A híres LMBTQ pad.

Miért kell nekem más elmebajával vesződnöm, elég nekem az enyém


Kedves többi őrült! Nem lehetne, hogy ne beszéljük meg a tüneteinket, a diagnózisunkat? Lehetne, hogy ne kelljen szeretnem a betegségedet? Én sem kértem soha tőled, hogy respektáld az enyémet.

De ez igaz a politikai nézeteinkre, a táplálkozási szokásainkra, bármire, tényleg bármire. Nem akarom tudni. Szerintem egy átlagos normális ember maximum arra van kalibrálva, hogy a közvetlen környezetében élő emberek lelki csipkéjét kibírja valahogy. Egészen meglepően kevés ember bajai érdekelnek ugyanis.

Ahhoz, hogy érdekelj, valamiféle kapcsolatba kell kerülnünk egymással. Ami értelemszerűen azon alapul, hogy valamiért érdekessé válunk egymás számára. Ha magamtól nem érdeklődöm valaki iránt, akkor az illetőnek meg kell dolgoznia azért, hogy észrevegyem. És persze fordítva is így van: nekem is meg kell dolgoznom azért, hogy felkeltsem valakinek az érdeklődését. Egy ideális világban a többi emberhez csak megpróbálunk kedvesnek lenni, ha valahol összefutunk, de a létük csak partikuláris értékességgel bír, ők vezetik például a buszt, vagy iktatják az iktatnivalókat, gyártják a guargumit Indiában, de nem hatnak meg minket a problémáik.

Például a velem szemben ülő hölgynek jó lábai vannak, ezt tudja is értelemszerűen, mégsem kéri meg a környezetében található férfiak egyikét sem arra, a lábai kecsességére hivatkozva, hogy tanúsítsanak érdeklődést az egyéb ügyei iránt, például, hogy ma sincs rohadtul semmi kedve dolgozni. Persze a szex mindig jó alap egy beszélgetés kezdeményezésére, de minden olyan férfi gyanús, akinek minden nő igazán tetszik, és minden olyan nő is fura, aki azt hiszi, hogy minden férfinak tetszik. Érdekes aszimmetria ez egyébként nő és férfi között, hogy a férfiak nekik tetszőt keresnek, a nők pedig tetszeni akarnak, de bár ennek a megfejtése lenne ma a legnagyobb problémánk.

Hasonló dichotómia az, hogy vannak emberek, akik nem tudnak nemet mondani, és vannak, akik nem fogadják el a visszautasítást. Magyarul vannak, akik nem képesek magukról levakarni az átlagkullancsokat, illetve vannak olyanok, akik egyszerűen nem veszik tudomásul, hogy nem érdeklődünk irántuk. Jelenlegi emberi jogokkal tűzdelt világunkban hajlamosak vagyunk közügyként kezelni az egyedi emberi szerencsétlenségeket, például azt, hogy rengeteg olyan ember van, akit a többiek egyenként nem igazán találnak kellemesnek. Az ilyesmihez elég például rondának, büdösnek, nagyon kövérnek, agresszívnek, zavarónak, kirívóan hülyének lenni. (És/vagy természetesen.)

De ezek jól definiálható problémák, amíg a hajléktalanoknak nehezen bocsájtjuk meg a büdösséget például (mert létezik a mosakodás), a rondaság viszonylag jól ellensúlyozható némi jófejséggel. A világ semmilyen leosztásban nem igazságos: egy szép, de büdös nő kifoghat egy szaglás nélküli férfit, a vak férfi egy ronda, de jó illatú nőt, de az esélyek nem állnak az ő oldalukon. Viszont van egy rakás olyan elmebaj, ami annyira kellemetlenné teszi az adott embert, hogy csak a legnagyobb önfegyelemmel és jóindulattal lehet viszonyulni hozzá.

Fő szabályként ilyenek azok, akik elkezdik üldözni a problémájukkal a világot. A hajléktalanok nem ilyenek például: alapvetően befelé fordulók, az utcán csak lejmolnak, nem alakítanak mindenféle szervezeteket, és nem akarják rávenni a többi embert és a társadalmat, hogy legyenek hajléktalanok, mert az mekkora buli és szabadság. Legfeljebb a jóemberkedésbe beleőrült muciológusok akarják törvénybe foglaltatni, hogy mindenkinek be kell fogadnia egy hajleszt, esetleg azt, hogy mindenki költözzön az utcára, mert akkor lesz egyenlőség.

A komédia viszont akkor fordult tragédiába, amikor az emberi jogok megszállottjai és a kényszeres segítők megtalálták azt az áldozati csoportot, amelynek problémájából bármi és annak az ellenkezője is levezethető egy lépésben. Tulajdonképpen ez az elmebaj szent grálja, a változékony önazonosság, az LMBTQ egy hasra esett nyolcassal a végén. Annak az embernek a valóságérzékeléséből ugyanis, aki nem tudja, hogy ő fiú-e vagy lány, illetve rosszul tudja, bármi levezethető, hiszen ezen elképzelés szerint összesen egy dolog biztos, az, hogy amit az identitáskáoszos egyén éppen gondol magáról, az bizonyosan igaz. Ehhez képest üdítően egydimenziós kijelentés az, hogy ha paranoiás vagy, az még nem jelenti, hogy nem akarnak elkapni.

Egy olyan korban élünk, amelyben a totális identitászavart tették meg az ember egyetlen iránymutató tulajdonságának, és az őrültek – őrültségük kétségbevonhatatlan jeleként, nem fogadva el semmiféle visszautasítást – folyamatosan tolják az arcunkba a tüneteiket. A szépségkirálynő, aki férfi, és az LMBTQ-pad csak kettő a hülyeségek végtelenjéből. Kevés dologban vagyok biztosabb, mint abban, hogy egy férfi nem lehet szebb nő, mint egy nő, egy pad pedig csak egy pad.

A férfit szépségkirálynővé választás nem más, mint egy tünetmegerősítő szertartás, szegény pad pedig csak egy néma áldozat. Egy padra ugyanis mindenki leülhet, függetlenül attól, hogy milyen tünetei vannak. Budapesten persze ez csak korlátozottan igaz, mert a hajléktalanok után az ember nem szívesen ül le sehová. Azt meg tényleg félve kérdezem meg: a kamerával megfigyelt LMBTQ-padról a hajléktalanokat is elhajtják? Mert ugye az távolról sem annyira menő identitás, mint az LMBTQ.

Szerintem itt az ideje nemet mondani. Az LMBTQ-pad a hülyeség szimbóluma, a férfi szépségkirálynő pedig minősít mindenkit, aki részt vett abban a gyalázatban.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Magyar Péter számára a nyugaton élő és oda vágyakozó magyar a jó magyar, olyanokat is küldene Brüsszelbe

  Magyar Péter a magyar baloldaliak és liberálisok új vátesze, a tisztaság, a becsület, a lojalitás, …

16 hozzászólás

  1. Elég, ha lecsiszolják, beolajozzák, aztán próbálják meg újrapinálni a buzik.

  2. Régen a vásott tinik f.szt és p.nát véstek a köztéri padokba.
    Most mi lesz a helyes faragvány?

  3. Van egy fogadásom, hogy ezeknek az LMBTQP mocskos bandának a többsége nem elmebeteg, hanem egy mocskos provokátor. Csak a kisebbség, úgy 3% a valódi buzi amelyik őszintén szexuális korcs, a többi azért csinálja, mert
    1. Unatkozik
    2. Megfizetik
    3. Jó heccnek tartja
    4. Nem veszi észre, hogy mi lesz ennek a következménye
    5. Mert egyszerűbb mindenféle agyament ötlethez csatlakozva másokat heccelni és ezzel munka nélkül pénzt keresni.
    6. Mert pszichopaták, amiknek a világ bosszantása és egyáltalán nem a szex okoz csak és kizárólag kéjes élvezetet.

    7. De azokkal amik „változó identitásúak” vagyis „találd ki te normális ember, hogy ma éppen én fiú vagyok-e vagy lány, és ha nem találod el, hogy milyen neműnek szólítasz, akkor majd mehetsz a börtönbe, mert feljelentelek” – ezek a rohadt provokátorok pontosan tudják, hogy mi a nemük és a valóság, mivel az a feladatuk, hogy az emberiséget a TANULT TEHETETLENSÉG állapotába hozza, amikor a homo sapiens azért nem mer már meg se szólalni, mert nem tudhatja miért kap büntetést.
    Mondjuk a holland példát nézve: A rohadt dög és persze mindenki pontosan tudja, hogy ő férfi. Sőt az is látszik, hogy bűnronda még holland viszonylatban is. S ott van a többi nő, a közönség, akik NEM MERIK ZÁPTOJÁSSAL MEGSOROZNI EZT A SZEMÉT ALAKOT ÉS A SOROS SZERVEZŐ ÉS DÖNTŐBRIGÁDOT MERT AKKOR MEGY AZ AJVÉK.
    Normális világban a versenyzők megtépnék ezt a buzi szarjankót, a közönség meg tán agyon is verné.
    Ugyanez megy mondjuk a valódi rendőrökkel: ha nem kapják el a bűnözőt, akkor azért kapnak a fejükre, ha lelövik a gyilkost, késelőt, vagy a nem ok nélkül továbbhajtó franciákhoz importált majmot, akkor meg azért.
    8. éve nem lövik le az erőszakkal idepofátlankodó, sőt már fegyverrel fenyegető gyilkosokat a határőrök, mert most Soroséknak sikerült (á, nem korrupcióval) aljas, mocskos gyáva férgekké idomítani a vezetést és a bíróságok jelentős többségét és elérni az egésznek a célját, a tanult tehetetlenségben csak bambán bámuló őseurópaikat idomítani.
    Ébresztő, lengessük vissza az ingát és szabaduljunk már meg az elitnek hívott mocskos bűnözőktől!

    • Velelmezem, hogy a holland buzilobbi megvette a szépségkirálynő választási ceremónia rendezési jogait , mint pl az Eurovízióst. Az csak a mi félreértésnunk, hogy ez a holland emberek döntése.
      Mindazonáltal akkor is veszélyes a tendencia, hisz már ők vannak a multicégek HR-jeiben és ott ugyanezt a zsűrit játsszák a felvetelizokkel . Így lassacskán átveszik a vezetést minden teruleten.

    • Szürke Farkasok

      Naprózsa!
      10/10 az egész írásod,
      a „TANULT TEHETETLENSÉG” pedig Ten-X!

    • csakafidesz

      Valahogy kapiskálod az igazságot. Ezeknek a perverzeknek a bírói hatalommal visszaélő „bírók” adják a támaszt, hátországot. Folyton a „jogaikra” hivatkoznak és vannak jól megfizetett „bírók” akik hivatásukat aprópénzre váltva gondoskodnak róla, hogy minden pert megnyerjenek. Tavaly lett átoperálva? Máris annyi jogot kap, mint egy nő. A szépségverseny bíráit is meg lehet vásárolni. Nézzétek itt vagy ez a sovány perverz, női ruha -megfelelő helyeken kibélelve- neki kell megnyerni a versenyt. Előre meg is írták a zsűrinek az ítéletet. Tessék? Igen, a Rákosi korban volt az amikor a bírónak csak annyi dolga volt, hogy a kezébe adott ítéletet felolvasta. Most a szépségverseny zsűrije süllyedt le idáig.
      Nézzük ezt a padot. Egy teljesen normális világban rendszerint egy adott helyen egyforma, esztétikus és kényelmes padokat raknak ki. Régebben a padok hátára bádogtáblákon hirdetések is voltak kiakasztva. New Yorkban ma is látni ezeket a padokat. De a pad alapfunkciója az régen is, ma is ugyanaz volt. Elfáradt emberek leültek rá pihenni. Tényleg beteg elméjű és jól lefizetett polgármester az aki így csinál aljas célú politikai reklámot egy padból.

  4. Van olyan festék,amire nehezen vihető fel másik. Ezzel gondolták a római trolikat grafiti mentessé tenni. Csak jó drága.

    • csakafidesz

      A nyujorki metrokocsik már jóideje rozsdamentes, különleges lemezből készülnek, de mégis csináltak olyan festéket amivel grafittit lehet rájuk felkenni.

  5. Schenkhyalfonz

    Anyám szerint a nők egymásnak divatoznak, a férfiak tetszésnyilvánítása a bónusz.

    • Szürke Farkasok

      A Nő a „Nő-Csapat” rangsorának jó helyezéseiért küzd,
      a jobb érvényesülési és párválasztási esélyek miatt,
      a férfi a „Férfi-Csapat”-ban teszi ugyanezt.

  6. Mindez azért mert nem kell kapálni-kaszálni ,hogy egyen a nép , ha kellene sokkal kevesebb az lmbt..stb!

  7. “Amikor Ultra, kerül a pultra; a vevő mosolyog és mosolyoghat újra; mert ez az Ultra, csapás” az lmbtq-ra.
    (By régi reklámszöveg)
    :DDDDD

  8. Illés szekere

    Ki a fax,találta ki,hogy a szivárványt,el kell”lopni”? Ugyanis,az égen megjelenő szivárvány jelentése: Isten,és az ember szövetsége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Zavarba ejt, hogy pont Paranoid Androidnak adjak leckét paranoiából. Ám tegyük fel (uborkaszezoni, üres hétvége előtti lazulásunk keretében), hogy én birtoklom az egyik legújabb, de már kipróbált eljárást, ahogyan vegyi+egyéb eszközökkel, eddig még soha nem látott módon lehet megőrjíteni nagyobbacska (v.ö. kihangosítás-technika a 2. V.H. előtt) embertömegeket, amik azután a számomra kedvező irányba fognak menetelni — az elérendő célját otthoni gyakorlatként Paran.droindra bízom, pl. a pénzhalmozás nagyobb dicsőségére.
    Vajon nem áll-e érdekemben az őrület (mint pszichiátriai állapot) határainak elmosása, a definíció szerinti elmebajos cselekvések relativizálása?
    Egyszerűbben: ha képes vagyok szó szerint megőrjíteni az embereket, akkor nem az-e a következő teendőm, hogy ezt a mesterkedésemet minél hosszabb ideig felismerhetetlenné tegyem előttük?

  10. DARWINI ELMÉLET A MAJOMTÓL VALÓ SZÁRMAZÁS, NEM IGAZ , FORDITVA VAN:
    EMBERBŐL LEHETNE MAJMOK. SZOMBATON VONULNAK FEL.
    VIGYETEK NEKIK SOK BANÁNT!

  11. A Bibliában ez áll a buziságról : Pál levele a Rómiakhoz 1. 24-28,
    ezek szerint a korcsoknak halállal kell bünhődni. Nem holnap, már tegnap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük