Mindenkit letérdepeltetnek


Az elmúlt hetek egyik legtöbbet tárgyalt nemzetközi fejleménye, hogy egy bizonyos ronda, dagadt, szőrös producer pénzével és hatalmával visszaélve különböző szintű és súlyú szexuális bűncselekményeket követett el állítólag különböző szintű és súlyú fiatal színésznőkkel szemben. Illetve rajtuk. Vagyis föléjük magasodva. De ezt hagyjuk is, mert írtam róla, mások is írtak róla, ráadásul nem Weinstein esete fogja törvényileg kötelezővé tenni a férfiak kasztrálását és sterilitását.

Sőt! Ebből még női kvóta sem lesz, akkora árnyékra vetődés. A női főnökök is ugyanúgy vissza szoktak élni hatalmukkal, mint férfi kollegáik. Ahogy a homoszexuális koreográfusok, igazgatók, producerek, kőfaragók és balett táncosok is előszeretettel térdeltetik az arra alkalmas, feltörekvő, ám kevésbé tehetséges beosztottjukat.

Ilyen csúnya világban élünk.

Láttam viszont olyanokat, akik nem voltak hajlandóak térdepelni. Ők vannak többen. Azok, akik nem térdelnek, és olyanok, akik nem akarnak térdeltetni. Se nőt, se férfit. És egyúttal el lehet menni, és lehet keresni egy tisztességes főnököt.

Hogy egy bravúros váltással átkössek Dárdaira: nos, igen. Ilyen ez a sóbiznisz. Ilyen ez a randa, szőrös, mocskosul gazdag popszakma. Sportot űz abból, hogy bebizonyítsa, bárkit le tud térdepeltetni.

Még egy becsületes, tisztességes tehetséges magyar gyereket is

Mert sajnos azt látjuk, hogy van az a pénz, amiért még Dárdainak is elkezd makacsul korpásodni a haja. Van az a pénz, amiért még Dárdai is letérdepel a Hertha dagadt, szőrös producerének. Pedig Dárdai nem egy elme- és szívbajos libsi. Tudjuk.

És nem is hülyegyerek. Tudja ő, hogy ez az egész himnusz alatt térdepelgetés – ami először ugye egyszerű ülve maradás volt, csak azt nem lehetett olyan jól eladni a CNN-en – a Soros pénzelte, szélsőséges Black Lives Matter nevű terrorszervezet ötlete volt. Amit egy közepesen tehetségtelen amerikai focista honosított meg két rendkívül sikertelen szezon után, a kirúgás szélén tántorogva, amikor messze nem az volt neki a baja, hogy őt bármilyen szinten is diszkriminálná Kalifornia Állam (!!!) rendőrsége amiatt, hogy félig fekete. Dehogy! A garantált milliók mellé járó meccsprémium látszott elveszni, mivel annyira fakezűnek bizonyult zsebirányítóként, hogy nemhogy a rájátszásra, a közröhej elkerülésére se volt esélye a 49ers-nek.

Az egész egy hatalmas baromság egyébként. Trump ellenes proteszt-mozgalom alakult ki Colin Kaepernick fizetésvédő megmozdulásából. Szót sem érdemelne, lassan Amerikában is hagyják a francba az egész térdepelgetős hülyeséget, mert egyrészt kontraproduktív, másrészt nézők is elkezdtek elmaradozni a meccsekről.

De mégis, a berlini klub a maga részéről így akar hitet tenni a nyílt társadalomban hívő Merkel adminisztráció mellett, sokszínű és befogadó Berlint követelve. Amúgy kérdezem, lehetne ennél még sokszínűbb és befogadóbb Berlin? Vagy akkor már át kellene nevezni Kabullá?

És ebbe a harcába még Dárdait is maga elé – akarom mondani – mellé térdepelteti. Mert van hozzá elég pénze. Dárdai meg zokszó és minden ellenkezés nélkül bent marad abban a bizonyos hotelszobában, és letérdel.

Szomorú. Végtelenül szomorú.

Pedig, Pali, neked is, mint mindenki másnak (a fitos orrú, hosszú combú színésznőknek) megvan a lehetőséged , hogy felállj, bebaszd az ajtót magad után és távozz abból a hotelből, ahol pénzért térdepeltetnének.

Persze kevesebb lesz a pénz. És persze nem leszel a csúcson soha többet. Lehetsz edzője valamelyik kilátástalan NB1-es csapatnak. Mondjuk a Felcsútnak, de megmarad a becsületed, a gerinced és nem leszel egy ócska, megvett karrierkurva.


  Apáti Bence

11 hozzászólás

  1. Melyik a Dárdai?
    ….
    ….
    ….
    Majd ha Fa Nándor térdel le, elkezdek aggódni.

  2. Mindenki aki letérdepel a politikai szopáshoz , ……………… .

    • Az első eset, hogy itt a PS-en egy cikkel nem teljesen értek egyet.

      “Van az a pénz, amiért még Dárdai is letérdepel a Hertha dagadt, szőrös producerének. Pedig Dárdai nem egy elme- és szívbajos libsi. Tudjuk.”
      ***
      Ne legyünk igazságtalanok, egy bérből és fizetésből (legyen az bármekkora) élő családos (Dárdainak három gyereke van), még a gerincesebbje is, ha nem is nyal talpat, de a családja érdekében fejet (térdet) kell hajtson.
      Szerintem ez alól még a cikk írója sem kivétel.
      Itt most, nem Dárdai, hanem KIZÁRÓLAG “..a Hertha dagadt, szőrös producerének “, és a hozzá hasonló (soros) gazembereknek a kritikája kellene legyen.

  3. Gáspár Anett

    Kb. 30 éve történt, hogy az iskola igazgatónője magához hívatta a kezdő, magas, szőke, igen jóképű testnevelő tanárt. Amint az ifjú belépett az ajtón, az igazgató néni belülről kulcsra zárta, és ajánlatot tett a tanoncnak.
    Hogy ráállt-e a fiatalember?! Félév múlva elhagyta az iskolát. Nos, ki mire tippel?

  4. Gáspár Anett

    Persze ezek csak feltételezések. A post írója Dárdait meg sem kérdezte. Mert akkor úgy kezdte volna, hogy Dárdai azt mondta… Menjen felcsútra? Megint miatta dobják ki Pinyőt. Mondjuk most hogy 12-en vannak a pályán, így hasítanak.

  5. Feri Tekeri

    most akkor az alvégtől a fölsőig mindenki ezen rugózik ?
    …mindenkinek tudnia kellene hogy Merkel nyanya PC-vel kerített állatkertben, még egy Pali sem azt csinál – és mond amit akar…

  6. Kemeny szavak egy kemeny vilagban.
    Nem gondoltam volna sosem hogy a mi Palinkrol ezt irjatok egyszer – mentsegetekre legyen mondva en is igy gondolom.

  7. Colin MacLeod

    Én a 15 évvel ezelőtti Elisabeth Kinget térdepeltetném le, de ha leül, nekem az is tökéletesen megfelel. Dárdai na, csak egy focista. Milyen példaképe lehet egy focistának a kissé ütődött Pelé aki a nemlétező ezredik góljáról beszél (azt is beleszámította amit a cápáknak rugdosott a tengerparton) vagy a kábszeres szintén félkegyelmű Maradona. Ezek lehetnek egy focistának a példaképei? A mai ratyimók hármasról nem is beszélve ronádó elrúgta a labdát messzi a transzvesztita néjmár művésznő mellett. Ne csodálkozzunk, hogy palika is térdre esik. Dárdainál csak a mi vona gáborunk tud jobban térdre esni heller ágnes előtt, beleájulna az ölébe.
    Képzeljük már el, hogy Ron Dennis azt mondja Ayrton Sennának, “te Ayrton ereszkedj már féltérdre”. Elküldte volna a fenébe, és rácsapta volna az ajtót. Szabad akarat!
    Vejnstejnék nevét sajnos évtizedek óta olvasom a szobám faláról, mert a Hegylakó 4 poszterének alján szerepel a nevük (a sz@rrágás már ott is látszott Skócia helyett Románia). Brandon Lee halálában is fullra benne van a kezük (nem kell a fegyvermester, ugye, sokba kerül), feltudnák sorolni egy féltucat fantasyt vagy fantasztikus filmet amit nem engedtek a film producereinek és a rendezőnek méltó módon leforgatni és megvágni, mivel rengeteg jelenetet elzártak. A mai napig trónolnak jelenetek ezrein, megfosztva ezzel néhány millió hegylakó és holló rajongót.

  8. A Prezinel, Metlifenal, Citibanknal stb. ott tart a dolog, hogy onkentes alapon kotelezo kimenni a buzifelvonulasra.

    Az is hasonlo. De szerintem mar errol is volt mar poszt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük