Mi lesz az EU-csúcson? Végképp átáll az EU rabló üzemmódra?


Nagyon kemény üzengetés előzte meg a mai egynapos EU-s csúcstalálkozót, az ember azt hihetné, hogy csak Magyarország áll szemben mindenki mással és a többiek örömmel vesznek fel euró tízmilliárdokat hitelként, hogy abból támogassák Ukrajnát. Ennyire azért persze az EU-s vezetők nagy része sem reménytelen, csak úsznak az árral, hátha történik majd valami addig, amikor utalni kell.

Az elmúlt bő egy hónapban sem az ukránok nem nyerték meg a háborút, sem az oroszok nem vesztették el, de tulajdonképpen pénzügyi szempontból, már persze a hitelfelvevők szempontjából és nem a hitelt adók szempontjából, még az is jobb lenne, ha az oroszok lettek volna szívesek végre nyerni. Akkor ugyanis Európa legalább beljebb lenne ötven milliárd euróval, amit például lehetne az Északi Áramlat megjavítására, meg a maradék Ukrajna újjáépítésére fordítani.

Szeretett szövetségeseink mindeközben Magyarország kicsinálásának minden módját megszellőztették a sajtóban, a gazdaság bedöntésétől a gyarmati sorba taszításig bezárólag. Brüsszelben úgy beszélnek rólunk, mint annak idején a birodalmi kancellárián, vagy Bécsben, vagy ahogy annak idején a szovjet vezetők egymásközt a gyarmatokról.

Amikor annak idején beléptünk az EU-ba, szerintem senki nem gondolta, hogy a dolog vége az lesz, hogy hitelfelvételre kényszerítenek bennünket azért, hogy egy háborút finanszírozzanak a pénzünkből. Persze az összes szexuális perverzió kötelezővé tételét se gondoltuk volna, de a háborút végképp nem. Azt már meg is szoktuk, hogy a mi saját pénzünket is elszedik, nem adják oda, de még más módon is ki akarnak rabolni bennünket. Az fel sem merül bennük, hogy például ellenőrizhessük, hogy a mi pénzünket ők, vagy az ukránok mire és hogyan használják el. Mondjuk ehhez persze nem is kell ellenőrzés, valahogy tudjuk, érezzük, hogy ellopják a nagy részét.

Amióta kiderült, hogy egy tüzérségi gránát (nagyjából ugyanolyan) nyugaton tízszer annyiba kerül, mint az oroszoknál, sok kérdésünk már nem is lehet.

Tehát az EU-csúcson, így vagy úgy kirabolják Európát. Pontosabban az európai embereket, mert az elit a pénzénél marad, az tuti. Orbán Viktor eddig mindig úgy tárgyalt, hogy valamit sikerült megmentenie Európa és Magyarország érdekeiből. De látszik, hogy az EU vezetői egyre gátlástalanabbak lesznek. Már nem is birodalmi allűröket villantanak, hanem a közismerten nagy lelki életet élő hegyi rablók stílusában adják elő magukat és egyszerűen lelőnek, ha nem adod át önként a tulajdonodból azt, ami éppen megtetszett nekik. Jelenleg még a könnyen utalgatható számlapénzre utaznak, de igazából mindent szeretnének, amit valahogy el lehet venni az emberektől.

Már nem is jósolható meg, hogy mekkora marhaságok elkövetésére lesznek képesek Brüsszelben, mert már nem a mértéktartás és a józan ész hiánya jellemzi őket, hanem a totális elvakultság. Ki a fene gondolta, hogy az EU inkább bizonyul egy háborús birodalmi szövetségnek, mint a NATO? Csak a remény marad, hogy némelyeknek talán megjön az esze és persze a bátorsága is.

Minden EU-csúcs egyre rosszabb képet mutat erről a szövetségről, miközben egy jól működő EU-ra szüksége lenne nem csak Európának, hanem a szintén válságban lévő világnak is. Mást nem tehetünk, minthogy drukkolunk Orbán Viktornak, hátha sikerül összehoznia egy józan észt is tartalmazó egyezséget.

Vezető kép: Sportbalesete miatt jobb szemét takaró kötést visel Olaf Scholz német kancellár (k) érkezik a szövetségi parlament, a Bundestag ülésén Berlinben 2023. szeptember 5-én. Scholz szeptember 2-án szenvedett balesetet futás közben.
MTI/EPA/Clemens Bilan


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már a szólásszabadságnak is annyi Brüsszelben, most lesz az utolsó olyan EP választás, amikor még megállíthatjuk a kommunistákat

  A Kedves Olvasó hunyja le a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű virágos rét …

19 hozzászólás

  1. –Az ENSZ Hágai Nemzetközi Bírósága úgy döntött, hogy Oroszország “NEM AGRESSZOR” az ukrán háborúban.
    (Ezt az eljárást az ukránok indították 2017-ben)
    Egy esetleges újabb béketárgyalás igen aktuális lenne, ahol az oroszok is részt vennének, és az orosz sérelmek sem lennének lesöpörve.
    –Egy béke oroszok nélkül elképzelhetetlen.

    • A magyar polgár szegény ahhoz hogy egy ilyen költséges háborút pénzügyileg fizessen, mint az ukrán háború.
      –Nem tudom mi a problémája Brüsszelnek azzal, hogy minden tagállam segítse az ukránokat úgy ahogyan akarja külön-külön , de a szegény magyarokat hagyják ki ebből.

      • Szennyes kifosztás folyik. Szennyes, vagyis hozzájuk illő. Ahogy az usa, az atlanti-európa is azt képzelte évszázadokig tud majd élősködni a „legyőzött“ Keleti Tömbön, (amit azonmód pozdorjává zúztak szét), kissé azonban elszámították a „győzelmük“ tartósságát. Világéletükben olyan ötlettelen hegyirablók voltak, amilyennek PAndroid festi őket. Ilyenné válni ugyanis NEM LEHET csak úgy, hirtelenjében; meg kellett dolgozniuk érte, s ők sikerrel jártak ebben, a legteljesebb sikerrel.

  2. Királytigris

    Az, hogy most mi fog történni az EU csúcson, azt már Manhattanban eldöntötték, vagyis fel kell venni a kölcsönt, természetesen kamatra. Ezzel jól járnak az USA fegyvergyárai, és bankjai, valamint az EU-s, és az EU tagállamainak a zsebre vágott vezetői.
    Szopnak: Az EU tagálamok adófizetői… mélytorokkal! Ráadásul meghalnak a katonák a fronton.

  3. Dehogy áll. Kifutottak az időből. Itt van a nyakunkon az EU Parlamenti választások. Június-ban úgyis borul minden, bármit is hörögnek most. Utána teljesen új szelek fognak fújni, és eltörlik a sok mocskot, amit a mostani elit akar Európa nyakába varrni.

  4. Amúgy föl lehet venni hitelt, de ki mondta, hogy vissza is fogjuk fizetni? Csak azokat lehet fenyegetni, akik meghunyászkodnak. Ha ugyanis van egy bátor ember egy közösségben, akkor előbb egy , vagyis a legfontosabb a „második embert” kell maga mellé állítania a vezérnek, utána már felbátorodik a többi is. Talán Ficó lehetne az a „második ember” és könnyen lehet, hogy sorra dőlnek a Bilderberg dominók.
    Meg aztán minden vagyon is elvehető. Például nemcsak a mienk, de az emberiségellenes bagázsé is. Vagyis ha mi fizettük az Ukrajnát, akkor elég egy rendelet, és minden Soros, Biden, stb. dögkeselyű egy éjszaka alatt földönfutóvá tehető, nemhogy még kamatokat is fizessünk a tőlük felvett nyomdapréses értéktelen WC papírért.
    Tudatosítani kell az emberekkel, hogy valójában mi történik, mi ennek a képlete:
    Fölvetetnek velünk semmitérő csak számlán szaporított látszatpénzt a Rothschildoktól, s ebből fegyvert vásárolnak a Rothschildoktól. A fegyverek zömét nem használják fel, hanem eladják a feketepiacon, legfőképp Európát leigázni akaró muzulmánoknak, amiket egy kontinespuccsal majd a mecsetek mélyéről előkapnak a legyilkolásunkra. Az odaadott pénzeinkből „szolidárisan” új gyárakat építenek fel Ukrajnában, mondjuk műhúst, rovart, mérgezett termények feldolgozását, laborokat új gyilkos járványok és „oltóanyagok” gyártására. A hitelt a mi „nemleszsemmid” évi három ruhánk és egykori lakásaink terhére, mint jelzálog fedezetként fizetjük mint a hülye katonatiszt, ameddig bele nem döglünk, végül mindenünket elveszik. S kinek is fizetjük a kamatokat és a törlesztést? Hát a Rothschildoknak!

    Tehát Rothschildoktól veszünk fel pénzt, hogy ebből építsék fel Ukrajnát, amit magántulajdonukként kezelnek, mi közben megbetegszünk, fizetésképtelenné válva a Rothschildok elveszik mindenünket és még jó magyar végrehajtó módra nincs elsétálás, hanem örökre megmarad az adósság is.
    Ezt szavazzák meg ma éppen Brüsszelben a mi édes, drága, és általunk fizetett vezetőink…

    • Egyet kell értsek. Sajnos. S még örülhetünk, hogy a világpénzeseknek nincs saját hadseregük, nukleáris arzenáljuk, valamelyest tartanak is az igazán fejükön koppanó, igazi acéltól és az atomrobbanás felhőjén való mennybemeneteltől. Nyilván mindegyik bízik benne, hogy valami csoda folytán majcsakmegússza valahogy, s ő lesz az az egyik (vagy EGYETLEN) szerencsés, akinek jut majd valahol a tönkrebaszott, az egykori életre alkalmatlan földgolyó egy bukolikus „szegletében“ néhányszáz hektár régimódi paradicsomkert, ahol eltengetheti az életéből hátralévő egykét-száz évet.

    • csakafidesz

      Kérlek semmi akadálya, hogy elmenjél valamelyik Rothschildhoz, és addig verjed a fejét egy csavarkulccsal amíg le nem mond a vagyonáról. (Nem fog, inkább megdöglik.) De ezen kivül milyen elképzelésed van, hogyan el lehet tőlük venni a vagyonukat?

      • Bejelenteni minden vagyonnak egy összeg fölötti államosítását. Emlékszünk, egy éjszaka alatt el lehetett venni minden magántulajdont nálunk is ha jól emlékszem 1948-ban…
        Ukrajnában egy puccsal átvett hatalom pedig törvénybe hozhatja, hogy egyetlen adásvételi szerződés sem érvényes és minden termőföld, gyár, közmű csak az ukrán államé és/vagy kizárólag született és nem kettős ukrán állampolgárnak lehet tulajdona…

  5. Puncius Pinatus

    Nem kell átállnia, eddig is rabolták Európa népének jövedelmét.
    A még hátralévő időszakra, fokozottabb teljesítményre kapcsol.
    Majd utána jön a hátravinni…… ahogy az történ Romániában a géniusz és hitvese kapcsán.

  6. Két lehetőség van. Aki az EU kifosztásán és szétzilálásán szorgoskodó Orbán Viktornak szurkol, az vagy jelentékeny kognitív zavarokkal küszködik vagy egy fizetett, cinikus NER-propagandista.

    • csakafidesz

      Félix! Maga egy hülye barom. Nem mi akarjuk az EU-t kifosztani, hanem pont fordítva. Takarodjon a pokolba maga rohadék liberálbolsi!

  7. Gábor lovag

    Sajnos a cikk megírásakor még nem volt biztos ami valójában már biztos volt, mégpedig az, hogy az Sátánt képviselő liberál-bolsevik bűnözők akarata fog dönteni a józan észt és a Hazáját keményen védő Orbán Viktor ellen. Az embereket ismét semmibe vevő elit újra és újra kifosztja az európai polgárokat.

  8. csakafidesz

    Abszolút fölösleges lőszert gyártani. Az orosz haditechnika fölénye: 400.000 ukrán halott kontra 50.000 orosz halott. 1:8 arány. Nos Ukrajnát 14 millió polgára hagyta ott és a felmérések szerint 85%-a nem akar ukrán lenni Ukrajnában. Nem csoda, hogy a hazájuk megvédése helyett a menekülést választották, mert a Hazát, azaz a haza földjét már eladták a talpuk alól.
    Aki háborús bűnös az nem Putyin, hanem Zelenszkij, mert ott volt az aláírásra váró isztambuli békeszerződés az orra előtt, egészen enyhe feltételekkel, pl. Semlegesség, nyelvhasználat, stb. de nem írta alá, hanem vágóhídra hajtotta az ukrán fiatalok egész nemzedékét!

  9. a kalóz, aki a saját hazájából lakhatatlan disznóólat csinált..
    még ez pofázik…

  10. Drágább a NATO gránát Hát persze! Azt a 3mm-t meg is kell ám fizetni!
    Méghozzá jól. De hát a NATO petárdában szabadságmolekula robban és
    a demokráciát szórja szét (jól). Az orosz bomba meg csak a diktatúrát
    erősíti. Hát nem tudtátok kis oktondiak? Hát nem jelenik meg nektek a
    világbéke szelleme?

  11. a kgst úri társaság voilt ezekhez képest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük