A migránssimogatóból lett migráns a migránsoknak gyűjt – ezek sose állnak le…


Valami Zsohár Zsuzsa (alliteráló nevű) kendős bölcsészasszony, a májgréjsön éjd volt szóvivője lelépett Österreichbe. A derék perszóna most büszkén hangoztatja, hogy migri lett. Legalább nem menekültet mondott.

S ott a mesés Burg, az éteri Mariahilferstrasse és a csodás Kunsthistorisches Museum környékéről menti a migránsokat – Aleppóban. Saját szavai szerint a Facebook, a Twitter és az egyéb online hírforrásokra támaszkodva tájékoztatja az érdeklődő újságírókat. Sajnos erre öntelt ostobaságra már nincs elég kifejező szavunk.

„Mindemellett természetesen igyekeztem az összes oldalról tájékozódni, hogy lehetőleg objektív képet rakjak össze a magyar újságíróknak.” – nyilatkozta.

Mert a magyar újságírók nyilván nincsenek a Facebookon és nem tudnak Twittert olvasni.

Mi több: az, hogy ő kimeneküle az orbánfasizmus bástyái mögül a szabad levegőjű Ostmarkba, az kérem nem akasztotta meg migráns- és arabmentő tevékenységét. Nem. Ő onnan is gyűjt a szíreknek, mindenféle dolgokat, takarót, ruhát, gyógyszert, egyebeket – pénzadományokból.

„Készpénzt nem szabad átküldenem a határon, lélegeztetőgépre, műtőfelszerelésre, sebészeti eszközökre, mentőautóra gyűjtök. Szinte mindent Törökországban szerzek be, nincs esély máshonnan a török vámrendszer miatt. Minden számlát meg lehet nézni a Facebook oldalamon. Sok fájdalomcsillapító meg antibiotikum is kell, mert az idén szokatlanul hideg van arrafelé, fagypont körüliek az éjszakák, sok a megfázás.” – mondotta el az érdeklődő ójságírónak.

Ilyenkor gondolkodunk el azon, hogy ennek az asszonnak amennyi energiája van, speciel a magyarországi cigányságon is segíthetett volna. Továbbá azon is, mi a fenéből él.

De legyen. Ha valaki, hát Zsohár Zsuzsa fogja megoldani a válságot, akit saját bevallása szerint Szíriába ugyan nem engedtek be, de hát minden számlája nyilvános. Azaz le van írva egy Fészbúk oldalra a számlaszám.

S, ha a Fácsére le van írva, akkor az már bizonyosan átlátható. Mindenkinek ajánlom tehát, járjon elő jó példával. Én is leírom majd a számlaszámom, lehet rá adakozni, s mivel a Fészbúkon le van írva, nyilván az is üvegkristályátlátható lesz mindenkinek, hogy mire is fordítom. S ha elugrom például Törökországba a Riviérára, az is természetesen a tiszta, őszinte segítség ősforrása lesz. Mottóm a következő, ha már az asszony neve alliterál (Zsohár Zsuzsa), akkor én rímelek:

„Én a migránsok kérését akkor hallom,
Ha lengén sütkérezem a tengerparton,
S megszakad a migránstól a szívem, ha filigrán
A mediterrán török Riviérán ..”

 

PS: Azért a tisztelt ójságíró megkérdezhette volna, hogy megvan-e még az arab bohóca, aki elé ki kellett sietnie a festői görög szigetvilágba. Természetesen az adományokból.


  Templomhegyi Nyerőkő

9 hozzászólás

  1. A témánál érdekesebbnek tartom, hogy Ausztriában maradtak a balosok, Romániában pedig muzulmán nő lesz a miniszterelnök. Erről is érdemes volna beszélni akkor is, ha.

    • Ausztriában, éppen, hogy maradtak a balosok, tehát nemigazán van mivel dicsekedni. Romániában pedig az sem segített a magyarokon, hogy az elnök szász. Szerinted mennyit fog segíteni egy muzulmán?

      • Próbálok röviden
        Félreérthető voltam
        Nem dicsekedtem
        Nem segít
        Elkötelezett jobbos vagyok
        De nem szemellenzős
        Ki kéne tekinteni a Világba
        Messziről pontosabb a kép

  2. aki nem gyujt lelegeztetogepre az egy alavalo orbanfasiszta pribek aljamocsodek. Zsohar “Simogato” Zsuzska peldat tett, hogyan eljunk boldogan, haszontalanul, mas penzen jol. Most eppen a derek osztrakoknal.

  3. Ez a Mi Hazánk

    Ez a történet sík egyszerű: ezt a retket nem pénzelik már, mert nem tud szart keverni Magyarországon, nincs migráncs. Azért ment Ausztriába, mert ott kap pénzt és mivel egy semmire se jó féreg, ehhez ért és ebből él.

    • Szinte hihetetlen számomra,hogy a szarosgyuri nem pénzelte volna Nálunk. Azt elhiszem,hogy baksis nélkül nem tud venni egy fél ladikot sem Törökországban.
      Amúgy mindig is érdekelt,hogy egy migritáborban lakónak honnan van 1810 eurója? Hisz láthattunk már ilyen esetet.

  4. EZ IS JOBB LENNE,HA AZ ARAB BIKÁJÁNAK A KÉNYEZTETÉSE HELYETT ITTHON A KÉT GYERMEKÉT NEVELNÉ !AZOKKAL VAJON KI FOGLALKOZIK,AMÍG SOROS GYURI DOLLÁRJAIN LIBER KURVÁLKODIK!?

  5. Érdekes, pár héttel ezelőtt egy commentben valamelyik oldalon valaki azt híresztelte a nőről, hogy önkéntesként dolgozik egy sziriai kórházban, mármár Teréz anyai szinten magasztalva. Ahhoz képest, hogy saját bevallása szerint be sem engedik…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük