbe az igazságszolgáltatást, de attól mentse meg az Úristen azokat a férgeket!

    • csakafidesz

      Az állatok érdekes módon nem pedofilok, kölyökállattal nem párosodnak, csak ivarérettel. Tehát a „pedofil állat” kitétel mélyen sértő az állatokra nézve.

  8. A Párbeszéd nevű formáció tagjai mentegették Dobos Krisztinát az antifás viperás emberverés vádja alól. Ennek a Dobosnak biztosított alibit a pedofil élettársa, aki végül felakasztódott. Karácsony, Tordai mellett csak nem Szabó Tímea is tagja ennek a mikropártnak? De. Sokan bocsánatkérést várnak tőlük. Én nem számítok rá.

    • csakafidesz

      A fene tudja, hogy ő egyedül akasztotta fel saját magát, vagy rábízta az antifa valamelyik hozzáértő tagjára a saját felakasztását. Az akasztást még Daróczy esetében is annyira amatőr módon követték el, hogy az eljáró rendőrök is kételkedtek abban, hogy „Az idegenkezűség kizárt” pedig ezt minden rendes közleményben olvashattuk. Legszebb öngyilkosság az, amikor valaki tükörből tarkón lövi magát. Bár ezt elég nehéz úgy kivitelezni, hogy öngyilkosságnak látszódjon.

  9. Honnan vannak ezek az információk hogy “élete párja” meg hasonlók? Én is albérletben lakok és meg se tudom mi van a lakotarsam gépén, és nem is az életem párja, csak egy helyen lakunk, néha beszélünk azt annyi.

    • Béla!
      Néha olelgeted is a lakótársadat és így fenykepezkedsz vele?
      Mert ennek a kettőnek van ilyen közös képe.

      • Theo: Miért tőlem kérdezed? Hol van erről információ? Ahelyett hogy itt ironizalsz be is linkelhetned a forrást.

        • A forrás maga a mi korábbi oldalainkon megjelent cikkek és fotók, abból az időből, amikor ezt a nyolcasával magyarokra támadó antifa szukát a bíróság hazaengedte. Ott volt ennek a nyilvánvalóan szadista luvnyának pár képe ahogy például kirándulás közben átkarolja őt a „vőlegénye”.
          Láttuk a fotókat erről a szép párról, és aki olvassa a PS-t, az emlékszik is erre.

  10. Nézzük, akiknek az ilyen jövő miszerint „Nem lesz semmid, és boldog leszel” belefér az értelmi képességükbe, azoktól felesleges is bármi erkölcsi tartást elvárni. Ezek nem azok a megvezetett munkás marxisták, akiknek még pár évtizede ezeknek a balatoninyaralós szülei beleverték a fejébe, hogy „Mindenki szükségletei szerint részesül majd a javakból „a vágyott kommunista paradicsomban, és – tették hozzá – „és képességei szerint dolgozik”.
    Ezek már modernebbek, mert a „képességei szerint DOLGOZIK” mondatvég csakúgy átsuhant az agyukon mint egy kósza szellő, rájuk nem vonatkozik, mert miért is ??? Viszont a „szükségletei szerint részesül” kifejezésbe belevették a következős speciális jogos szükségleteket:
    – Annak kell elfogadni engemet, aminek én éppen annak tartom magam. Viszont cserébe én minden förtelemnek elmondhatok mindenki mást. Pl. Putyinpincsinek, undorító részegen szavazónak, fasisztának hülye gombának vagy képződménynek, stb.
    – Bárkivel dughatok, még a konnektorba is, és ezt a konnektor kivételével mindenkinek akceptálnia kell, pontosabban zokszó nélkül oda kell adnia nekem magát mert ez az én szabadságjogom. Másoknak viszont nincs szabadságjoga engem ilyen célra használni!
    – Ha férfiként szülni akarok akkor azt törvényileg sem szabad megkérdőjelezni, a biológiai valóság meg magasról le van sza… és ha valaki engem nőnek aposztrofál, börtönbe vele, mert az homofób.
    – A másik ember nem ember csak egy tárgy, mert kicsi. Vagyis kivihetem és odatolhaton magam előtt a rendőrsorfalnak, vagy bemehetek bölcsődébe is a gyerekekre ráhozni a frászt ahogy rémszörnynek mázolva, mert látni kicsiket sírni, az olyan remek szórakozás!
    – Nekem jogom van a gyerekeket megkínozási célból megerőszakolni és akár bármijét levágni, de kikérem magamnak, hogy engem pedofil-szadistaként meg merjenek szólítani.
    – Nekem jogom van hátulról nyolcadmagammal félig agyonverni bárkit, de nehogymár ne engedjen haza a bíró mert majd úgyis feltételesen ki fognak engedni. De hogy merészel a földön fekvő védekezni, mikor már eldöntöttük, hogy bűnös. Örüljön, hogy nem egészen vertük agyon!
    – Nekünk jár a házasság szó teljes jogrendszere és a világ mély tisztelete, mert nem elég, hogy minden polgári jogunk megvan prájdozni meg bárhol közösülni a saját nememmel, de nekünk egyházi áldással örökbefogadott házi szexuális tárgyakra is szükségünk van, mert a házasodás szertartásával így meg tudjuk alázni a normálisokat és a keresztény egyházat is.
    ……
    ….és még sorolhatnám. S nem vagyok biztos abban, hogy az eredeti emberi egyenlőség jogok alatt életüket is feláldozni hajlandó igazi liberálisok, parasztfelkelők a múltban ilyen speciális és csak egyesekre vonatkozó szabadságjogokra gondoltak…

    • Soha nem voltak “igazi” liberálisok. Ez a fogalmak összezavarása!

    • Sztem a „képességeik szerinti munkavégzés” is stimmel:
      ennyire képesek…….

      • Dehogy, kedves Theo! Remek munkákat tudnék nekik adni, mint: kőtörés Recsken, szemétválogatás, szemétszállítás, migránsok alól kiganézás, szennycsatornatisztítás, gyapotszedés, Covidhalottak szállítása, rovarpörköltfőzés maguknak a liberális menhelykonyhán. Nagyjából azokat a munkákat amiket a kedvenc gazdáik Nemleszsemmidék nekünk szántak.

    • Ez az összefoglaló nagyon jó lett.

  11. “a bűnözők a sitten a gyerekgyilkosok és pedofilok vegzálásával próbálják ledolgozni a társadalom iránti adósságukat. ”
    Vágyvezérelt mese. Nincsenek erkölcseik. Más a mérce= erő és ököljog.

  12. DörrögZuldán

    A 444 a colorado-i buzibárban lövöldöző elmebeteg esetében nem vélte relevánsnak az elkövető nemi identitását, pedig nem feltétlenül ciszheteró az illető és ki tudja, mi is vezérelhette tettét.

  13. Nahát,..a felakasztodott..
    megfelelőnek hangzik.
    A cikkben emlitett kommunistákat
    én egy szektás-kultikus és
    kommunista csoportként értelmezem.
    Amit a gyermekekkel elkövetnek,
    némelyik még anyakönyvezve sincs,
    az élet és ember ellenesség a
    négyzeten.
    Teljesen nem lehet ezt kivédeni,de
    legalább az itthoni törvény segit a
    szülőknek megvédeni a gyermekeiket.

  14. A pedo helyes megnevezése haladáréknál “minor attracted person”, vagyis nem *fília (ami ugye a _beteges_ vonzódás terminusa), hanem a teljesen ártatlannak tűnő “kicsik után érdeklődő” elnevezés, olyan, mint a bélyeggyűjtő, vagy a virágkötő…

    A Gonosz így szivárog be a hétköznapjainkba.

  15. ez az írás hatalmas lett, ahogy a hozzászólások is, Naprózsa is klasszul összefoglalta a gyengébbek kedvéért a ráadást! Öröm benneteket olvasni. Csak a téma fájdalmas.

    A rendőrség meg teszi a dolgát, el tudom képzelni mit élnek át amikor muszáj átnézni a videókat. Szerintem megérdemlik a + pszihológusi támogatást, mert iszonyat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük